Zaqq -paljain jaloin kengät kylmän talven läpi

Mit ZAQQ Barfußschuhen durch den kalten Winter

Ja hän on jo siellä, klinkkinä kylmä. Kuka ei halua halata kotona? Kävely raikkaassa ilmassa on niin hyvä. Sisäinen paskiainen seisoo tielläsi, koska saat nopeasti kylmät jalat? Sen ei tarvitse olla!
Kierroksestasi raikkaasta ilmasta tulee myös ilo talvella, kun käytät oikeaa paljain jaloin kenkiä. Ja muista, että liike ei ole vain hyvä kehollesi, vaan myös mielellesi.

Hiqe-Vegan-sierra-vedenkestävä

Kylmät jalat - mikä sen takana on?

Kehomme on luonnon ihme! Kukaan ei halua jäätyä, mutta tiesitkö, että kylmät jalat ovat kehon suojaava toiminto? Jäähdyttimissä verisuonet ovat kapeat ulkorajoissa, ts. Käsit ja jalat. Seurauksena on, että heille ei enää toimitettu verta ja jäähdytä. Keho suojaa siten elintärkeitä sisäelimiä.

 Zaqq-Quintic-6

Hikoilevat jalat voivat myös luoda kylmän tunteen

Ehkä sinulla on ollut kokemusta itse? Lämpimän fed -kengän kanssa olet jäätynyt enemmän jonkin ajan kuluttua kuin siirtymäkengillä? Se ei aluksi kuulosta uskottavalta, mutta selitys on hyvin yksinkertainen. Jos jalat hikoilevat ja kosteus eivät pääse poistumaan hengitystoiminnan puutteen vuoksi, jalat jäähtyvät.
Tästä syystä kiinnitämme suuren merkityksen korkeaan hengitystoimintaan kaikille Zaqq -paljain jaloin kengille, etenkin lämpimissä talvimalleissamme.
Zaqq-Quintic-Black-1

Ja paljain jaloin pohjat?

Kyllä, Zaqq -paljain jaloin pohjamme ovat erityisen ohuita ja joustavia luonnollisen liikkeen mahdollistamiseksi. Tämä antaa jalkasi liikkua vapaasti ja tulla voimakkaaseen liikkuvaan liikkeeseen. Tätä seuraa monien lihaksien käyttö jaloissa ja siten myös optimaalinen verenkierto, joka puolestaan ​​varmistaa lämpimät jalat.
Joten sinun ei tarvitse huolehtia jäätymisestä Zaqq -paljain jaloin kengillä enemmän kuin tavanomaisissa kengissä. Ja lopuksi meillä on lämpimiä ruokittuja talvimalleja kylmille herkille jaloille.
Zaqq-Quintic-3

Lämpimät Zaqq -paljain jaloin kengät

Jäädytkö nopeasti ja oletko yleensä erittäin herkkä kylmälle? Pelaa se sitten turvallisesti! Tarvitset lämpimän reunustan paljain jalan kengän, joka pitää myös jalat mukavina ja lämpiminä jääkylmissä lattioissa.

<< Löydät kaikki lämpimät ruokitut Zaqqit naisille täältä! >>

<< Löydät kaikki lämpimät ruokitut Zaqqit miehille täältä! >>

Qore High-2
Haluatko sen joustavamman? Vinkkimmetomia paljain jaloin kenkiä
Haluatko kengän, jota voit käyttää myös keväällä ja syksyllä?

Vihjeemme:

Käytä maksamattomia mallejamme, joissa on korkealaatuiset villasukat. Kiinnitä huomiota mahdollisimman suureen villapitoisuuteen (vähintään 70%). On parasta kokeilla sitä ohuilla villasukalla. Koska villapitoisuudella on korkea lämpövaikutus, hienot villasukat riittävät yleensä.

Hiqe-ruskea sininen vedenpitävä

Oikea Zaqq Barefoot -kenkä odottaa sinua

Mitä käyttämäsi Zaqq riippuu henkilökohtaisesta kylmän tunteesta ja mieltymyksistäsi suunnittelussa ja toiminnassa. Siksi etsimme aina uusia suuntauksia, jotta löydät haluamasi paljain jaloin kengät.
Ja yksi on taattu kaikille zaqqille: korkea mukavuus, joka antaa sinulle zaqqin haihtuvan jokaisessa vaiheessa.

Ole vapaa, tunne Zaqq.

<< Löydät kaikki Zaqq -paljain jaloin kengät naisille täältä! >>

<< Löydät kaikki Zaqq Barefoot -kengät täältä! >>

Takaisin blogiin
1 / 3