Siksi sinun pitäisi luottaa paljain jaloin kenkiin urheilun aikana

Darum solltest Du auf Barfußschuhe beim Sport setzen

Riippumatta siitä, lenkkeily-, vaellus-, kunto- tai sisäurheilulajit - urheilukenkävalmistajat ehdottavat, että tarvitset tietyn korkean suorituskyvyn kengän jokaiselle urheilulajille. Todella hyvä urheilukenkä tarvitsee myynti-, vaimennus- ja tukielementtejä? Ei edes lähelle! Tässä artikkelissa selitämme teille, miksi päinvastoin on, kengät, joilla on vahvat vaimentimet

Mene paljain jaloin on luonnollisin kuljetustyyppi, joka voidaan kuvitella, ja silti luotamme nykyään kenkiin, joissa yksi näyttää innovatiivisemmalta kuin toinen. Tämä ei välttämättä ole järkevää, varsinkin kun kyse on urheilusta. Tutkimus Evoluutiobiologi Daniel Liebermann Harvardin yliopistosta vuodesta 2010 havaitsi, että nykyaikaiset kengät ovat vastuussa lukuisista ortopedisista ongelmista. Tutkimuksessa Liebermann havaitsi, että paljain jaloin juoksijat ilmestyvät ensin edessä tai keskijalan kanssa juoksemisen aikana, mutta juoksijat höyrytetyillä kengillä kantapään kanssa. Paljain jaloin juoksijat panivat tuki- ja liikuntaelinten järjestelmän paljon vähemmän. Paradoksaalisesti nivelet ja luut ovat kuluneet enemmän juoksemalla vaimennettujen jalkineiden kanssa.

Mikä tekee paljain jaloin kengistä erikoista urheilua?

Urheilun paljain jaloin kengät kuten Zaqq, mikä on molemmille Miesten samoin kuin Naiset ovat tehneet sen jalkojen tehtäväksi niin paljon Liikkumisen vapaus tarjota mahdollista. Se Varpa On ehdottomasti annettu näille kengille - mitään ei puristu täällä! Tämä tarkoittaa, että luonnollista juoksumista voidaan paremmin tukea ja varpaat tekevät mitä ne on tarkoitettu. Tämän aikana hienostuneiden vaimennuselementtien kanssa on siksi pikemminkin luopunut.

<< Löydä miesten juoksukengät >>

Zaqq -urheilukenkien kanssa - kuten kaikkien muiden kengien kanssa - tämä pätee Nolla myyntiperiaate. Kengillämme ei ole korkeuseroa tai kantapäätä paalin ja kantapään välillä, mikä vahvistaa oikean rullauksen ja esiintymisen. Joten voit ensin ilmestyä etujalaan etkä klassisten urheilukenkien kantapään yli tavalliseen tapaan.

Kengät ovat myös kevätpainoja. 200 g: n (koko 41) kanssa olet merkittävästi alle tunnetut urheilukenkävalmistajien, kuten Adidas, Nike ja Co., painon, joten jalat eivät ole erityisesti ladattuja!

<< Löydä naisten juoksukengät >>

Juoksukengät Zaqq-Hive -harjoittelusta uudelle tasolle!

Spiqe punainen musta 2

Meillä on paljon malleja salamassa, joka tukee sinua urheilussa ja antaa jalkasi ja koko tuki- ja liikuntaelinten takaisin luonnolliset liikkumismallit. Meidän Spiqe väreissä Sininen musta ja punamusta Tarjoaa kaiken, mitä hyvä kenkä tarjoaa urheiluun: korkean mukavuuden, jopa pitkillä etäisyyksillä, hengittävällä ja erityisen ohuella sisävuorilla sekä erittäin joustava, ei -liukastumis- ja hankaus -resistentti kumipohja.

Tastu hitaasti uuteen harjoituskumppaniin!

Mutta ole varovainen: Jos haluat kouluttaa kengät tulevaisuudessa tarjotaksesi vartaloasi pitkällä aikavälillä, et saa kiirehtiä mitään! Lihakset, jänteet ja nivelsiteet ovat todennäköisesti edelleen tottuneet tukemaan, tuetaan ja höyrytetään - joten olet toistaiseksi viety työstä. Joten kehosi tarvitsee aikaa tottua uusiin olosuhteisiin ja rakentaa omaa vastustustasi uudelleen. Joten sinun tulee antaa vartalollesi vähintään kolme kuukautta tottuaksesi paljain jaloin kengät askel askeleelta ennen kuin kytket kokonaan päälle harjoittelua varten!

Tämä aika on sen arvoinen, koska lopulta kehosi on vahvempi kuin koskaan! Ole vapaa, tunne Zaqq!

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.

1 / 3