Liuku sisään ja tuntuu hyvältä - Zaqq Barefoot Shoe Roqq Trail Black

Reinschlüpfen und wohlfühlen - der ZAQQ Barfußschuhs ROQQ Trail Black

Tämä kokemusraportti lähetti meidät vakavasti Sveitsistä. Hän on onnellinen joka kerta, kun hän asettaa Zaqq -paljain jaloin kengät. Ja olemme sitäkin onnellisempia!

Kiitos vakavasti sanoistasi. Toivotamme, että jatkoi hienoja retkiä ulkoilmakenkä Rooq Trail Black.

Haluatko myös lähettää meille raportin julkaisusta?

Kirjoita sitten meille:

we@zaqq.de

Etsiessään kevyttä retkeilykengää, joka sisältää nilkat ja on mukava kuljettaa kesälämpötiloissa, päädyin Zaqq Roqq -polkuon. Ennen sitä olin kokeillut kenkiä muilta palveluntarjoajilta, oikea kenkä ei ollut siellä.

Tilasin sen kooltaan 47. "Normaali" koko on 45, minusta tuntuu, että jalkani tarvitsevat enemmän tilaa noin kahden vuoden kuluttua.

Toimitus oli viipymättä. Olen aina yllättynyt siitä, kuinka nopeasti se toimii, koska asun Sveitsissä. Ensimmäinen ajatukseni yrittäessään sitä oli "liukuminen ja hyvä olo hyvä", kuten sen pitäisi olla kengän kanssa.

Kokemus-ZAQQ-ROQ-3ZGWBSS5YYYYY8FSAKoe Zaqq-Roqq-2
Kokemus-ZAQQ-ROQ-1G6KW9Y4VHE8UA

Kenkä on kevyt, erittäin mukava ja halaaa kirjaimellisesti jalkani. Kahden viime kuukauden aikana olen testannut sitä laajasti, onko vaellus Chiemgaun Alpeilla, Portugalin sisätiloissa tai täällä Sveitsissä. Mikään ei purista tai kouristu jalkoja, se ei ole liukumaton ja erittäin miellyttävä käyttää kesälämpötiloissa.

Tunnen olevani turvallinen kenkässäni. Teen kaksinkertaisen solmun lortaamisen aikana, muuten solmu liukenee mielellään. Se ei ole vedenpitävä, mikä ei ole mahdollista materiaalin kanssa. Kenkä on helppo hoitaa, yleensä harja tai kostea kangas riittää. Kytkentäsuihke suojaa kosteilta niittyiltä, ​​mutta ei myöskään tuntikausia.

Se voi kuulostaa oudolta - olen onnellinen joka kerta, kun laitan kengät.

Takaisin blogiin
1 / 3