Nappa -nahasta valmistettu paljain jaloin kengät (sileä nahka)

Pflege Deiner Barfußschuhe aus Nappaleder (Glattleder)

Nappaleder on erityisen avoin, hengittävä ja erittäin sileä materiaali. Se on eläimen ihon ulkopuoli ja sitä kutsutaan usein myös hienoksi sileäksi nahkaksi.

Kuten ihoamme, rasvat sisältyvät nahkaan, joka pitää sen sileänä. Ne menetetään kuitenkin ajan myötä pukeutumalla usein. Vain jos nahka on riittävästi voideltu ja ravintoaineilla toimitettu, se pysyy pehmeänä ja kestävänä.

Hienolla sileällä nahkalla se käyttäytyy samoin kuin stressaantuneella iholla. Hän tarvitsee paljon hoitoa. Kun kädet ovat kuivat talvella, kermaat sitä välttääksesi halkeilua.

Joten nautit zaqqista pitkään, annamme sinulle vinkkejä nappadedista valmistetuista paljain jaloin kengistäsi.

 

Mitkä Zaqq -paljain jaloin kengät on valmistettu Nappa -nahasta?

Meillä on erilaisia ​​paljain jaloin kenkiä, jotka on valmistettu sileästä Nappa -nahasta. Löydät jokaiselle kenkälle luetellut materiaalitiedot.

Esimerkiksi suosittu kenkä on Nappa musta tai meidän Chelsea boot Equity Black Valmistettu hienosta sileästä nahasta. Alareunasta löydät lisää Nappa -nahasta valmistettuja paljain jaloin kenkiä.

 NAPPA -NAPA

 

NAPA -johtajan puhdistaminen

Ensimmäinen askel on aina Nappa -nahan kuivapesu. On parasta tehdä se pehmeällä kenkäharjalla. Jos sinulla ei vielä ole, voit myös puhdistaa kengät kuivalla kankaalla.

Se Collonilin puhdistusharja Voimme suositella omasta kokemuksestamme:

Hoito nahkakengät 

Kosteus ja rasva Nappa -nahkalle

Koska hieno sileä nahka on herkempi ulkoisille ympäristövaikutuksille, kuten aurinkosäteilylle, kosteudelle tai hankaukselle, riittävästi rasvaa on sisällytettävä avoimeen meriaineeseen puhdistuksen jälkeen.

Jotta nahka antaa optimaalinen hoito, suosittelemme 1909 crème de luxe. Tämä rikas kenkävoide ei vain takaa riittävästi kosteutta, vaan myös päivittää nahan värin. Voit valita 1909 crème de luxe -värittömän, jotta kaikki värivaihtoehdot ovat valmiita. Mutta niitä on saatavana myös sinisinä, vaaleanruskeina, bordeaux -mahonkissa, keskipitkällä ruskealla ja mustalla.

Leikkaa kenkävoide joko käyttämällä harjaa tai kuivaa kangasta. Kenkäkiristimen voi varmistaa, että ryppyjä vedetään sujuvasti näiden alueiden optimaalisesti.

Kun hoitovoide on levitetty, sinun tulee antaa nahkaa vähintään tunnin ajan tai parempi, jopa antaa kengät levätä yön yli. Joten ravinteet voivat tunkeutua syvälle nahkaan. Aseta zaqqit kuivaan paikkaan, mutta koskaan auringossa tai lämmityksen alla.

Nahan pinta näyttää mattaan kenkävoiteen läpi. Jos haluat saada zaqqit loistamaan, sinun on kiillotettava niitä pehmeällä harjalla. Se Collonilin kiillotusharja, joka oli tehty todellisista vuohen hiuksista, palvelet sinua erittäin hyvin. Tällä tavalla kaipaat paljain jaloin kenkiä nopeasti.

Hoitotyön ohjeet ja kengänsarjan nahka

Kuinka usein on hoidettava Nappa -nahasta

Tälle ei ole kiinteää sääntöä, koska se riippuu luonnollisesti siitä, kuinka usein käytät paljain jaloin kenkiä ja mitkä sääolosuhteet ne altistuvat.

Jos matkustat kengät joka päivä, sinun tulee tarjota heille ravintoaineita kahden viikon välein edellä kuvattujen ohjeiden jälkeen.

Joten Nappa -nahka pysyy pehmeänä, sileänä ja hankautuneena. Care Cream -sovelluksen avulla varmistat myös ZaqQ: n värivirvokkeet.

Sileä nahka

 

Kilmitistä Nappa -nahka kunnossapidon jälkeen

Nappaleder ei ole vedenpitävä avoimen rannan pinnan vuoksi, vaan vain vesipohjainen. Jos et halua kastaa jalkoja, vaikka sataa, sinun pitäisi ehdottomasti kyllästää paljain jaloin kengät.

Kanssa Impregnation Spray "Waterstop Reloaded" Oletko hyvin neuvonut. Se sopii mieluiten kaikentyyppisiin nahkatyyppeihin ja varmistaa täydellisen suojan kosteutta ja UV -säteilyä vastaan. Mutta älä huoli, zaqqit pysyvät hengittävänä. Napa -nahan avoimia huokosia ei liimuta kyllästyssuihkulla, kun niitä käytetään oikein.

Jotta kyllästetään, suosittelemme, että menet raikkaaseen ilmaan tai hyvin silliloituun huoneeseen. Vaihda zaqqit kokonaan noin 30 senttimetrin etäisyydeltä. Ensinnäkin, varmistat, että suihkutat kengän tasaisesti ja toiseksi, että hienon sileän nahan lisäksi myös saumat peitetään vettä suojaavalla kalvolla.

Vältä suihkun käyttöä liian usein!

Nyrkkisääntö on kyllästtää zaqqsi vasta yllä olevan puhdistuksen ja hoidon jälkeen. Jos käytät kyllästyssuihketta liian usein, voi tapahtua, että huokoset tarttuvat ja paljain jaloin kengän hengitys kärsii.

 

Sinulla on hyvin hoidettu näillä hoitoperiaatteilla ja nautit paljain jaloin kengistäsi, jotka on valmistettu nappalederista pitkään.

 

Takaisin blogiin
1 / 3