Upouusi paljain jaloin kengät kullalla ja hopealla

Unsere brandneuen Barfußschuhe in Gold und Silber

Uusilla malleillamme voit todella loistaa jälleen loppukesästä. Paljain jaloin kengät kullalla ja hopea maustetaan jokaisessa asussa ja ovat todiste siitä, että mukavuus ja tyyli sopivat täydellisesti.

Pian kaupan julkaisun jälkeen jotkut koot olivat jo loppuunmyytyjä, ts. Pääsy nopeasti, jos haluat hyötyä näistä naisellisista paljain jaloin kengistä kesällä.

Verho aivan uusille malleille: Qosmo -samppanja, Qoqet Osiris, Uniqe Silver ja Qatar White!

 

Qosmo Champagne-Your Barefoot Loafer tyylillä

Klassiset leipomot ovat sinulle liian porvarillisia? Kosmopoliittisena arvostatko epätavanomaista tyyliä, mikä on edelleen tyylikäs? Sitten Qosmo -samppanjamme on uusi mukava leipä! Hähkeä kultaa, kuten samppanja, joka vilkkuu lasissa, hän tuo tietyn glamourin ilmeesi. Voitaisiin melkein unohtaa, että mukava paljain jaloin kenkä on piilotettu hohtavan julkisivun taakse. Qosmo -samppanja on uusi paljain jaloin leipä, joka taataan erityisten hetkien varmistamiseksi!

Barfuss-Laafer-Qosmo-samppanja

Qosmo -samppanjalle - napsauta tätä!

 

Qoqet Osiris - viettelevät paljain jaloin sandaalit

Peyeky ja viettelevä, Qoqet elää nimensä mukaisesti! Tämän paljain jaloin sandaalien avulla saat mitä haluat!

Tämän paljain jaloin sandaalien erityinen leikkaus tekee koko ulkonäkäsi uskomattoman naisellinen ilme. Kiiltävän kullan sävyn pehmeä Nappa -nahka luo loput. Kuka tahansa sanoo, että paljain jaloin kengät eivät voi näyttää uskomattoman seksikkäiltä? Qoqet Osiris on salaperäisesti viettelevä ja silti ehdottoman mukava.

Paljain jaloin sandaalit-Qoqet-Osiris

Qoqet Osiris - napsauta tätä!

  

Uniqe hopea - ainutlaatuinen paljain jaloin sandaali

Uniqe -hopeamme on ainutlaatuiset paljain jaloin sandaalit ainutlaatuisille naisille, unelma kuumina kesäpäivinä. Hihnojen hienostunut kulku näyttää erityisen naiselliselta ja samalla varmistaa optimaalisen pidätyksen. Uniqe ei ole vain ehdottoman ainutlaatuinen, vaan myös herättää hyvää mielialaa. Hän saa sinut loistamaan hänen ulkonäöltään ja tekee kesäasustasi silmälle.

Paljain jaloin sandaalit yleinen hopea hopea

Uniqe -hopeaan - napsauta tätä!

 

Qarat White - leikkisä paljain jaloin sandaalit

Joskus sen on vain oltava vähän enemmän! Qatar on lumoava ja varattu samanaikaisesti nahkaan kehystetyn jalokivin kanssa. Tämän paljain jaloin sandaalien avulla olet aina hyvin pukeutunut kesällä, koska se on erityisen naisellinen leikkisän suunnittelun vuoksi.

Paljain jaloin sandaali Qarat White

Qarat White - napsauta tätä!

 

Nyt sinulta kysytään? Mikä uusi paljain jaloin kenkämalli todella pidät? Mitä paljain jaloin kenkiä haluat eri värillä?

Kirjoita meille kommentteihin. Vain jos tiedämme toiveesi, voimme tuottaa tulevaisuudessa paljain jaloin kenkiä, jotka vastaavat ideoitasi.

Muutama yllätys odottaa sinua tänä vuonna, siihen asti rullaamme hihat ylös ja jatkamme kovasti työtä.

Zaqq -tiimisi

Takaisin blogiin
1 / 3