Vegaanimateriaalin paljain jaloin kengät

Pflege deiner Barfußschuhe aus veganem Material

Vegaanimateriaalista valmistetut Zaqq -paljain jaloin kengät ovat erittäin helppo hoitaa ja nähdä materiaalista riippuen nahkakengät hämmentävästi samanlaisia. Ökotex 100 -kankaan ZaqQ: lla, kaikki ovat uskoneet, että se on veluorahanka.

Vegaanimateriaalien edut ovat ilmeisiä. Niitä ei tarvitse huolehtia yhtä voimakkaasti kuin oikea nahka, eikä mikään eläin tarvinnut palvella materiaalien tuottamiseksi. Funktionaaliset ominaisuudet ovat ainakin yhtä hyviä, ellei parempia kuin oikealla nahkalla. Kaikki parhaat syyt katsoa tarkemmin vegaanisia kenkiä!

Täällä annamme sinulle hyödyllisiä vinkkejä vegaanien paljain jaloin kengän puhdistamiseen ja hoitamiseen.

 

Barefoot -kengät, jotka on valmistettu vegaanimateriaalista

Zaqq -paljain jaloin kengät, jotka on valmistettu vegaanimateriaaleista

Tässä hoito -ohjeessa menemme vain vegaanikengeihimme, jotka on valmistettu synteettisestä materiaalista. Tietenkin, puuvillan neulontakengät ovat myös vegaaneja. Tämän hoito -ohjeet löytyvät kohdasta "Tekstiilien paljain jaloin kengät".

Meillä on laaja valikoima vegaanisia paljain jaloin kenkiä. Hanki vain yleiskatsaus täältä.

 Hoito vegaanikengät

 Quintic Winter Vegan Grut

Puhdas vegaanimateriaali

Jos vegaanisi paljain jaloin kengät ovat vain hieman likaisia, voit poistaa pölyn helposti kuivalla rievulla. Itsepäiselle likalle, jota ei voida poistaa kuivana, voit käyttää kosteaa kangasta. Vältä liian paljon painetta puhdistaessasi. Se ajaa varovasti likaisten alueiden yli useita kertoja. Jos likaa ei voida poistaa, suosittelemme tätä sinulle Lempeä puhdistusgeeli tai tämä PuhdistusvaahtoSe on erittäin tehokasta.

vegaanikengät 

Prequel Winter Vegan Black

Impregnoiva vegaanimateriaali

Usein väitetään, että vegaanimateriaalia ei tarvitse kyllästää. Tämä ei ole oikein, koska vegaanien kengät ovat myös saumoja, joiden läpi vesi voi tunkeutua. Kysellästyksellä muodostat kenkiisi suojaavan kalvon, joka ei vain pidä vettä, vaan myös suojaa zaqqia lialta. Vain tavallisen kyllästymisen kautta nautit paljain jaloin kengistäsi pitkään.

Varmista, että käytät kyllästyssuihketta ilman rasvaa synteettisistä vegaanikengillesi. Suosittelemme sitä Hiililaboratoriosuihke Colloniililta.

Suihke levitetään tasaisesti noin 30 cm: n etäisyydeltä. Sen jälkeen kyllästysaineen on kuivutettava hyvin. Suosittelemme toistamaan tämä prosessi useita kertoja tehokkaan suojaelokuvan muodostamiseksi ZAQQ: lle.

Synteettiset kengät puhdistus

 Sqill -tuhka

Takaisin blogiin
1 / 3