Veloursleder -paljain jaloin kengät (Rauleder)

Pflege Deiner Barfußschuhe aus Veloursleder (Rauleder)

VelourSleder on ihanteellinen kenkämateriaali, koska se on erittäin hengittävä avoimen rullarakenteensa vuoksi. Tämä vaatii kuitenkin paljon huolta pysyäkseen kauniina ja vakaana pitkään.

Täällä annamme sinulle muutamia vinkkejä siitä, kuinka parhaiten puhdistaa ja huolehtia mokkanahasta valmistetuista Zaqq -paljain jaloin kengistä.

 

Mikä on veluuri -nahka?

Velourslederin yleinen termi on Rauleder. Päinvastoin kuin sileä nahka, pinta karhennetaan, kuten voidaan johtaa nimityksestä. Se ei kuitenkaan ole karkea, vaan pikemminkin samettinen.

Puhekielisesti mokkanahka sanotaan usein Raulederistä. Tarkkaan ottaen tämä ei ole oikein. Villi nahka tulee villieläimistä ja on erittäin harvinainen kenkäteollisuudessa. Peliväestöstä on yksinkertaisesti aivan liian vähän eläinten nahkaa.

Mokka on Raulederin alalaji. Eläimen ulkoinen iho on sileä (sileä nahkaa), lihapäätä kohti oleva sisäpuoli on karkea (mokkanahka).

Veloursleder-Shoes

Iqon Velours Black

Zaqq paljain jaloin kengät, jotka on valmistettu velourslederistä

Erityisesti haluamme käyttää mokkanahkaa, koska se on huomattavasti enemmän hengitystä verrattuna sileään nahkaan avoimen rannan rakenteen vuoksi. Joten se on täydellinen urheilu- ja ulkokengille tai kesälenkkarille.

Voitko tunnistaa mokkanan ensi silmäyksellä? Ehkä se oli menneisyydessä. Nyt on vegaanimateriaaleja, jotka näyttävät hämmästyttävän samanlaisilta. Joten tarkista lyhyesti, onko kenkäsi todella valmistettu mokkanahasta valitaksesi oikean hoidon. Näet kengän yksityiskohtaisessa kuvauksessa määritellyt materiaalit.

Rauleder Care 

Piquant Velors harmaa

Puhdistus ja ylläpitäminen

On parasta puhdistaa mokka pehmeällä harjalla tai sienellä. Kengän puhdistaminen on lempeä täysin kuiva. Joten jos tulet kotiin märillä kengillä, anna niiden kuivua hyvin ennen niiden puhdistamista ja välittämistä niistä.

Kanssa Nubuk Box Classic Sponge tai Kuivapesuharja Colloniililta Voitko puhdistaa paljain jaloin kengät varovasti ja suoristaa mokkanahka. Joten se on hyvin valmistautunut hoitoon.

 

Kun kengät on puhdistettu kuivana, on tarpeen huolehtia. Suosittelemme tätä sinulle Biologinen bambuemulsio. Se ei vain takaa ravintoaineita ja kosteutta, vaan myös ratkaisee itsepäisen lian. Suihkutuksen jälkeen voit helposti harjata lian. Viran on kuivuttava hyvissä ajoin ennen kuin kyllästät paljain jaloin kengät suojaamaan sitä vedeltä ja lialta.

Impregnisoi paljain jaloin kengät, jotka on valmistettu veluorista

Siivoamisen ja mokkanahkakenkien välittämisen jälkeen ne on silti kyllästettävä viimeisessä vaiheessa. Tämä sopii tähän Erittäin tehokas syvyys ja pinnan impregnointi Spray Nanopro Erityisen hyvä.

Versleder-hoito

Sparqle Shine -väli musta

Sinun tulisi aina ruiskuttaa kengät ulkopuolelle tai hyvin siveydöityyn huoneeseen. Varmista, että suihkutat mokkanahkaa tasaisesti noin 20 cm: n etäisyydeltä. Anna sitten kengän kuivua suojatussa paikassa. Mutta älä koskaan käytä lämpöä prosessin nopeuttamiseen. Seurauksena on, että ruma kohtaa voi syntyä ja toiseksi kyllästysaine ei voi tunkeutua nahan sisimpiin. Mokka on suojattu vain vedeltä ja lialta, jos nanohiukkaset voivat tunkeutua syvälle huokosiin. On parasta antaa zaqqien kuivua yön yli.

Kun kyllästymisaine on siirtynyt hyvin ja kuivattu, mokkanahka prosessoidaan pehmeällä harjalla tai pehmeällä sienellä. Tämä antaa sille jälleen tyypillisen samettisen pinnan.

Se Pehmeät sammal kumisisienet, jonka kanssa puhdistit kengät, voidaan käyttää myös veloorin nahkavalmistukseen.

Huomio: Ennen kuin käytät sitä ensimmäistä kertaa !!!

Tietenkin, jos saat zaqqit pois laatikosta, sinun ei tarvitse puhdistaa niitä, mutta niiden tulisi olla kyllästettävä ennen kuin käytät sitä ensimmäistä kertaa. Ensinnäkin, estät hienot likahiukkaset mokkanahaan ja toiseksi niistä tulee vesipohjainen.

 

Takaisin blogiin
1 / 3