Suorita paljain jaloin: Maadoituksen edut

Barfuß laufen: Die Vorteile von Earthing

Oletko koskaan kuullut maadoituksesta tai maadoituksesta? Tämä lähestymistapa koskee sitä, mikä vaikuttaa suoraan fyysiseen kosketukseen maan pinnan elektroneihin terveydellemme. Kun käytät paljain jaloin luonnossa, olet automaattisesti kytketty maan pintaan.

Lukuisat kokemusraportit osoittavat, että yhteys maan pinnan elektroneihin kiehtova fysiologinen, mutta myös psykologiset muutokset kehossa, jotka lisäävät hyvinvointia ja terveyttä. On luettava muun muassa, että paljain jaloin ulkona tai istuminen tai luonnossa makaava voidaan vapauttaa ja unihäiriöt voivat kompensoida.

Myös tieteelliset tutkimukset, esimerkiksi Chevalier et ai. Vuonna 2012 tai Salal & Salal 2011 osoittavat, että maadoitusta käyttävät koehenkilöt pystyivät kokemaan positiivisia vaikutuksia kehoon. Tässä artikkelissa siirrymme lähemmäksi maadoitusaihetta.

 

Maadoitus ihmiskunnan historiassa

Alkeisina aikoina ihmiset juoksivat joko paljain jaloin tai suojaamaan jalkojaan paremmin improvisoiduissa jalkineissa eläinten nahoilta. Lisäksi ensisijaiset ihmiset nukkuivat lattialla, lähinnä eläinten nahoilla tai nahoilla, jotta he voivat paremmin suojautua kylmiltä. Tuolloin ihminen oli aina suorassa kosketuksessa maan pinnan elektronien kanssa.

Kuluttamalla kenkiä, joissa on paksu pohja, asumme kiinteissä taloissa tai juoksemalla päällystetyillä pinnoilla, olemme melkein täysin erotettu maan pinnan elektronivirtauksesta nykyään.

Voiko kroonisten sairauksien, unihäiriöiden, immuunien ja tulehduksellisten sairauksien voimakas lisääntyminen liittyä myös siihen, että meidät irrotetaan maan pinnalta? Chevalier et ai. Vuonna 2012 tutkimuksessasi ja osoita terveydellemme vähentymisen positiivisia vaikutuksia.

 

Maadoituksen ja paljain jaloin periaate on käynnissä

Sinulla on varmasti jo ollut kokemusta siitä, kuinka hyvä on ottaa kengät pois ja laittaa jalat ruohoon. Myös paljain jaloin hiekkarannalla, monet näkevät monia. Mutta miksi on niin hyvä koskettaa maan pintaa paljain jaloilla?

Yksinkertaisesti, kun kävelet paljain jaloin, tapahtuu energianvaihto maan kanssa. Kehomme on kuormitettu sähköisesti aivan kuten maa. Maatiedoston tapauksessa yhdistämme niin sanotusti maan energiaan. Juoksemalla paljain jaloin, ei -toivotut elektronit, jotka aiheuttavat stressiä ja väsymystä, vapautuvat ja latautuvat hyödyllistä energiaa.

Chevalier et ai. Vuonna 2012 maapallon pinta on kaikkialla läsnä oleva, yllättävän edullinen, mutta huomiotta jätetty globaali resurssi terveyden, sairauksien ehkäisyn ja kliinisen hoidon säilyttämiseksi.

 Barfuss Beachin maadoitus

Maadoitus käytännössä - kuinka kauan sinun täytyy ajaa paljain jaloin?

Vain 80 minuutin paljain jaloin kävelyn jälkeen koko kehossa on parempi happea ja aineenvaihduntaa tehostetaan. Samaan aikaan energianvaihto maadoituksen aikana varmistaa, että kipua ja tulehduksia lievitetään. Koko vartalo tuntuu energiseltä. Ei ihme, että löydämme paljain jaloin juoksevan luonnollisella maaperällä niin miellyttävänä.

Kuinka usein sinun tulisi käyttää maadoitusta tuntemaan positiivisia vaikutuksia, ei voida vastata yleensä. Täällä on tärkeää kuunnella omaa vartaloasi. Jokainen, joka on todella tietoisesti havainnut kuolleen renkaan edut omassa ruumiissaan, tietää parhaiten, kun he tarvitsevat parantavan maan energiaa uudelleen.

Muuten, ei ole ehdottoman välttämätöntä ajaa paljain jaloin. Voit myös helposti käyttää maadoitusta puutarhatuolilla yksinkertaisesti asettamalla paljaat jalat luonnolliseen lattiaan ja lukemalla kirjaa.

Suuremman vaikutuksen saavuttamiseksi voit makaa ruohoon koko ruumiin kanssa tai tehdä harjoituksia, kuten jooga, Qi Gong tai Tai Chi.

Maadoitus 

Maadoituksen terveys edut unen aikana

Tutkimukset osoittavat, että yhteydellä maahan on valtavia positiivisia vaikutuksia kehoon jopa unen aikana. Tämä voidaan toteuttaa helposti erityisillä johtavilla patjoilla tai juoksulla.

Salkal & Sala 2011 -tutkimuksessaan saadaan päätökseen, että ihmisen organismin maadoittaminen aiheuttaa raudan, ionisoidun kalsiumin ja epäorgaanisen fosforin seerumipitoisuuksien vähenemistä sekä kalsiumin ja fosforin munuaisten erittymisen vähenemistä. Lisäksi maadoituksella on positiivinen vaikutus tyroksiinin muodostumiseen yöunen aikana, hormoni, joka on tärkeä kilpirauhanen kannalta.

Diabetespotilaat pystyivät myös alentamaan verensokeritasojaan unen aikana unen aikana.

Lisätutkimukset osoittavat, että maadoituksella on myös valtavia vaikutuksia stressitasoon. Eri mittausmenetelmät havaitsivat, että maadoitetuilla potilailla oli huomattavasti parempia arvoja kuin kontrolliryhmän (Chevalier ym. 2012).

Monet kokemusraportit ja tutkimukset osoittavat selvästi, että maapallon pinnan energialla on positiivinen vaikutus terveyteen. Joten on tärkeää muodostaa yhteys näihin energioihin uudelleen. Tämä voidaan helposti toteuttaa tavallisen paljain jaloin kautta.

Maadoitus-AM-hiekkaranta 

Harjoittele paljain jaloin - Zaqq -paljain jaloin kengät auttavat sinua

Jalka on luonnollisesti valmistettu kävelemään paljain jaloin. Emme tarvitse moderneja kenkiä, joiden isku on absorboiva ja joilla on aivan liian paksu pohja myynnissä. Päinvastoin, he irrottavat meidät maan pinnasta ja sen energioista.

Valitettavasti emme ole enää tottuneet ajamaan paljain jaloin näinä päivinä, emmekä voi usein liikkua ilman jalkineita yli 10 minuuttia, koska lihasjännitys tai edes kipu tapahtuu lyhyen ajan kuluttua. Jokaisen, joka matkusti vain nykyaikaisten jalkineiden kanssa vuosia, on tottuttava siihen. Lihasten on rakennettava ja nivelsiteet ja katsovat myös olevan joustavampia.

Vaihtoehto paljain jaloin jalokivien kouluttamiseen ovat paljain jaloin kengät. Ne antavat jalkasi liikkua luonnollisesti. Zaqq -paljain jaloin kengät ovat kaikki varustettu erityisen ohuella ja erittäin joustavalla pohjalla, jotta jalka voi tietysti rullata. Ne on myös suunniteltu siten, että jalka on tarpeeksi tilaa liikkua vapaasti. Ehkä paljain jaloin kengät näyttävät sinulle liian leveältä, mutta hetken kuluttua huomaat, että jalkasi tarvitsee tätä paikkaa, koska se rakentaa lihaksia juoksemalla luonnollisia, jotka ovat välttämättömiä turvalliselle ja vakaalle kävelylle.

Paljain jaloin kengät-zaqq-expeq

 

Lähteet:

Gaétan Chevalier, Stephen T. Sinatra, James L. Oschman, Karol Sokal, Pawel Sala 2012: Maadoitus: Ihmiskehon yhdistämisen terveysvaikutukset maan pintaelektroniin, J Environ kansanterveys. 2012: 291541.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3265077/#B10

 

Karol Sokal, Pawel Sala 2011: Ihmiskehon maadoitus vaikuttaa fysiologisiin prosesseihin, J Eternal Complement Med. 2011 huhtikuu; 17 (4): 301–308.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3154031/

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.

1 / 3