Rasvan nahasta valmistettujen ulkoilun paljain jaloin kengät

Pflege Deiner Outdoor-Barfußschuhe aus Fettleder

Rasvan nahka on vankka nahkatyyppi ja sitä käytetään aina, kun se altistetaan suurille kuormille. Se on myös erittäin helppo ylläpitää. Käytämme sitä zaqq -ulko- ja retkeilykengissämme.

Mikä on rasvan nahkaa

Se on jo nimessä, nahka on peitetty rasvakerroksella. Tämä tekee siitä erityisen kestävän menettämättä sileyttä. Yleensä se on sileä nahkaa, mutta sitä voidaan käyttää myös Nubuk tai mokkanahka, joka on vahautunut. Maapallon kohdalla on vaikea nähdä, onko se rasvan nahkaa. Se voi näyttää loistavalta, kuinka sileä nahkaa, mutta myös matta kuten Rauleder.

Parasta on tehdä kynsien testi. Aja kynnet pinnan yli. Jos on selkeä viiva, se on rasvan nahkaa.

Rasvan nahkaa käytetään myös vintage -ilmeisiin. Naarmuja ja ryppyjä, jotka on helposti sisällytetty nahkaan, tekevät materiaalista tyypillistä vanhasta.

Hoitorasvan nahka

Quintic Winter Velors ruskea vedenpitävä

Zaqq ulkona paljain jaloin kengät, jotka on valmistettu rasvan nahasta

Tietysti sinun ei tarvitse tehdä kynsiä, voit myös helposti katsoa vastaavan aineellisen kuvauksen alla. Löydät voideltua mokkanahkaa ja vahatettua Nappa -nahkaa.

 

Puhdista, ylläpitää ja kyllästää rasvan nahkaa

Rasvan nahkakenkien hoito ei ole ollenkaan monimutkainen. On parasta puhdistaa ne pehmeällä harjalla tai kostealla liinalla. Sitten kengät kyllästetään. Tämä sopii tähän parhaiten Aktiivinen biwaksisuihku, joka sisältää jo hoitotyön vahat.

Jos haluat ylläpitää nahkaa vielä enemmän tai korjata naarmuja tai hankauspisteitä, voit levittää vahalla sisältävää kenkävoidetta kuivauksen jälkeen. Varmista, että käytät väritöntä lääkettä. Koska kenkävoide korjaa vain olemassa olevan rasvakerroksen, se ei tunkeudu syvälle nahkaan, vaan pysyy suojakalvona pinnalla. Jos käytät värillisiä kengän kiillotuksia, voi tapahtua, että kengät värjäytyvät vannellasi.

Ennen kuin käsittelet koko kenkiä vahalla, joka sisältyy hoitovoimaan, testaa se etukäteen pienellä, piilotetulla alueella. Suosittelemme Väritön kenkähoito maisterin putki.

Takaisin blogiin
1 / 3