Vedenpitävät paljain jaloin kengät likaisella säällä

Mit wasserdichten Barfußschuhen durch Schmuddelwetter

Haudattu sää lämpimien kevätpäivien sijasta - odotisimmeko liian aikaisin? Ei ollenkaan, koska meidät vedetään luontoon jopa sateisina päivinä. Vedenpitävien zaqQ -arvojemme ansiosta ei enää ole huonoa säätä.

Kaupassamme vedenpitäviä mallejamme kasvaa ja kokemuksemme osoittaa, että juuri tämä asiakkaamme kysyntämme. Tämän luokan zaqqit koostuvat eri materiaaleista. Tuotamme paljain jaloin kengät, jotka on valmistettu vahatetusta nahasta erittäin klassisesti. Nappa tai mokkanahka on peitetty rasvakerroksella veden tunkeutumisen esteen muodostamiseksi. Meillä on myös paljain jaloin kenkiä, jotka on valmistettu epämiellyttävistä nahkatyypeistä ja vegaanimateriaalista, jotka erikoisemme kautta ZAQQ Sisäkalvossa ole ehdottomasti vedenpitävä.

Suojataksesi kengät pysyvästi sadeelta ja kosteelta, sinun ei pidä laiminlyödä hoitoa. Joten zaqqit eivät ole vain vedenpitäviä, vaan myös sileitä ja seuraavat sinua monien vuosien ajan. Olemme toimittaneet hyödyllisiä vinkkejä sinulle ylläpitämiseen ja puhdistamiseen. Sieltä löydät tarkkoja ohjeita jokaiselle materiaalille erityisohjeet.

Slush tai jatkuva sade ei voi pilata ulkona liikkumisen hauskaa. Vedenpitävissä paljain jaloin kengissä ja seuraavassa seikkailussa!

Mitä odotat?

Hiqe-vedenpitävä ulkoilu paljain jaloin kenkä

Hiqe on puolikorkea paljain jaloin kenkä, joka odottaa valloittamista maailmaa kanssasi. Uskollisena seuralaisena hän on puolellasi kaikilla retkeilymatkoilla ja ulkoseikkailuilla. Tämä malli on ollut yksi suosikkeista kaupassa vuosia. Asiakasvaatimusten täyttämiseksi löydät tämän vedenpitävän paljain jalan kengän, joka on valmistettu eri väreistä ja materiaaleista sekä matalasta, keski- ja korkeakoulusta.

Kaikki HIQES -variantit on varustettu erityisellä ulkoilupohjallamme, jotta saat tarpeeksi otetta kentällä. Tietenkin tämä on, kuten kaikki muutkin ZAQQ Sohlen erittäin joustava ja ehdottoman tasainen. Sisällä meillä on tämä ulkokenkä kaikissa muunnelmissa ZAQQ Vakiintunut sisäskalvo, joka on ehdottomasti tuuli ja vedenpitävä, mutta antaa silti jalat hengittää.

Vedenpitävä hiqe, joka on valmistettu nahasta

Tarkalleen kaksi varianttia suositusta retkeilykenkästämme on valmistettu kokonaan veloorista nahasta. Yhdistettynä kauniiseen taivaansiniseltä vaaleanharmaa-sävyyn, sinulla on loistava paljain jaloin kenkä Hiqe Mid-Azuren vedenpitävällä, joka näyttää raikkaalta ja erittäin modernilta. Jos tarvitset enemmän väriä, pidät Hiqe Mid Turquoisen vedenpitävästämme. Menestyvä väriyhdistelmä beige, violetti ja turkoosi tekevät näistä vedenpitävistä paljain jaloin kengistä ehdottoman ainutlaatuisia.

Vedenpitävät ulkosaappaat

vedenkestäväZAQQ-Barfusschuhe

Katso HIQE NYT - Napsauta tätä!

Hiqe, joka on valmistettu vegaanisesta ylemmistä materiaalista ja vedenpitävästä kalvosta

Kaksi matalaa ulkokäyttöön paljain jaloin kenkiä Hiqe Low Brown Blue ja Hiqe Low Vegan Camel Red ovat vedenpitäviä, vegaanimallejasi vuoden lämpimämpiä päiviä. Jos tarvitset enemmän suojaa, haluat hypätä lätäkkien läpi ja haluat enemmän vakautta nilkka -alueella, katso sitten korkean leikkauksen, vegaanin variantteja hiqe ruskea sininen vedenpitävä ja Hiqe -vegaaninen Sierra -vedenpitävä. Vedenpitävän, vegaanin sisäsembraanin takia neljä mainitun paljain jalan kengät ovat ehdottoman vedenpitäviä.

Vegaanien vedenpitävät paljain jaloin kengät

Hiqe nahka- ja verkkoyhdistelmästä

Meillä on yhteensä 9 mallia, jotka koostuvat pehmoisen mesh -kankaan yhdistelmästä nahkalla. Erilaisista malleista matalasta korkeaan leikkaukseen ja värit mustasta kirkkaan siniseen, sinulla on taatusti löytää vedenpitävä paljain jalan kenkä, jolla juokset pian mäen ja kivin yli.

Vedenpitävä paljain jaloin kengät retkeily

 

Sinun uusi ZAQQ Outorbuddy odottaa sinua jo kaupassa! Nyt sinun tarvitsee vain valita yksi 15 variantista.

Katso kaikki Hiqes - napsauta tätä!

Daqota - Vedenpitävä pitsivene joka kerta

Vedenpitävät nauhat jokapäiväiseen elämään, mutta myös seuraavaa ulkoseikkailua varten: Daqota on tyylikäs kaikki -kierros, josta puuttuu edelleen vaatekaapissasi!

Tämä malli on myös erityisemme kanssa ZAQQ Luo sisäkalvo ja siksi ehdottomasti vedenpitävä. Daqota yhdistää ulkoilun kengän toiminnallisuuden puolen korkean pitsin -veneen suunnitteluun joka kerta. Jos etsit vedenpitävää paljain jaloin kenkiä, joka vie sinut mukavasti läpi jokapäiväisen elämän, mutta joka kiipeää myös jokaisen huippukokouksen kanssasi, sinua neuvotaan hyvin tämän mallin kanssa.

Onko musta, ruskea, sininen tai harmaa - daqota on uusi trendikäs kenkä ZAQQ Myymälä.

vedenpitävä daqota schnuerboot

Katso kaikkia 12 vedenpitävää daqota - napsauta tätä!

 

Linq - Vedenpitävä paljain jaloin kenkä golfille

Sen on oltava sinulle tyylikäs? Ei ongelmaa, vedenpitävä LINQ on paljain jaloin kenkäsi, joka ei vain loista golfkentällä, vaan on myös lyömätön toimistossa ja laajassa kaupunkimatkassa. Lumimaisesta ja vaaleanruskeasta valmistettu hieno Nappa -nahka näyttää kahdesti reikikoristeistaan. Tämän paljain jaloin kengän avulla olet löytänyt vedenpitävän seuralaisen, joka antaa sinulle tyylikkään kosketuksen tämän paljain jaloin kengän kanssa.

vedenpitävä golfkenkä

Vedenpitävälle golfkenkämme - napsauta tätä!

 

Briq - vedenpitävä laituri

Briq jatkuu tyylikkäästi. Tämä malli on klassikko, jos etsit paljain jaloin kenkiä, joita voit käyttää myös yritystiloissa. Pukuhousuille tai farkuille et mene pieleen Briqin kanssa. Jotta voit taata tien toimistoon sateisiin päivinä ehdottoman kuivilla jaloilla, löydät briq brogue -vedenpitävää mustaa kaikista 17 variantista. Ehdottomasti vedenpitävä, ihanan tyylikäs ja et voi lyödä mukavasti, olet löytänyt tyylikkään paljain jaloin kenkän.

 Vedenpitävä paljain jaloin kengät sopivat kengät

Vedenpitävälle laiturille - napsauta tätä!

 

Expeq - Vedenpitävä paljain jaloin kenkä ulko- ja arkielämää varten

Ei ole mitään syytä, että kaikkien aikojen suosikki Expeq on bestselleri paljain jaloin kengät. Tarpeeksi yksinkertainen jokapäiväiseen elämään, mutta kaikkien ulkoveneen ominaisuuksilla sinulla on aina oikea kenkä valmiina Expeq: llä. Löydät tämän paljain jaloin kengän hyvin erilaisista versioista, mukaan lukien Nappa ja Veloursleder sekä vegaanimateriaali.

Kaikki expekit ovat ehdottoman vedenpitäviä ja megaa. Ne ovat hienovaraisia ​​yksivärisen suunnittelun kanssa ja ne voidaan myös yhdistää tyylikkäästi tai urheilullisemmin - aivan kuten tarvitset.

Vedenpitävä paljain jaloin kengät-expeq-miehet

Vedenpitävä paljain jaloin kengät-expeq-naiset

Vedenpitävä paljain jaloin kengät-expeq-2

Expeqiin - napsauta tätä!

 

Quest Barefoot -kenkä: vegaani ja vedenpitävä

Löydät vedenpitävät pyrkimykset 7 eri variantissa ZAQQ Kauppa, mukaan lukien 6 ehdottomasti vedenpitävää. Ymmärrät, että sana "vedenpitävä" on Schuhnamessa. Tämä vegaaninen paljain jaloin kenkä ei ole saatavana vain Au -shoe, vaan myös puoli -korkea -pitsi -saappaina ja tarjoaa sinulle korkeimman mukavuuden sateisina päivinä, mutta suuren hengityksen ollessa korkea, vaikka aurinko paistaisi.

Quest inspiroi sinua, löytävät suosikkisi kaikista muunnelmista heti!

Vedenpitävät paljain jaloin kengät 9

Quest - napsauta tätä!

 

Quintic - vedenpitävä klassikko paljain jaloin kengissä

Klassinen pitsi -boots -saappaamme - kvintinen! Meillä on tämä malli yhteensä 21 erilaisessa materiaali- ja värivariantissa kaupassa, mukaan lukien kolme vedenpitävää. Kuten yllä olevassa pyrkimyksessä, myös vedenpitävä kvintikamme on myös lisäys vedenpitäväksi. Joten löydät ne erittäin helposti.

Quintic on klassikko, koska nämä paljain jaloin kengät pääsevät ilman paljon rynnäkköjä ja voivat olla tyylikkäitä ja ne voidaan yhdistää yksiväriseen muotoiluun. Muuten, meillä on myös kaksi kvintiikkaa, jotka ruokitaan lämpiminä vedenpitävän toiminnallisuuden lisäksi - täydellinen kylmään talveen!

Vedenpitävä paljain jaloin kengät saappaatVedenpitävät paljain jaloin kengät naiset

Quintic - napsauta tätä!

 

Kuten näette, meillä on laaja valikoima vedenpitäviä paljain jaloin kenkiä. Olemme varmoja, että olet ZAQQ Kauppa Löydä uusi suosikki seuralainen, joka pilaa sinut korkeimmalla mukavuudella ja varmistaa kuivat jalat, vaikka sataa.

Olla vapaa, tunne ZAQQ.

Takaisin blogiin
1 / 3