Viileät syksyn trendit 2021 paljain jaloin kengillä

Coole Herbsttrends 2021 mit Barfußschuhen

Viimein hän on siellä - syksy! Nyt on aika saada lämpimämpi osa vaatekaapista ja valmistautua viileiksi päiviksi.

Mukavuus on erittäin tärkeä tänä vuonna, ja trendit voidaan yhdistää täydellisesti paljain jaloin kenkiin.
Myös syksyllä trendivärien pantonit valaisevat keltaista ja lopullista harmaata. Lisäksi beigen, vaaleanpunaisen, rehevän vihreän, siniharman ja Bordeaux-Rotin ei pitäisi puuttua asuistasi.

Hupparit MIT paljain jaloin kengät

Syksyn trendi 1: Yhdistetyt hupparit tyylikkäät

Jokaisella on huppari kaapissa. Olet yksinkertaisesti täydellinen omassa kodissasi tai puiston lenkkeilykierroksesta. Mutta entä huppari niin toimisto näyttää? Se ei toimi? Mene sitten!

Yhdistä huppari vain tyylikkäimpien vaatteiden ja tyylikkäiden kengien kanssa. Sitten koko asu näyttää edelleen rento, mutta samalla se sopii ehdottoman toimistoon, jos sinun ei tarvitse pysyä tiukassa liiketoiminnan pukeutumiskoodissa.

Valkoisen tai beigen kirkkaat hupparit ovat yleensä hiukan jaloja. Jos vedät siitä bleiserin, mikään ei voi mennä pieleen. On parasta valita ylisuuri bleiseri, sen tulisi olla ainakin yksi koko suurempi, koska loppujen lopuksi käytät lämmintä huppariasi.

Jos haluat sen yleisesti, sinun tulee yhdistää sopiva hame tai tyylikäs kangashousut ja valita tyylikkäät kengät.

Liiketoimintamallimme IQON on tehty tähän ilmeeseen. Kuitenkin myös Attraqt -paljain saappaat ovat sopivia.

Paljain jaloin kengät Fuer Beats

Syksyn trendi 2: bootcut -farkut

Tänä vuonna vaikutushousut kokivat todellisen herätyksen. Tähdet osoittavat sen ja yhdistävät rento lenkkarit. Haluatpa leveän leveän jalan tai se pitää siitä hieman hienovaraisemmasta, bootcut -farkut leikkasivat loistavan hahmon. Jos kantaa farkut lattiaan, jopa laajenna jalkaa visuaalisesti.

Iskun takia kengät voidaan yleensä nähdä vain yläosassa. Sinun tulisi kiinnittää huomiota tähän ja valita Zaqq -paljain jalan kenkä, joka on varustettu materiaalilla ja väri, joka sopii täydellisesti ulkoasuasi. Voit todella antaa sen halkeaa kirkkailla väreillä ja asettaa aksentin uudelleen, mutta voit myös valita erittäin häiritsemättömän paljain jalan kengän - aivan kuten haluat.

Naisellinen paljain jaloin kengät syksy

Syksyn trendi 3: Silmä -kiinnitys kaulus

Kaulus? Kyllä, oikein, syksyllä Peter Pan -kaulus on täysin suosittu. Olipa pukeutumisessa tai puserossa, kaulus ei voi olla tarpeeksi havaittavissa.

Jos valitset puseron, jossa on Peter Pan -kaulus, Bubby -ilme voidaan helposti luoda. Siksi suosittelemme naispuolisia paljain jaloin kenkiä. Leikkaukset tai balleriinimme sopivat parhaiten.
Jos laitat mekon, se riippuu kokonaan leikkauksesta. Se voidaan yhdistää myös paljain jaloin lenkkariin. Naisten paljain jaloin kengät, kuten edellä mainittiin, et koskaan tee mitään väärin!

Viileät paljain jaloin kengät syksy

Syksyn trendi 4: Viileät kuvitukset

Se on erittäin trendikäs ja tarvitset ehdottomasti Caro -paitaa syksyllä. Voit käyttää sitä takkina lämpiminä päivinä, ja on parasta valita yksi ylisuuren koon. Jos pidät siitä enemmän hahmoa, voit käyttää myös pakkausta seksikkäitä. Jos haluat tehdä tämän, valitse tiiviisti leikattu yksi ja laita se housuihisi tai hameesi. Olet myös tervetullut työntämään sitä hieman pidemmälle näyttääksesi enemmän otteita.

Viileät paljain jaloin saappaat sopivat parhaiten. Entä Qey West?

Fluffy Barfus -kengät

Syksyn trendi 5: väärennetty turkki ja pörröinen paljain jaloin saappaat

Väärä turkki on jälleen täysin trendikäs syksyllä 2021. Koko turkki vai vain kaulus, topit tai asusteet, kuten laukku, taidetta ei tule puuttua.
Jos haluat myös jatkaa tätä ilmettä jaloillasi, sinun on tunnettava mallimme Huq, Hyggelig ja Torq.

Syksyn trendi 6: köysi

Olipa itsekannoitettu tai kallis suunnittelijakappale, neulontamuoto on yksinkertaisesti osa tätä kausia. Sinulla on vapaa väri ja muodot. Kirkkaat aksentit ja silmiinpistävät kuviot tai enemmän peitettyjä värejä ja muotoja - löydät molemmat runsaasti.
Voit yhdistää neulonmekan täydellisesti saappaisiin. Qylie inspiroi sinua aurinkoisina syksypäivinä. Jos haluat kääriä jalat lämpimiksi, tarvitset mallimme Qatch ja Attraqt.

Paljain jaloin kenkä ja neulonta muoti

Syksyn trendi 7: Nahkainen ilme

Erityisesti sileä nahka näyttää olevan päivän järjestys. Voit valita yläosat, housut tai hameet, joissa on nahkainen lisäys tai kokonaiset nahkaosat. Se on varattu yksilöllisille mieltymyksillesi riippumatta siitä, luotat oikeaan nahkaan vai paluu vegaaniseen synteettiseen nahkaan.

Nahkainen barfus kengät

Mitkä paljain jaloin kengät menevät nahka näyttää? Tietysti ne, jotka loistavat ja näyttävät nahasta. Meillä on sekä vegaanimateriaaleja että Nappa -nahkakenkiä, jotka sopivat täydellisesti näihin ilmeisiin.

Olipa Brandy Zaqq tai viimeinen vuosi paljain jaloin kengillämme, hankit laadukkaan tuotteen, joka on valmistettu tarkissa manuaalisessa työssä ja monta vuodenaikaa säilytetään.

ZaqQ: n avulla sinua ei ole vain syksyllä, vaan tee myös jotain hyvää jaloillesi.

Ole vapaa, tunne Zaqq.

Takaisin blogiin
1 / 3