Merino -villan paljain jaloin kengät

Pflege Deiner Barfußschuhe aus Merinowolle

Merino -villan paljain jaloin kengät ovat todellisia supertähtiä. Ne lämmittävät jalat talvella ja jäähtyvät ne kesällä. Ne ovat ehdottoman hengittäviä ja kuljettavat kosteutta ulkopuolelle, mutta ovat myös vettä. Merinovillalla on jopa antibakteerisia ominaisuuksia, epämiellyttäviä hajuja ei edes synty. Näiden uskomattomien toiminnallisten ominaisuuksien ylläpitämiseksi pitkään, annamme sinulle vinkkejä merino -kengän puhdistamiseen ja hoitamiseen.

Paljain jaloin kengät, jotka on valmistettu merinovillasta

Lqe -mallisimme on valmistettu hienoimmasta merinovillaa. Löydät lenkkarin monista upeista väreistä. Nyt olet pilaantunut valinnasta! Heti kun pariskunta on saapunut, rakastut ja tilaat toisen parin eri värillä.

Mikä on merinovilla

Erityisen korkealaatuinen merinovilla on peräisin Merinoosista, jotka sijaitsivat alun perin vain Pohjois -Afrikassa. Turkinsa vuoksi ne ovat täydellisesti varustettuja autiomaassa ilmastossa oleviin äärimmäisiin sääolosuhteisiin: äärimmäinen lämpö päivällä ja äärimmäisen kylmä yöllä.

Merinoshafe tuli todennäköisesti Iberian niemimaalle 1300 -luvulla. Espanjan Kastiilin valtakunta on ollut tiedossa vuosisatojen ajan kaupasta, jolla on korkealaatuista merinovillaa. Siksi heitä kutsuttiin puhekielisesti "espanjalaiseksi villaksi".

Merinovilla on melkein unohdettu kaikenlaisten tekstiilien tulossa, mutta se on kokenut suurta paluuta useita vuosia. Tekstiiliteollisuus on löytänyt tämän upean materiaalin toiminnallisille vaatteille. Merinovilla ei ole vain lämpötilan säätämistä, vaan myös veden äärellistä ja antibakteerista. Hän ei naarmuta ja tuntuu vain miellyttävältä.

Merinoshafe on nyt ympäri maailmaa. Australiasta on kuitenkin noussut Merino -villan päätuottajaksi.

 

Merino -kengän puhdistaminen

Merinovilla on vankka ja kestävä, mutta sinun ei pitäisi koskaan laittaa kenkäsi pesukoneeseen! Voi tapahtua, että villa supistuu tästä ja kengät ovat liian tiukkoja.

On kuitenkin paljon pahempaa, että hierot sen sisältämää lanoliinia. Tämä villasrasva varmistaa veden äärellisen vaikutuksen. Jos välität, sinun ei tarvitse kyllästää merino -kenkiä.

Paras tapa puhdistaa merino -kengät pehmeällä harjalla. Jos itsepäinen lika on kertynyt, että et voi poistaa kuivalla harjalla, kokeile sitä Kostealla sienellä.

Merino -kengän kyllästys

 Jos haluat silti kyllästää paljain jaloin kengät, suosittelemme tätä COLLONILIN HIIRI PRO. Tällä kyllästyssuihkeella, jota voit levittää kaikilla pinnoilla, merino -kengän hengitystoiminta pysyy 100%.

Takaisin blogiin
1 / 3