Hiqe Outdoor Barefoot -kengät

Pflege der HIQE Outdoor Barfußschuhe

HIQE -mallimme on yksi parhaimmista ulkokengistä paljain jaloin maailmassa. Ei ihme, koska maksimaalinen mukavuus, tyylikäs muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit tekevät tästä mallista yksinkertaisesti lyömättömän.
Ulkokengät altistetaan usein korkean stressin suhteen aktiivisesti. Lisäksi sateen tai märien substraattien ja vahvojen UV -kuormien läpi on kosteutta. Oikealla hoidolla HIQE seuraa sinua pitkään ja jopa monien kierrosten jälkeen näyttää melkein ensimmäisenä päivänä.

Ulkoilut paljain jaloin kengät 9

Hiqe -paljain jaloin kengät mesh -sisältöllä

Suurin osa HIQE -malleistamme koostuu yhdistelmästä nahka- ja mesh -kudoksen tai vegaanimateriaalin ja mesh -kankaan yhdistelmästä. Jokaisella on heti järkevää, että nahka haluaa olla hoidettu. Muut materiaalit ovat kuitenkin ainakin yhtä tärkeitä nauttiaksesi paljain jaloin kengistäsi pitkään. Oikealla puhdistuksella ja hoidolla vältät halkeamia tai hauraita alueita.

Ulkoilut paljain jaloin kengät 7

Mesh -kudoksen puhdistaminen ja ylläpitäminen

Kevyt saastuminen voidaan helposti poistaa pehmeällä harjalla. Mutta miten menet itsepäisten tahrojen kanssa, joita ei ole niin helppo harjata?

Yksinkertaisesti, käytä erityistä puhdistusainetta, joka ei vain tee paljain jaloin kengistäsi salamaa, vaan samalla ylläpitää silmäkudoksen. Suosittelemme kotitalouksien puhdistusaineiden tai pesuaineiden käyttöä, koska ne voivat tehdä materiaalista hauraita.
Verkkikudoksen puhdistamiseksi ja ylläpitämiseksi suosittelemme seuraavaa tuotetta Collinilista:

- Syncare Classic Care Foam -


Jos käytät tätä hoitovaahtoa säännöllisesti, säilytät verkkokudoksen joustavuuden ja estät materiaalin halkeamia.

Levitys on nopeaa ja helppoa: ravista tölkki, suihkuta vaahto kankaalle, työskentele kudoksessa ja poista samalla tahrat. Sitten annat hoitaa vetää sisään ja kuivua. Saattaa loppuun!

Ulkoilut paljain jaloin kengät hiqe-punainen

Mesh -kudoksen kyllästys

Hiqes on varustettu vedenpitävällä sisähäiriöllä, mutta sinun tulisi myös käsitellä niitä ulkopuolelta niin, että ne hylkäävät vettä. Näin ylempi materiaali säästyy voidakseen käyttää paljain jaloin kenkiä intensiivisesti seuraavassa ulkoseikkailussa.
Kyselyn avulla HIQES ei ole vain suojattu tunkeutumiselta, ne ovat myös likaa. Tämä riittää pyyhkimään hetkeksi paljain jaloin kengät, kun se on likainen saadaksesi ne uudelleen.
Kyllästämme suosittelemme Collonil -tuotetta:

- Carbon Pro -

Puhdista ja ylläpitä vegaanisia Hiqe Barefoot -kenkiä

Vegaanisten hiqien hoito ja siivous on lapsen leikki, koska voit käyttää yllä mainittuja tuotteita ja vaiheita koko paljain jaloin kenkälle.

Puhdista ja ylläpitä nahasta valmistettuja alueita

Suurin osa HIQE -malleistamme koostuu sekoituksesta mesh -kudoksesta ja nahasta. Mallista riippuen se on joko sileä nappa -nahka tai samettinen mokkanahka. Ylläpidät nahkaa erikseen näiden ohjeiden mukaan:

Ulkoilut paljain jaloin kengät 10


Meillä on myös seuraavat kolme mallia kaupassa, jotka on valmistettu kokonaan nahasta. Tietysti niihin sovelletaan myös nahkahoitoa koskevat ohjeet. Koska näillä Hiqesillä ei ole mesha -sisältöä, tallennit yllä mainitut hoito -ohjeet.

Pidä hauskaa seuraavalla kiertueellasi Hiqesillä
Zaqq -tiimisi

Takaisin blogiin
1 / 3