Miksi ajaa paljain jaloin ja paljain jaloin kengät ovat niin terveellisiä

Warum barfuß laufen und Barfußschuhe so gesund sind

 Olemme syntyneet ilman kenkiä, voimme juoksua täydellisesti paljain jaloin ja kehittää siten luonnollista ja yhteistä ystävällistä kävelyä. Nykypäivän elämää ei kuitenkaan ole suunnattu kävelemään paljain jaloin koko päivän.

Zaqq-barefoot-kengät pikantti

Miksi emme enää suorita paljain jaloin

Jos et vain juokse paljain jaloin rannalla tai niittyllä, vaan kaikissa aktiviteeteissa, katsot kulmaa ja usein leimatut kehruu, keskeyttäjät tai hippi. Paljain jaloin ei yksinkertaisesti ole sosiaalisesti hyväksyttävää. Tietysti on harvoin harvoin. Pikemminkin olemme tällä hetkellä asfaltissa ja siksi meidän on suojattava jalkojamme siruilta, teräviltä reunoilta tai lämmitetyiltä kiviltä kengän avulla.

Kovalla asfaltilla terävä kivi tai sauva poraavat paljon helpommin ihoomme kuin luonnollisessa metsässä tai niittymaassa, joka antaa aina vähän. Joten tarvitsemme riittävästi suojaa jaloillemme!
Paljain jaloin kengät ovat variantti, joka on lähinnä kävelyä paljain jaloin. Kun olet nauttinut paljain jaloin kengistä, sinun on taattu, ettet tee sitä ilman sitä. Paljain jaloin kengät ovat valtavia etuja!

Paljain jaloin kengät sandaali cliq

Mitkä muutokset käyttämällä paljain jaloin kenkiä?

Ota vain juoksukengät ja lenkkeilijä paljain jaloin. Ymmärrät nopeasti, ettet koskaan laskeudu kantapäähän. Tiedämme alitajuisesti, että se satuttaa! Kohdamme on suunniteltu laittamaan paalit ensin. Juuri tämän teemme automaattisesti, kun juoksemme, kun jätämme kengät pois - eräänlainen virtsavaisto, joka suojaa meitä vammoilta.
Pienet lapset, joille et houkuttele kenkiä oppia kävelemään, tee täsmälleen se. He ilmestyvät ensin palloon ennen kuin he rullaavat jalan kantapäähän. Valitettavasti tämän luonnollisen liikkeen kouluttaa moderni kengät. Emme enää pääty paaliin, vaan enimmäkseen kantapäällä. Tätä vahvistetaan uudelleen, kun käytät myyntikenkiä. Monet leimaavat kirjaimellisesti korot maahan.

Paljain jaloin kengät qore

Tällä meille luonnotonta kävelyä käytetään vähemmän lihaksia. Vaiheet voidaan kestää huomattavasti pidempään, jos laitat jalan ensin kantapäähän. Sinun on suoritettava huomattavasti vähemmän askeleita samalla reitillä kuin luonnollisen Bale -jengin kanssa. Nykyaikaisten kengien shokkien, nivelten ja selkäranka voi kestää kovan liikkuvan kantapään yli - mutta joskus ei! Suurimmalla osalla heistä ei ole ongelmia sen kanssa nuorena. Iän kasvaessa monet ihmiset kärsivät kuitenkin nivelkipuista.

Monet eivät tiedä, että tämä kipu voi liittyä epäluonnolliseen kohtaan. Tämä aiheuttaa tärkeiden pidätyslihasten menettämisen, jotka suojaavat nivellaitteitamme ja suuremman kuorman riittämättömän vaimennuksen vuoksi.

Sukat paljain jaloin kengät soqq

Barfoot -veneen pääoma 

 

Takaisin luonnolliseen kävelylle paljain jaloin kengillä

Paljain jaloin kenkiä kutsutaan usein myös minimaalisiksi kengiksi. Heillä on erittäin ohut ja ennen kaikkea joustava pohja. Sinun on varmistettava, että jalkasi käyttää kaikkia lihaksia, joita käytetään myös paljain jaloin kävellessä. Valitettavasti monet ovat menettäneet tarkalleen nämä lihakset tai eivät kehittyneet lapsuudessa käyttämällä kenkiä. Siksi sinun pitäisi tottua hitaasti paljain jaloin kenkiin.

Anna jalka- ja jalka lihaksille aikaa kehittää. Vaihdon jälkeen tunnet varmasti muutokset kehosi. Paljain jaloin juokseminen tai oikean jalan kengän oikea juokseminen suojaa niveliämme jaloissa, nilkoissa, polvissa, lantioissa ja selkärangassa.
Kehomme on asentanut luonnollisen iskun imeytymisen. Kun palaamme juoksemiseen, kalliit korkean teknisen kengät, joilla on hienostunut vaimennus, ovat ehdottoman tarpeettomia ja jopa haitallisia! On erittäin tärkeää, että otat lyhyempiä toimenpiteitä, jotta voit ilmestyä palloon. Jos vaiheet ovat liian pitkiä, tämä ei ole enää mahdollista ja päädyt väistämättä kantapäähän.

Paljain jaloin boot qice

Se on kuin kaikki muut rutiinit, joita haluat kouluttaa. Sinun on pysyttävä johdonmukaisesti palloilla ja kouluttava luonnollinen kävely uudestaan ​​ja uudestaan, mieluiten joka päivä. Sitten jossain vaiheessa vaihdat automaattisesti, etkä enää tarvitse kiinnittää huomiota oikein toimintaan. Bale -jengistä tulee uusi rutiini.

Voit erityisesti valmistaa jalkojasi paljain jaloin kenkiin juoksemalla todella paljain jaloin niin usein kuin mahdollista ja paras tapa substraattiin. Alussa pehmeä niitty tai hiekkaranta on sopiva. Jos olet tottunut johonkin, voit aina kokeilla uusia substraatteja.

Paljain jaloin lenkkari Qnit

Yhtäkkiä enemmän kipua paljain jaloin kenkiä käytettäessä

Voi tapahtua, että saat lihas- ja nivelkipuja muutaman ensimmäisen päivän aikana. Ensimmäinen on positiivinen signaali, koska rakennat lihaksia, joita epäluonnollinen kävelee. Nivelkipu on kuitenkin varoitussignaali!
Monet tekevät virheen, jonka he juoksevat paljain jaloin kengissä yhtä paljon kuin ennen, ts. Kannalla on vaikeaa. Koska monilla paljain jaloin kengillä ei ole vaimennusta, mikään jouset ja nivelten stressi kasvaa valtavasti.

Zaqq -paljain jaloin kengät ovat täydellisiä vaihtamiseen.

Pohjamme ovat erittäin ohuita ja joustavia, mutta silti niissä on erittäin helppo vaimennus. Tämä helpottaa, että voit vaihtaa kantapäästä paalalle. On aivan normaalia, että laskeudut kantapäähän uudestaan ​​ja uudestaan ​​alussa, kun olet tehnyt sen jo vuosia. Tämän tavan kouluttaminen vie jotain.

Pienellä vaimennuksellamme suojaat silti niveliä, jos sen ei pitäisi toimia paalin kanssa alussa. Zaqq -paljain jaloin kengissä juokseminen saa aivan uuden laadun. Tunnet pinnan ja vie ympäristösi hyvin erilainen. Suojaa nivelet ja selkärangasi ja muodostaa optimaalisesti lihakset, joita koko tuki- ja liikuntaelinten on pysyttävä ketteränä ja terveenä.

Nyt ei ole enää takaisin, joten ryöstämme valikoimamme läpi. Meillä ei ole vain oikeaa paljain jaloin kenkiä sinulle urheiluun ja ulkona varten, vaan myös yrityksille ja kaikille jokapäiväiselle toiminnalle.

Ole vapaa, tunne Zaqq.

Paljain jaloin kengät vene quintic

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.

1 / 3