Vegaaniset kengät - paljain jaloin kengät, jotka on valmistettu vegaanimateriaaleista

Vegane Schuhe - Barfußschuhe aus veganen Materialien

Vegaanisia, kestäviä paljain jaloin kenkiämme kasvaa jatkuvasti ja kysyntä osoittaa meille, että olemme aivan oikein!

Vegaani ei ole vain trendi ja etenkin ei vain ruokavalio, se on elämäntapa. Kaikkia eläinperäistä ei kuluteta. Ruoka, kuten liha, maito tai juusto, ovat tabu. Vegaaninen elämäntapa ei viittaa vain ravitsemukseen. Eläimillä testattu kosmetiikkaa tai eläinten ainesosia ei käytetä. Kulutus kulkee kuitenkin vaatteisiin. Vegaanit tekevät ilman kaikkea villasta, silkistä tai nahasta. Vegaanien kasvaessa vegaanien kengien kysyntä kasvaa siksi.

Vegaanisten paljain jaloin kengillä voit luottaa siihen, että mikään ei tule eläinperäisestä.Tässä mainitut mallimme 100% vegaani.

Vegaaneriharaus harmaa

Qnit harmaa

 

Vegaanikengät naisille ja miehille

Kun aloimme luottaa vegaanisiin paljain jaloin kenkiin, olimme yllättyneitä siitä, mikä on mahdollista ilman nahkaa. Myönnän, että olimme aluksi erittäin skeptisiä, kenkomme tulisi olla yhtä terveellisiä, mukavia ja kestäviä kuin ei-vegaanimallimme.

Olimme pelastaneet vegaanimateriaalit keinotekoisina, ei-hengityksinä aktiivisina ja lyhytaikaisina pään takana! Kun olemme käsitelleet aihetta intensiivisesti, olemme vain innoissamme.

Olemme laittaneet erilaiset vegaanimateriaalit heidän tahdissaan ja valinneet kenkillemme parhaat puolet. Sillä välin meillä on komea valikoima vegaanisia paljain jaloin kenkiä naisille ja miehille, ja yhä enemmän lisätään. Pysähdy vain aika ajoin, meille on taata seuraava vegaanisten naisten tai miesten kenkä ohjelmassamme.

Ballerina vegaaniset naiset Twist Fantasy

Materiaalit vegaanikengillemme

Käytämme kenkillemme erilaisia ​​vegaanimateriaaleja. Kirjallisen kengän kuvauksen alla löydät yksityiskohtaiset tiedot jokaisesta mallista.

Löydät meiltä nämä upeat kankaat:

Ökotex 100 kangas

Vegaaninen kangas näyttää melkein villiltä nahalta ja tuntuu erittäin pehmeältä ja sileältä. Se on myös hengittävä ja sillä on antibakteerinen pinta. Materiaalin on sertifioitu Ökotex 100 ja se on yksi ekologisimmista vegaanikankasta kengille.

korkki

Kork on kehittynyt yhdeksi viime vuosien suosituimmista luonnonmateriaaleista. Käytämme Portugalin korkealaatuista korkkia vegaanikengillemme, joka tulee kestävästä tuotannosta.

Cork on ihanteellinen ylempi kengille, koska se on hengittävä, vesipohja ja voit puhdistaa sen helposti kostealla liinalla.

Piñatex

Piñatex on valmistettu ananasterien selluloosakuidusta ananasteollisuuden jätetuotteesta. Yleensä lehdet poltetaan tai pyörivät itse.

Tuottamalla Piñatexin ananasviljelijöillä on jopa mahdollisuus tuottaa lisätuloja jätetuotteen kanssa.

Piñatex on erityisen kestävä tuote, koska tuotantoon ei tarvita muita resursseja, kuten maata, vettä, sähköä tai lannoitteita.

Piñatexia voidaan käyttää missä tahansa nahkaa käytetään yleensä. Se on hengittävä, muodostuva ja erittäin kestävä ja siten ihanteellinen materiaali vegaanisille kengille.

Silmäsa

Ilmaisilla kesäkenkillemme käytämme vegaaniverkkokudosta ulkoisen puuvillan ulkopintamateriaalina. Molemmat ovat ihanan hengittäviä ja siksi täydelliset lämpimämmille päiville vuodessa.

 Vegaaninen lady -kengät

Sqill -tuhka

Vegaaniset lenkkarit - uudet vapaa -ajan kengät

 

Ei ilman vegaanilenkkariani! Oletko myös yksi niistä ihmisistä, jotka luottavat lenkkariinsa talvesta kesälle? Kun olet käyttänyt zaqQ -arvojamme, et halua enää ottaa niitä pois, ne ovat niin mukavia.

Oletko jo löytänyt paljain jaloin kenkäsi? Jos ei, löydät täältä pienen valikoiman vegaanisia ja tyylikkäitä vapaa -ajan kenkiä. Katso myös urheilun, yrityksen ja retkeilyn kenkiä. Löydät muita malleja naisille ja miehille.

 

Qore matala vegaaninen valkoinen

Valkoinen lenkkari on pakollinen kenkäkaapissa, varsinkin jos se on myös vegaani! Qore on myös hienoin korkki, näyttää ehdottoman tyylikkäältä ja on erittäin mukava, kuten kaikki paljain jaloin kengät.

 Weisser-Veganer-Sneaker5ieckptz95jlp

 

Tiqq korkki valkoinen

Korkista valmistettu vegaaninen tiqq on hiukan tummempi kuin Qore. Mutta hän näyttää ainakin yhtä hyvältä beigeissään. Nyt olet pilaantunut valinnasta! Mitä valitset?

Vegaanerikorkki

 

 

Piquant Vegan Brown - Vegaaninen lenkkari mokkanahassa

Yksinkertaisesti tyylikäs, tyylikäs ja ajaton. Piquant vain toimii. Hienovarainen ruskea ääni voidaan yhdistää kaikkeen. Tyylikäs kangashousujen kanssa toimistossa tai farkut grillifestivaalilla, suosittu lenkkarimme vie kaiken ja pyörii jokaisen asun harmonisesti. Vegaanisen piquantin kanssa villissä nahkailmoituksessa olet aina hyvin neuvontaa!

vegaaniset kengät naiset

 

Piquant vegaani farkkuvalkoinen vegaaninen lenkkari sinisellä ja valkoisella

Rakastatko yhdistää farkut lenkkarien kanssa? Sitten sinisellä piquant on oikea sinulle! Hän näyttää fiksulta ja tuo edelleen tyylikkyyttä. Lenkkarimme on todiste siitä, että vegaaniset kengät voivat näyttää aivan moderneilta ja jaloilta.

Pikantti-Vegan-Denim-White

 

Dupleq Black White Vegan - Tyylikäs keskitie

Hengittävän mesh -kankaan takia Dupleqin jalat tuntevat vain aina kotona. Lenkkari kaikille operaattoreille, jotka eivät halua nähdä kaikkea mustaa tai valkoista, mutta haluavat valita kultaisen keskitietä!

 Vegaanijuuran miehet

 

Taqq Cork Black - Rakkaus ensi silmäyksellä

Fescher Black Cork Sneakerimme on Rakkaus ensi silmäyksellä: Tyylikäs, tuore, erittäin kevyt ja yksinkertaisesti megabe, Taqqista tulee uusi suosikkikenkäsi nopeasti.

Vegaaner-huopan musta

 

Jaq Vegan Black - urheilullinen seuralainen

Jaq on erittäin pehmoinen pehmeällä vegaanimateriaalillaan. Hän näyttää itsensä rento puolelta ja sopii täydellisesti farkut, mutta seuraa myös sinua urheiluun.

vegaaniset kengät-musta

vegaaninen urheilukenkä

 

Luqqc korkki valkoinen puolivälissä lenkkari

Moderni ja tyylikäs - Vegaani Luqq on yksinkertaisesti silmä -kiinnittäjä. Kevyen Cork-Piñatex-sekoituksen takia silmiinpistävän hopeavärisen laastarin kanssa puoliksi korkea lenkkari näyttää erittäin jalo, mutta myös ekstravaganttiselta. Vegaaninen keskikiuotettu lenkkari ei ole mukavampaa!

vegaani-keskipitkä lenkkari

 

Vegaanisaappaat: Chelsea -saappaat

Beatles rakasti Chelsea -saappaansa ja olivat tiellä nilkka -korkealla saappalla millä tahansa säällä. Ensimmäistä kertaa vene tyypillisillä joustavilla inserteillä tuotettiin vuonna 1830, tuolloin puhtaan miesten saappaana. Viimeistään 1970 -luvulla hänestä tuli myös tyylirinta naisten saappaiden keskuudessa.

Voit yhdistää Chelsea -saappaat sekä rento liiketoimintaasuihin että kaikkiin vapaa -ajan asuihin. Ne voivat näyttää erittäin tyylikkäiltä, ​​mutta myös erittäin rentoilta.

 

Osake Pinatex musta

Vegaani Chelsea -veneemme Piñatexista! Vaikea uskoa, että tämä upea materiaali saadaan ananaslehtien kuiduista. Se tuntuu uskomattoman hyvältä ja on vielä parempi. Tummanharmaalla ja mustalla pohjalla se sopii väriin kaikkeen, mitä vaatekaappisi tarjoaa.

Vegaaninen boot -miehet

 

Osakepääoma Cork Blue

Korkista valmistettu tumma vegaaninen saapuminen on hienovaraisesti takaisin korostaaksesi asustasi kiinnittämättä huomiota.

Vegaaninen käynnistyskenkä

 

Osakepääoma Cork White

Nilkka saappaat kesämekkoon? Boho-chic on ollut trendikäs vuosia. Cork -pääomamme on rento, mutta sen vaaleanväristä johtuen erittäin jalo ja kesäinen. Se sopii kaikkiin boho -mekkoihin ja korostaa tyylisi täydellisyydessä.

Vegaaninen boot -naiset

 

Vegaaniset yrityskengät

Vegaanikenkien valikoima kasvaa ja kasvaa, mutta yrityskengät etsivät neulaa heinäsuovasta. Halusimme ehdottomasti muuttaa sitä ja tuotimme vegaanimateriaaleista valmistettuja kenkiä, jotka näyttävät niin tyylikkäiltä, ​​että voit myös olla mukava ja eläinvapaalla pohjalla liike -elämässä.

Vegaaniset yrityskenkämme ovat ylivoimaisesti tyylikkäimpiä kenkiä, jotka ovat markkinoilla, ja olemme ylpeitä siitä!

 

Briq Brogue Vegan Black

BRIQ: t perustuvat klassiseen Derby -leikkaukseen. Jos tarkastellaan tarkkaan, näet jopa kappaleen, joka on yksinkertaisesti osa tiukkaa liiketoiminnan ilmettä. On parasta katsoa kahdesti, koska tätä kappaletta ei ole ollenkaan, se on lovettu ulkopuolelta vain tasaiseen paljain jaloin pohjaan, jotta yrityskenkä on maksimaalinen eleganssi.

vegaaninen yrityskenkä

 

Duqe vegaaninen antiikki ruskea

Se ei todellakaan voi olla tyylikäs! George -kengimme voi helposti pysyä hienoimpien yrityskenkien kanssa. Sen kiiltävä vegaanimateriaali näyttää hämmentävästi samanlaiselta.

vegaaniset pukukengät miehet

 

Qrand Cork White

Kesällä Korkista kevyt Qrand on oikea valinta mukavalle kävellä toimistoon. Hän on tyylikäs seuralaisesi lämpimissä lämpötiloissa vaalealla värillä ja tyylikkäällä leikkauksella.

vegaanikengät

 

Piquant vegaaninen konjakki

Se on ruskea mokkanahka! Ei, mutta Ökotex 100 -kangas näyttää melkein samalta. Vaaleanruskea tuo yhä enemmän kontrastia yrityksesi ilmeelle ja tekee sinusta mielenkiintoisen. Tämän vegaanin liiketoiminnan lenkkarin avulla se ei koskaan saa piquantia toimistossa.

vegaaniset yrityskengät naiset

 

Piquant vegaaninen musta

Mustana piquanttia voidaan todella kuljettaa kaikkiin satunnaisiin liiketoimintaasuihin. Kun olet pukeutunut ja näyte, haluat nyt käyttää sitä toimistossa joka päivä. Kevyt, mukava ja kaunis!

vegaanikengät

 

Peaq vegaaninen musta

PEAQ on yksinkertainen käsitys, joka on valmistettu mattista, vegaanimateriaalista. Sitä voidaan kuljettaa vapaasti kaikkiin rentoasuihin.

Miesten kengät vegaani

Vegaaniset kengät talveksi

Halusimme myös tuottaa vegaanisia, tyylikkäitä kenkiä kylmemmälle kaudelle. Sinulla on jo valinta neljän eri mallin välillä, mutta seuraavan talven kenkiä on joitain kenkiä. Odotamme innolla! Joten se on sinulle jännittävä!

 

Prequel Winter Vegan Black

vegaani-talvi kengät

Prequel on leikattu hiukan korkeammalle ja ulottuu nilkkaan. Sen kansi on peräisin Ökotex 100 -kankaasta. Sisäpuolella ompelimme viihtyisän hengittävän ja antibakteerisen mikrokuitukudoksen. Puolikorkea kenkä pitää jalat mukavina ja lämpiminä talvella. Yksinkertaisen suunnittelun ansiosta se on mukava kaikki -jokaiselle asulle!

 

Quintic - vegaanisaappaat

Quintics on saatavana kolmessa eri värissä. Kun todella kylmät lämpötilat tulevat, olet hyvin varustettu näillä vegaanisaappailla. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä ilman tyyliä ja mukavuutta, koska ne näyttävät vain fantastisilta. Saappaat ovat niin mukavia, että et voi vain kuljettaa niitä toimistoon tai kävellä kaupungin läpi, vaan myös vaelluksellasi Winterwonderlandin läpi.

Quintic Winter Vegan Black

Käynnistä vegaaniset miehet

 

Quintic Winter Vegan Grut

Talvipoikien vegaani

 

 

Quintic Winter Vegan Tabaco

Boot vegaaniset naiset

 

Vegaaninen ulkona ja retkeilykengät

 Tietysti voit houkutella myös yllä olevat kengät kaikkiin ulkoilma -aktiviteetteihin, koska jokaisella on yksi yhteinen asia: ne ovat vankkoja, kevyitä ja ehdottoman käteviä. Paljain jaloin kenginä jokaisella on tasainen ja erittäin joustava lajike.

Täällä näytämme sinulle joitain malleja, jotka esittävät myös ulkopuolelta, kuten ulko- tai retkeilykengät- kaikki tietysti vegaania.

 

Quiq polku musta vegaani

Tämä vegaanikenkä inspiroi sinua. Hän ei vain joka juoksua, vaan myös jokainen vaellus kanssasi. Quiq on valmistettu vegaanisesta verkosta, joka on erittäin hengittävä. Jalat eivät hikoile edes korkeissa lämpötiloissa.

Vegaanien ulkokengät

 

Hiqe - vegaaniset retkeilykengät

Nimi on ohjelma. Hiqes ovat tyypillisiä retkeilykenkiä ulkoasusta. Kevät, kesä, syksy tai talvi? Sillä ei ole väliä, koska HIQE: n kanssa olet hyvin varusteltu jokaisen vuodenajan ajan. Ulkokenkä varmistaa, että jalat tuntuvat mukavalta sekä lämpiminä päivinä ja märällä ja kylmällä säällä - erityisen hengittävän ja vedenpitävän materiaalin ansiosta.

Hiqe matala vegaaninen kameli punainen vedenpitävä

Retkeilykengät vegaani

 

Hiqe vegaani Sierra -vedenpitävä

Retkeilykenkä vegaani

 

Expeq

Expeq on retkeilykengän jalo suoritus. Vahattu vegaaninen ulkoinen materiaali näyttää melkein nahasta. Voit myös käyttää puolikorkeaa kengän toimistossa tai kävellä. Exppeq on täydellinen kaikki talvella.

 

Expeq vegaaninen cuoio vedenpitävä

Ulkokengät vegaani

 

Expeq vegaaninen marone vedenpitävä

vegaanikengät urheilu

 

 

 

Takaisin blogiin
1 / 3