Qollins Brown - uusi chelsaboot jokaisessa tilanteessa

QOLLINS Brown - mein neuer Chelseaboot für jede Gelegenheit

Asiakkaamme Stefanie lähetti meille tämän kauniin kokemusraportin Chelsea Boot Qollinsista. Hän on innoissaan, vaikka hänellä on ollut vähän kokemusta etukäteen paljain jaloin kengistä.

Toivotamme sinulle monia hienoja kävelyretkiä uusien Qollinsiesi kanssa.


Haluatko myös lähettää meille raportin julkaisusta?

Kirjoita sitten meille:
we@zaqq.de

___

Qollins-Cognac-6


Rakastan uutta paljain jaloin boot Qollinsia, jota olen käyttänyt jatkuvassa käytössä 3 viikon ajan. He vain menevät kaiken kanssa, tarkalleen mitä etsin.

Sain hyvän ystävän Zaqq: lla, joka on melkein aina käyttänyt Sparqle -saappaansa, kun tapaan häntä. Jopa kesällä hän ei halua tehdä ilman sitä. Valitettavasti meillä on 3 kenkäkokoa eri tavalla, joten sain kengät, mutta ne olivat aivan liian suuria minulle. Mutta ainakin sain tunteen Zaqq Barefoot -kengistä.

Ajattelin sitä pitkään, pitäisikö minun tilata sama käynnistys, mutta silloin minusta oli parempi valita toinen malli.

Qollins Cognac-4
Uudelleen ja uudestaan ​​rypistyin kengän kaupassa kevääksi. Ollakseni rehellinen, kesti puoli vuotta lopulta yhden. Yksi asia oli varma, että sen on oltava Chelsea -vene, joka voidaan yhdistää sekä urheilullinen että naisellinen. Qullins Brown ja Qey West Cognac olivat luetteloni kärjessä.
Qollins Cognac-1
Koska kaupungin tauko oli kaupunkitaukolla ja minulla ei ollut sopivia ja ennen kaikkea mukavia kenkiä, päätin Qollinsista ilman lisäaineita, koska siinä on lyhyempi akseli ja sitä voidaan siten käyttää lämpiminä päivinä. Matkan aina minimaalisilla matkalaukkuilla ja halusin kengän, jota voin käyttää milloin tahansa. Ja se toimii ilman ongelmia. Hän näyttää hyvältä farkuille, mutta voin myös käyttää sitä upeasti hameeseen ilman, että se olisi paksu. Täydellinen!
Kaunis lämmin väri sopii myös vaatteisiin ja nahkakukkakoristeisiin, Qollins näyttää myös erityisen naiselliselta, jolla on muuten urheilullinen kosketus.

Tilaus ja toimitus

Olin iloisesti yllättynyt siitä, kuinka nopeasti tilaus saapui. Jotta voisin aloittaa saappaat, tilasin heille ylimääräistä 4 viikkoa ennen kaupunkimatkaa. Mutta he saapuivat kanssani 2 päivän kuluttua. Vau, se oli todella flash -toimitus.

Qollins Cognac-3

Ensimmäinen vaikutelma paljain jaloin saappaistani Qollins

Mitä voin sanoa, uusi Qollins Brown on unelma käynnistyksestä !!! Olen käyttänyt sitä jo melkein 3 viikkoa ja olen ollut innoissani ensimmäisestä päivästä lähtien. Pohja on ihanan pehmeä ja joustava. Varpaissani on tilaa ilman, että vene näyttää liian ankan jaloilta kuin muiden paljain jaloin kengien kanssa. Päinvastoin, se näyttää jopa erittäin naiselliselta ja samalla sillä on urheilullinen kosketus.
Minun on kuitenkin myös myönnettävä, että minun oli ensin tottuttava tavaratilan näkymään. Paljain jaloin kenkä näyttää hyvin erilaiselta, etenkin yläkuvassa, kuten kapea leikkauskenkä, jolla on korkea pohja.
Ystäväni eivät huomanneet eroa, jotkut jopa puhuivat kauniille saappalleni. Kaikilla ystävien ympyrän tytöillä Chelsea -saappaat Zaqqista todennäköisesti pian ovat.

Qollins-cognac-5lcr21gzjmgh

Materiaali ja käsittely

Kaappaa on erittäin korkea laatu. Saumat vedetään puhtaiksi ja näyttävät erittäin vankilta. Koska olen käyttänyt sitä vain muutaman viikon ajan, en tietenkään voi sanoa, kestääkö Qollins myös monien vuosien ajan. Mutta koska minulla on hyvä esimerkki tyttöystävästäni hänen sparqlen kanssa, oletan, että Qollins -laitteellani on myös mitä hän lupaa.
Nahka on erityisen samettinen ulkopuolelta, se näyttää melkein kankaalta. Mutta se on oikeastaan ​​hieno mokka. Sileä nahka on ommeltu sisäpuolelta, vain joustavat insertit ovat siitä. Sisäinen pohja on myös valmistettu sileästä nahasta.
Alussa Qollins oli silti hiukan jäykkä, mutta se oli jo ensimmäisenä päivänä. Ennen kuin käytin ensimmäistä oikeaa kulumista, liikutin materiaalia edestakaisin takaosaan kantapäähän, jotta se olisi joustavampi. Ja niin minulla oli hieno juokseva tunne alusta alkaen.

Tunne mukavuutta Qollinsissa

Kuten jo mainittiin, pohja on erityisen pehmeä. Koska olen edelleen tottunut paljain jaloin kenkiin "normaalissa" kengissä yli 20 vuoden kuluttua, pehmeä pohja on aivan oikea. Minulla on jopa tunne, että ne vaimentavat enemmän kuin monet vanhoista kengistäni, vaikka pohja on niin ohut. Saan kovemmin kantapääni, mikä laukaisi aina vahvat selkäongelmat kanssani. Voin juoksua Qollinsissa tuntikausia ja takaosat ovat parantuneet paljon. Ehkä se johtuu myös siitä, että käytäväni mukautuu automaattisesti, kun käytän paljain jaloin saappaita. Oletettavasti pääsen kantapääni tasaisen pohjan läpi vähemmän kovaa, vaan pikemminkin tasaisesti koko jalan päälle.

Johtopäätös
Qollinsin avulla löysin kengän, joka vastaa odotuksiani mukavasta paljain jaloin kengästä. Olen enemmän kuin tyytyväinen ja voin suositella Qollinsia ilman rajoituksia. Varmasti se ei ole viimeinen paljain jaloin kenkäni nyt, kun sain maun. Rakastan jo kesän ajan pari suqar -balleriinia, jotka on valmistettu kankaasta, joka pitää enemmän. Kiitos Zaqq -tiimille hyvästä työstä, uusi säännöllinen asiakas on varma. Ystävällinen terveys Stefanie

Takaisin blogiin
1 / 3