4 vuodenaikaa Zaqq -kengissä

Die 4 Jahreszeiten in ZAQQ Schuhen

Evalla on jo ollut paljon kokemusta paljain jaloin kengät. Uusi Expeq -leveä on hänen 4. Zaqq -kenkänsä, jota hän ei halunnut aluksi pitää. Ensimmäisen epäilyksen jälkeen se oli edelleen suuri rakkaus. Siitä lähtien hän on tehnyt monia retkiä paljain jaloin kengillä ja on innoissaan.

Eva, toivotamme sinulle hauskaa zaqqien kanssa.


Haluatko myös lähettää meille raportin julkaisusta?

Kirjoita sitten meille:
we@zaqq.de

Zaqq-Barefoot-kokemus-4


Vain paljain jalka voi olla - paljain jaloin ja 100% hengittävä ja vedenpitävä. Mutta hyvät kengät voivat myös antaa meille todella upean tunteen. Aivan kuten ääretön määrä naisia ​​kärsii kylmistä jaloista, ja ajattelin kokeilla sitä. Jos sinulla on mahdollisimman vähän kenkiä jaloillasi, ja jos varpaissa on tarpeeksi vapautta ja ne ovat aktiivisempia, tämä on varmasti etu. Ensinnäkin työskentelemällä ensimmäisten varvaskenkien kanssa, jotka edelleen käyttävät minua värikkäiden yrityksen läpi 13 vuoden kuluttua. Sillä välin minulla on lukemattomia pariskuntia paljain jaloin / vähimmäiskengissä ja sandaaleissa 11 valmistajalta, jotka suojaavat ihmeen fuzelia, jos se ei ole mahdollista.

Zaqq-Barefoot-kokemus 3



Satunnaisesti etsimällä sandaalia, joka on myös puettavissa vaatteille, törmäsin Zaqq Cliqiin, tyylikäs minimaalinen nahkakauneus, jota on ehdottoman miellyttävä käyttää kesällä. Ja sitten Peaq Broque -konjakki tuli laajennukseksi, jos paljain jaloin näyttää pitkillä housuilla niin silmiinpistävää. Muuten, nämä ovat suosikkikenkäni, kun kävelen erittäin kauan kaupungissa tai asfaltissa, koska leveä varpa -laatikko tarjoaa aina tarpeeksi tilaa varpaisiin, jos jalka turpoa kuin normaali. Vuodenajat kulkevat ja halusin nyt myös kenkämallin retkille ja talvi -arkielämälle syksyllä ja talvella. Patikoin Itävallan vuorilla joka viikonloppu kesällä ja suurimmaksi osaksi paljain jaloin tai mahdollisimman vähän. Talvi on aina suurin ongelmani, koska varpaat haluavat tulla jääpuikkoja ja paksuja sukkia ja liikkumisvapaus ovat tärkeitä, Zaqq -verkkokauppa selattiin uudelleen. Joten kompastuin tämän mallin yli leveän varpakotelon, ei -liuskkeen pohjan takia ja tämä malli on myös vedenpitävä.

 

Zaqq-Barefoot-kokemus-6



Exppeq leveä harmaa vedenpitävä
Ei, ei rakasta ensimmäisessä vaiheessa - en pitänyt siitä alussa. Liian paljon pohja - liian korkea - liian jäykkä - vain harmaa hiiri. "" "Ei sovi, joten hän jopa laskeutui 3 kertaa kenkälaatikkoon paluuta varten, mutta hän jäi. Ei aavistustakaan miksi, mutta liukasin uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja sitten ensimmäinen vaellus. Sitä verrattiin jatkuvasti muihin malleihin, ja tällä parilla ei ollut sitä helppoa kanssani. Olemme kasvaneet yhdessä kuukausien aikana ja nyt mielestäni tämä kenkä on todella loistava.
Kuten kaikki Zaqq -kengät, tämä malli on myös alussa erittäin mukava ja peset jaloillasi ajan myötä. Se, mikä minua häiritsi alussa, pohjan kantapää, joka ei ole niin joustava, on nyt erinomainen, koska kantapää pysyy vakaana paikoillaan ja etujalka voi kiertää kuten spiraalidynamiikassa, mikä varmistaa optimaalisen vakauden. Ulkopohjaisella pohjalla on valtava ote, testasin kaiken, mikä on luonteeltaan liukas ja epävakaa, märästä sammalista kalliokarvoilla, kosteilla juurilla ja metsäkäytävillä, yksinkertainen ferratasissa kevyessä lumisateessa ja jäisten polkujen kautta Winter Mountain -retkillä.

Zaqq-Barefoot-11


Vedenpitävä: Kyllä, kenkä, joka pysyy tiukasti retkeilyreitteissä, on siistisiä, lumisia, mutta en ollut vielä raskaimmalla sateisella säällä, mutta tässä tapauksessa minulla on myös muutama vedenpitävä sukka. Ja koska tämä kenkä on niin leveä, pystyin käyttämään paksuja sukkia ja/tai lämpimiä kerrostumia talvella ja minulla oli silti tarpeeksi tilaa, jotta varpaat voisivat liikkua. Kun lämpötilat nousivat lounaalle, vihitin kauden menemään paljain jaloin pitkään. Sen jälkeen olin liian laiska laittaa sukat ja Expeq, joten jätin sukat pois ja menin vain paljain jaloin kenkäni, paitsi että se oli yllättävän pehmeä ja miellyttävä, ja löysin myös parasta näistä kengistä minulle.
Sisävuori tuli ulos, koska se on ommeltu vain reunan yläosaan. Sisävuori laitetaan ulkopuolelle ja kenkä voi siksi kuivua optimaalisesti kotona tai matkalla. Ei, sisävuori pysyy paikoillaan kengät käyttäessä eikä liukua. Kesäretkille nämä kengät ovat minulle hiukan liian lämpimiä ja kuinka hyvin Zaqq: n expeq -alueella on alueella.

Zaqq-Barefoot-kokemus 7


Johtopäätös: Kyllä, on olemassa malleja muista valmistajilta, joissa pohja on ohuempi, joustavampi, kengät ovat painon helpompia, mutta mikään muista malleistani ei ole, kuten tyttöystäväni sanoi yrittäessään "tuntuu hansikkaalta". Sitä hukkui myös pehmeä kaunis Peaq Broque Cognac ja Expeq leveä, joka painaa GR: tä. 39 - 652 g ja Quiq Trail Gr.38 - 396G

Kesällä suunnittelen kolmen viikon pituisen vaelluksen Via Alpinaa pitkin Sveitsin vuoristossa, ja tälle vaellukselle olen testannut kaikki malleja, jotka minulla on. Huolimatta hieman enemmän painosta, käytän Zaqq quiq Trail Blue -sovellusta hyvällä säällä, koska heillä ei ole vain menestyvä ulkopohja, vaan myös tämä omituinen sisävuori alussa. Mutta myös tämä oli erittäin vakuuttava käytännöllisessä testissä, koska se tarjoaa jonkin verran vastustusta ja jalka ei liuku kengään jyrkissä vuoristokysymyksissä. Sateisella säällä pienempi veli Expeq suojaa jalkojani, koska se on vedenpitävä, ei -liuku ja auringon sisävuori voi optimaalisesti kuivua. Muut mallit päätyvät varmasti kenkähyllylleni ajan myötä, koska se on erinomainen.

Takaisin blogiin
1 / 3