Rakkaus ensimmäisessä vaiheessa Zaqq Yorq Barefoot -kengillä

Liebe auf den ersten Schritt mit ZAQQ YORQ Barfußschuhen

Asiakkaamme Judith lähetti meille seuraavan raportin hänen kokemuksistaan ​​paljain jaloin kengät. Linjat ovat hukkua ja kiitos paljon.

 

Haluatko myös lähettää meille raportin julkaisusta?

Kirjoita sitten meille:

we@zaqq.de

 

 Experience-Zaqq-Barefoot-kengät-yorq-4pgfx5dwwu53k4 

Todellisen tarinan mukaan

"Haluatko kokeilla ???". Tällä kertaa se ei koskenut mehukasta suklaakakkua. Kävelin parhaan ystäväni kanssa, kun hän kertoi minulle ensimmäisistä paljain jaloin kengistään kirkkailla silmillä. Koska he näyttivät erittäin huomaamatta, en ollut nähnyt mitään syytä puuttua heidän jalkineisiinsa. Anteeksi!

Tähän päivään asti minun on myös tunnustettava, en ollut koskaan kuullut tällaisista kengistä. Se kuulosti oudolta ja en ollut varma mitä odottaa. No, en kuolisi siitä ...

Koska tyttöystäväni on myös rakastettava ja täysin erikoinen (kuka ajaa työskentelemään hevosen kanssa?) Ja kaikki, mikä häntä inspiroi, aika siisti ja trendikäs, suostuin ja vaihdoimme - mutta vain oikea kenkä. Halusin olla turvallisella puolella. Kun kuoriutuin ja kengännauhat oli sidottu, juoksin ja sitten se tapahtui ...

 

Kokemus-zaqq-Barefoot-kengät-yorq-3

 

Kuinka ensimmäinen paljain jaloin kenkä muutti elämääni

... Olin hämärtynyt. Ei siksi, että olisin pudonnut. Haha! Ei. Koska minulla oli kaksi erilaista kenkiä, pystyin löytämään suoran eron. Kun oma kenkäni sieppasi jalkani, varpaani ja paalissani paljain jaloin kengissä oli tarpeeksi tilaa. Kenkä oli erittäin pehmeä ja kätkeytynyt täydellisesti jalkaani. Se oli viihtyisä pehmeä ja erittäin kevyt, ikään kuin minulla ei olisi ollenkaan kenkiä. Mutta hän oli siellä! Voisin nähdä hänet?.

Mutta todellinen kohokohta, jonka kautta en voinut vääntää innostustani, oli erittäin joustava ja pehmeä pohja. Jokainen askel antaa minun tuntea maanalainen. Suurilla silmillä ja avoimella suulla vain yksi ajatus ampui mieleeni: rakastuin.

Olen rakastanut kävelyä paljain jaloin lapsuudesta lähtien. Meillä oli iso puutarha. Hän oli ulkoilma-leikkihuone. Siellä pystyin selvittämään maailman jaloillaan. Pehmeä ruoho, kulmakivet - jotka hehkuvat röyhkeästi kesällä - tuntemaan hienon, kutistavan hiekan ja kelluemme naarmuttavat harjakset - se oli aina upea seikkailu.

Muistoissa olin nyt laittanut toisen paljain jaloin kengän ja olin varma: tyttöystäväni ei koskaan saisi sitä takaisin.

Voi ei, ongelma oli edelleen ...

 

 

Paljain jaloin kengät sorrettu halu

Vaikka ajattelin lyhyesti, nopeaa (ja hienoa, mega, erittäin mukava!) Askel etsimään leveyttä, jotta voin vihdoin kutsua kenkiä omaksi, joten hylkäsin nämä kauhistuttavat ajatukset ja tietenkin annin kengät takaisin. Ikuinen ystävyys.

Mutta miten se jatkui? Mitä tapahtui suurelle rakkaudelleni paljain jaloin kenkiin?

Olimme todella unohtaneet itsemme muutaman vuoden ajan - paljain jaloin kenkä ja minä. Syynä ei ollut tuolloin muoto, johon jotkut ihmiset tuntevat tottuneensa. Ei, tämä on yksinkertaisesti jalkojemme muoto. Koska kehomme kokonaisuudessaan on esteettinen mestariteos, myös jalkamme ovat täydellisiä. Joten miksi et käyttäisi kengän, joka vastaa alun perin suunniteltua muotoa? Tämä on myös paljon terveellisempää ja estää varpaiden väärinkäytön ja siten lisää terveysongelmia. Esimerkiksi tämä kauhea ja yleinen on se, että Vuxal Hallis, ei, hulla vaxis, Axel Valgis vai oliko se hallux valgus? Joka tapauksessa olen kamppaillut sen kanssa monien vuosien ajan. Korkokengät olivat minun tuomioni. He voivat levätä rauhassa.

No, takaisin todelliseen ongelmaan tyttöystäväni kengän kanssa: se oli ... muotoilu. Kenkä ei ollut mitään, niin ilmeettömiä, epätarkkoja. Tuo "tietty jotain" puuttui. Jotain erityistä. Tämä "wow" tai "boah", joka saa sinut iloisesti suosionosoitukseen. Tiedän, että sen ei aina tarvitse olla ekstravagantti. Mutta joskus!

Ja lisäksi: Jos minun on lukittava jalkani (paljain jaloin töihin? Parempi ei ...), niin ainakin sinun pitäisi olla kaunis. Ikään kuin olisit asut omassa pienessä palatsissasi? . Joten halu täydelliselle paljain jaloin kengään, joka on syttynyt minussa ja jonain päivänä pitäisi lopulta imettää ...

 

Kokemus-zaqq-Barefoot-kengät-yorq-1
Kokemus-zaqq-Barefoot-kengät-yorq-5

 

Rakkaus paljain jaloin kenkiin, jonka uskottiin kadonneen, löydetty uudelleen

Vuosien jälkeen rakkaus paljain jaloin kenkiin leimahti jälleen. Lopuksi!

Tutkimukseni osoitti, että paljain jaloin kengät tai niin kutsuttu "minimaaliset kengät" olivat nyt jatkaneet asemaansa markkinoille. Joten selasin erilaisia ​​verkkokauppoja hyvin tunnetuilta paljain jaloin kenkätoimittajilta. Tapasin Zaqq. Ja havaitsi, että on olemassa luovia mieliä, joilla on pehmeä kestävyyden ja suunnittelun paikka, joka väittää luovan jotain erityistä. Toiminnallisuus täyttää suunnittelun.

Tuloksena on erilaisia ​​malleja. Minun ei tarvinnut tehdä enää ilman mitään. Siellä on balleriineja, yrityskenkiä, tossut, mokkasiinit, ulkokengät, juoksukengät, sandaalit, pitsikengät, sukkakengät, saappaat. Jopa lenkkarimallit vaihtelevat: Times Highop tai Mid-leikkaus. Leveä paksujalkaisten kenkätyyppien spektri antaa minun katsoa tablettini pelkoon.

Olipa dynaaminen, tyylikäs, ekstravagantti, eksoottinen, klassinen, rento, hienostunut, retro, romanttinen, urheilullinen - jokaisessa tyylissä on jokainen tyyli. Onko yksivärinen vai onnellinen värikäs. Onko metallinen hohtava vai tosiasiallinen ja puhdas.

Myös silmäkappale liittyy. Värikkäitä pohja ja nauhat, kimaltelevat kivikoulut, hohtavat paljetit, kukkakirjonta, jalo pitsi, viileät niitit, hopea- ja kultahihnat, punotut hihnat.

Joten minulla oli unelmia ja ideoita täydellisistä paljain jaloin kengistä. Zaqq herätti minut ja teki minulle selväksi: unelmani eivät vain vaikuta todellisilta, he ovat!

Jopa rakkaani juokseva pohja Vaimennuksella tai ilman (tällä ei ole mitään tekemistä keittämisen kanssa, mutta funktiolla, joka absorboi voima, joka syntyy esiintyessä) ja pohjan ja profiilin syvyyden erilaiset vahvuudet.

Anteeksi, takaisin tarinaan. Joten löysin sinne ja kaipasin ensimmäistä omaa paljain jaloin kenkiä. Jos toinen ongelma ei ollut enää syntynyt: löysin ZAQQ: sta erittäin monia erityisiä ja ilmeikkäitä malleja, joista lähdin, joten en tiennyt kuinka koskaan maksaa näistä kengistä yhdessä elämässä. No, joten valitsin ”vähemmän on enemmän”. Ja niin löysin ehdottoman suosikki paljain jaloin kenkäni ... yorq.

 

 

Suuren rakkaustarinan alku paljain jaloin kenkiin

Pidin vihdoin kenkälaatikkoa käsissäni ja avasin sen hitaasti. Luulet että olen hullu? Kyllä, ei, ei! Luulen vain, että sinun pitäisi nauttia jokaisesta sekunnista, jos olet valinnut oikean. Joten se jatkuu. Syvä musta kudospaperi tuli valoon, jonka taittuin yhtä varovasti ja halkeilun. Ja siellä hän oli. Minun haluani. Ensimmäinen paljain jaloin kenkäni. Kultaseni!

Kaunis keskipitkän veneen, joka taitavasti lavastettiin hienoimman veloorin ja Nappa-nahan yhdistelmällä. Koru, joka on valmistettu minulle käsityöläisen täydellisyydessä. Pieni retro ja silti ehdottomasti ajan tasalla. Tarkemmin tarkastelussa huomasin toisen kohokohdan: optisen kantapää. Joten se näyttää vähän kuin yrityskenkä kengän kaapulla. Hyvin harkittu pienimpiin yksityiskohtiin.

Ensimmäinen kävelymatkani ”uuden” kanssa oli tietysti unelma. Muuten, minun ei tarvinnut juoksua kengässä tai tottua hitaasti juoksemaan paljain jaloin kengillä. Miksi myös? Minun ei tarvitse tottua paljain jaloin.

Ja jälleen kerran sain jälleen tietää: jalat kantaavat meitä tuhansia kilometrejä elämämme läpi ja ansaitsevat siksi vain parhaat. En halua enää käyttää muita kenkiä. Sitä varten nautin tunteesta liikaa ja rakastettua juoksemalla.

Joten nyt, kun olen melkein myynyt koko sisustukseni hemmotella uutta kuorma -autoa ja minulla on enemmän paljain jaloin kenkiä asunnoina asunnossa, voin vihdoin istua onnellisena ja tyytyväisenä. Ei, tietysti se oli vain hauskaa. Minulla on tarkalleen yksi pala ruokia enemmän kuin paljain jaloin kengät.

Päätelmäni: Täydellisen paljain jaloin kengän avulla voit tuntea ja nauttia elämästä vielä enemmän.

 

Kokemus-zaqq-Barefoot-kengät-yorq-6DJHBG32OUNBP

Kiitos Judith tästä upeasta raportista paljain jaloin kengistämme. Toivotamme teille rakkautta Yorqamme kohtaan koko kenkälii. Mutta rehellisesti, meillä ei ole epäilystäkään.

Mikä oli ensimmäinen kokemuksesi paljain jaloin kengistä? Oliko myös rakkaustarina? Schwelge muistoissa ja jättäisi mielellään kommentin kokemuksiesi kanssa. Onko sinulla myös Zaqq -suosikkisuunnittelu? Olemme innoissamme.

Tietysti olet myös tervetullut lähettämään meille yksityiskohtaisen raportin julkaisemisesta. Kirjoittakaa meille:

 we@zaqq.de

Ole vapaa, tunne Zaqq.

Takaisin blogiin
1 / 3