Zaqq Barefoot -kengät trendiväreissä 2022

ZAQQ Barfußschuhe in Trendfarben 2022

Zaqq Barefoot -kengät eivät ole vain parasta laatua ja kestävää tuotantoa, vaan myös maksimaalista mukavuutta. Leikkauksen takia, joka perustuu jalan luonnolliseen anatomiaan, ehdottoman tasaiseen ja joustavaan pohjaan ja pieneen painoon, jota käytät melkein kuin paljain jaloin ZAQQ: ssa.

Mutta ei vain, että kokoelmamme paljain jaloin kenkä olet terve ja mukava ja myös trendikäs! Ja mikä on parempaa kuin Lontoon muotiviikon trendivärien käyttäminen?

Kevään/ kesän 2022 värien tulisi heijastaa yhteyttä maahan ja halu turvallisuuden ja lämmön kanssa. Mutta ne osoittavat myös kauniit vastakohdat, jotka löydämme luonnosta keväällä ja kesällä.

Zaqq-Barefoot-kengät-2

Herkät pastelli -sävyt muistuttavat kukkasiitua

Pastellin värit muistuttavat kesällä herkkiä kukkasiipyä, joka houkuttelee sinua taianomaisesti. Löydät hellä vaaleanpunainen, pastelli violetti tai kevyt minttuvihreä paitsi Lontoon muotiviikolla, myös Zaqq -kaupasta.

Jos pidät balleriinista, sinun täytyy Suqar -oliivi, Suqar Lightpink, Pinq -karkki, QERP CANDY yhtä hyvin kuin Qlaire Green tietää. Lenkkarit sopivat myös Sqill minttu, sqill ruusu, Qomfy Wide Rosa ja Ripus Pastellitrendiin.

Vilkkaat värit ilmaisulla

Päinvastoin pastellivärit, elävät, kirkkaat värit valittiin myös Lontoon muotiviikolla 2022, jotka osoittavat kuinka paljon voimaa on luonteeltaan. Tähän sisältyy intensiivinen vaaleanpunainen ja kirkkaan keltainen vihreä. Erilaisia ​​vahvoja ruskeita ja oransseja sävyjä löytyy maanläheisistä väreistä. Tietysti vettä ei pitäisi puuttua, mikä on aina helppo etsiä tiensä luonnossa. Tätä vuotta symboloi erityisen intensiivinen sininen ja kirkas turkoosi sävy.
Zaqq-Barefoot-kengät 4

Nämä suuntaukset on myös helppo toteuttaa Zaqq Barefoot -kengillä
Olisimmeko Taqq Brownin tai Iviq Sierran kanssa? Nämä mallit maanvat ja symboloivat persoonallisuutesi rauhallista, rento ja viihtyisä puoli.

Se tulee mielenkiintoisemmaksi vahvojen vesivärien kanssa, jotka antavat sinulle leikkisän keveyden. Varmista, että katsot Iviq turkoosi, Iviq sininen, Fliq -sininen, Qnit -tamma at.

Zaqq-Barefoot-kengät 5

 

Klassiset värit, jotka ovat ajattomia

Koska trendivärit ovat riippuvaisia ​​vuodenajasta, muotiviikko valitsi myös ehdottoman ajattomat klassikot. Valkoisen, beigen ja harmaan sävyjen kanssa sinua neuvotaan myös tulevina vuodenaikoina ja olet edelleen trendikkäitä.

Täysin valkoiset lenkkarimme Sloq White ja Taqq valkoinen Sinulla on taatusti käyttää suurinta nautintoa monien vuosien ajan. Löydät kaupasta myös monia harmaita ja beige -malleja.

Zaqq-Barefoot-kengät 6

<< Löydät kaikki Zaqq -paljain jaloin kengät naisille täältä! >>

<< Löydät kaikki Zaqq -paljain jaloin kengät miehille täältä! >>


Vastustavien, erimielisyyksien ja kontrastin yhdistelmä ovat erityisen suosittuja keväällä/ kesällä 2022, ja niitä löytyy kaikkialta muotimaailmasta. Ja pitkän talven jälkeen jotkut väri ja kontrasti eivät voi satuttaa, eikö niin?

Nyt sinulta kysytään. Haluatko mieluummin saavuttaa kevyet, herkät, imartelevat pastelli -sävyt vai ovatko voimakkaat trendivärit tarkalleen? Ei kumpikaan heistä? Haluatko sen klassisen ja ajatonta?

Mitä haluat, Zaqq -kokoelmassamme löydät mukavan paljain jalan kenkäsi, joka sopii tyyliisi.

Zaqq-Barefoot-kengät 3


Eri kuvioiden ja värien lisäksi meillä on myös laaja valikoima erilaisia ​​materiaaleja kaupassa. Valinta on saatavana puuvilla-, vegaaniverkko- tai mikrokuitukudoksella sekä nahkaa ja merinovillaa.

Paras asia on etsiä uutta paljain jaloin kenkäsi, jota ei vain tuotettu kestävästi, vaan myös pilasi sinua maksimaalisella mukavuudella. Zaqq -paljain jaloin kengät suihkutat energialla ja positiivisella karismalla, koska mukavuus muodikkaan muotoilun kanssa vain asettaa sinut hyvään mielialaan.

Ole vapaa, tunne Zaqq.

 

<< Löydät kaikki Zaqq -paljain jaloin kengät naisille täältä! >>


<< Löydät kaikki Zaqq -paljain jaloin kengät miehille täältä! >>


Takaisin blogiin
1 / 3