Paljain jaloin kengät joka kerta: Sqy White

Meine Barfußschuhe für jede Gelegenheit: SQY White

Asiakkaamme Valentina oli jo innostunut hänen expeqistään. Kesäisiksi vuodeksi hän rakastui urheilulliseen paljain jaloin kenkä Sqy Whiteiin.

Kiitos tästä kauniista kokemusraportista ja monista mukavista retkistä uusien paljain jaloin kengän kanssa.


Haluatko myös lähettää meille raportin julkaisusta?

Kirjoita sitten meille:
we@zaqq.de

Sqy-white-3erdblnku5rjqa


Jos minulla olisi vain yksi kenkä, se olisi uusi Sqy White! Tämä paljain jaloin kenkä vakuutti minut ehdottomasti. Mutta on parasta kiinni alussa. Tilasin ensimmäisen Zaqq -paljain jalan kengät viime vuonna sen jälkeen, kun käsittelin aiheita yksityiskohtaisesti. Koska haluan omistaa vain hyvin harvat kengät, sen pitäisi olla puoliksi korkea ja ennen kaikkea vedenpitävä retkeilykenkä, joka ei näytä ulkona. Rumpasin eri palveluntarjoajilla, mutta juutin Expeq -vegaanin Marone -vedenpitävään. Ja mitä voin sanoa, olin innoissani. Tämä pohja on mukava ja grippy ja toimii ihanan pehmeä.
SQY-WHITE 2EELRF2X7QFKVA0
Siksi kesäpuoliskoni minun pitäisi olla tämä ainoa. Sqy White sai heti huomioni. Juoksukenkäksi Zaqq -kaupassa se näyttää myös ehdottoman sopivalta päivittäiseen käyttöön sen valkoisen materiaalin ansiosta. Joten osuin kahteen lintuun yhdellä kivellä ja voin houkutella tätä paljain jaloin kenkiä sekä kaupungissa että urheilutoiminnoissa. Lisäksi SQY White on myös vegaani, mikä oli minulle erityisen tärkeää valinnassani.
SQY-WHITE 4QV7WWPR79OS9
Kahden viikon intensiivisen juoksun jälkeen tässä paljain jaloin kengissä olen yhtä innostunut kuin asunnossani ensimmäisen harjoituksen kanssa. Kevyt, joustava ja yleisesti käyttökelpoinen, uusi suosikkikenkäni joka kerta.

 

Yksityiskohdat Sqy Barefoot Shoe White

Tätä paljain jaloin kenkiä ei tarvitse koota, mikä on minulle suuri etu. Joustava nauha on kiinnitetty joustavan mesh -kudoksen yläosaan siten, että kenkä istuu hyvin. Mesh -kangasta pidetään tuntemattomalla harmaalla sävyllä. Et näe kaikkia tätä paikkaa, mikä on toinen etu retkillä luonnon kautta.
SQY-WHITE 5ED4DIQBME53PV
Valkoinen kerros on ommeltu ulkopuolelle silmäkankaalla, joka näyttää nahalta, mutta se on valmistettu vegaanimateriaalista. Se voidaan pyyhkiä upeasti. Sekä ruohopisteet että muta voitiin poistaa ilman ongelmia. Kengännauhat ovat todella joustavia, jotka antavat paljain jaloin kenkälle paremman ilmeen. Voit myös vetää ne lähemmäksi tai solmua alapuolelle, jos kengät ovat liian kaukana. Minulle paljain jaloin kenkä oli optimaalinen alusta alkaen. Sisältä on ommeltu turkoosi, erittäin hieno tekstiilikerros, joka sopii optisesti valkoisen harmaan erittäin hienosti. Et kuitenkaan näe niitä, kun kenkä on pukeutunut.
Sqy-white 6cedwgz1js74ku
Missä voin käyttää SQY: tä kaikkialla? Sqy ei näytä tyypilliseltä urheilukenkältä, kuten jo mainittiin, kuten jo mainittiin. Siksi käytän näitä paljain jaloin kenkiä töihin. Koska olen jo jonkin aikaa juoksi 5 km toimistoon, olen erityisen onnellinen siitä, että löysin tällaisen viihtyisän kengän. Viikonloppuna tämä paljain jaloin kenkä laitetaan tahdinsa läpi. Olen tehnyt useita pitkiä retkiä peltojen ja metsien läpi ja olen edelleen innoissani.

Nyt olen löytänyt kylmän kauden kenkäni Expeq: llä ja hyvällä sääkenkällä sqy: llä. Juhannuskerrokselle on vain muutama sandaalit! Mutta muuten pian kanssani.

Takaisin blogiin
1 / 3