Valkoiset lenkkarit ZAQQ Paljain jaloin kengät

Weiße Sneaker von ZAQQ Barfußschuhe

Riippumatta siitä, mihin aikaan vuodesta, valkoiset lenkkarit ovat olennainen osa muotimaailmaa. Ja ei missään nimessä ole vain urheilullisia malleja. Jos etsit muotinäytöksiä, suunnittelijoita ja muotibloggaajia, löydät valtavan valikoiman hyvin erilaisia ​​tyylejä.

Ja mikä parasta: Sinä suoritat sijoituksen! Ja rehellisesti, jos sinulla on valinta mega -tietoisen ja ehdottoman tyylikkään välillä ZAQQ Paljain jaloin kenkä ja epämiellyttävä kenkä piikkikantapäällä, päätös ei ole vaikea, eikö niin?

Valkoinen lenkkari on välttämätöntä viittahuoneessa sekä muotitietoisilla miehillä että naisilla. Ja se ei ole ihme, koska ne ovat niin vaihdettavia, että ne vain sopivat aina. Valkoiset lenkkarit näyttävät hyvältä farkut ja t-paita. Mutta heistä on myös tullut ehdottoman sosiaalisesti hyväksyttävää. Tuo kirkkaan värin, tuo vaalea ja eleganssi ulkoasuasi riippumatta siitä, mitä asua käytät.

Klassisista valkoisista lenkkarista ekstravagantteihin malleihin ZAQQ Shopping takaa myös suosikkisi, joka seuraa sinua päivän ajan. Kaikilla on yksi ZAQQ Barefoot -kengät yhdessä - ne ovat erittäin toisiaan ja eivät vain makeuta keväää ja kesää, vaan ovat myös puolellasi mukavuutta ja tyyliä ympäri vuoden.

Lavavapaa valkoisille lenkkareillemme - paljain jaloin kengät, jotka vaihtelevat urheilullisesta tyylikkääseen. Folk tarkalleen se, joka sopii mieltymyksiisi ja yksilölliselle tyylillesi täydellisesti.

 

 

Kaikki valkoiset lenkkarit -valkoinen ei toimi!

Eikö se ole tarpeeksi valkoinen sinulle? Et halua riskiä liikaa ja pidätkö siitä ehdottomasti minimalistista? Katso sitten täysin valkoiset lenkkarit. Piquant Nappa Bianco on esitetty erittäin klassisessa mallissa hienosta, kiiltävästä nappa -nahasta.

Jos haluat sen hieman lentoliikenteen, meillä on myös oikea paljain jaloin kenkä valmiina. Rei'itetyllä rakenteellaan Sloq -mallisimme valkoisella tarjoaa sinulle erityisen korkean hengityksen ja sopii siten täydellisesti kesään.

 

 

 

Valkoiset lenkkarit

 

Valkoiset lenkkarit Barfoot -kengät, jotka jokaisella naisella on oltava

Lenkkarisi ei pitäisi olla vain valkoista, vaan myös loistaa naisellinen muotoilu? Onko meillä! Qelly kiehtoo hienon kirjonnan läpi ulkokerroksena ja qooqy ei ole vain sokerimäkki, vaan myös glamouriin peliin kultaisten värillisten aksenttien kanssa.

Molemmat paljain jaloin kengät menevät täydellisesti mekkojen, lyhyemmän rypäleen tai myös farkkujen kanssa ja loihduttavat aina tiettyä ylimääräistä ulkonäköäsi.

 

Valkoiset lenkkarit paljain jaloin kengät naiset

 

Vegaaninen valkoinen lenkkari Barfoot -kengät

Kestävyys ja ympäristötietoisuus ovat sinulle erittäin tärkeitä. Joten pidät vegaanimateriaaleista? Ymmärrämme sen hyvin! Näiden valkoisten lenkkarien kanssa et vain näytä hyvältä, vaan myös todistaa, että sen ei aina tarvitse olla nahkaa.

Katso Qore -matala vegaanista valkoista klassisessa suunnittelussa tai jos sen pitäisi olla urheilullisempaa, Sqip White. Molemmat paljain jaloin kengät eivät ole vain vaihdettavia ja helppo yhdistää, vaan myös antavat sinulle vertaansa vailla olevan mukavuuden.

Kotton-Strickistä Qnit White inspiroi sinua myös, koska tällä paljain jaloin kengällä olet urheilun eturintamassa ja näytät fantastiselta jokaiselle rentoasulle.

 

Vegaane-weisse-lenkkarit

 

Valkoiset lenkkarit värillisillä nauhoilla

Haluatko tietää, mutta et voi tehdä ilman väriä? Sitten luota värillisiin kengännauhoihin. Jokainen väri erottuu valkoisista lenkkarista - kokeile vihreitä, sinisiä tai punaisia ​​nauhoja.

Näyteesi on täysin täydellinen, kun nauhojen väri heijastuu asuun. Tämä voi olla pieniä aksentteja, kuten vyö tai ketju, mutta se menee myös silmiinpistävämmäksi valitsemalla paidan tai takin samalla värillä.

 

Valkoiset paljain jaloin kengät

 

Yhdistä valkoiset lenkkarit

Valkoiset lenkkarit ovat suositumpia kuin koskaan! Muutama vuosi sitten Fashion Magazine Vogue ennusti tämän mukavan trendin loppua ja luottaa myyntikengiin. Mutta kaukana siitä! Valkoiset lenkkarit ovat suositumpia paitsi kuuluisimpien muotilehtien kansien, myös Catwalksin ja muotibloggaajien kanssa.

Valkoiset lenkkarit ovat niin monipuolisia ja vaihdettavia, että on mahdotonta rajoittaa niitä yhteen tyyliin. Farkut, puku housut, hameet ja vaatteet, rento tai tyylikäs, päätät! Tosiasia on, että he loihtivat urheilullisen, tyylikkään nuotin jokaisessa asussa.

Tyylikäs puku

Erityisen tyylikkään ilmeen vuoksi on parasta käyttää leveä pukuhousu yhdistettynä räätälöityyn takkiin ja kuljettaa täysin valkoista lenkkaria, kuten Piquant Nappa Bianco. Yksinkertainen, tuore, itsevarma!

Pukeutumiseen

Kaupunkista ilmettä varten yhdistät suosikkimekon valkoiselle lenkkarille. Barefoot -kengät mallit Qelly ja Qooqy on valmistettu kesäpukuillesi heidän naispuolisella suunnittelullaan.

Jopa pitkät ja leveät mekot tekevät ulkonäöstä trendikkäästä katutyylistä valkoisilla lenkkarilla.

Farkut

Valkoiset paljain jaloin kengät loihtivat enemmän eleganssia klassisten farkkujen etsimiseen. Siitä tulee erityisen rento käytettyjä farkkuja ja kevyitä paita.

 

 

Valkoiset lenkkarit asuvatValkoiset lenkkarit barfus kengät asuvat

 

Puhdista valkoiset lenkkarit

Joten että valkoiset lenkkarit näyttävät aina tyylikkäiltä, ​​sinun on puhdistettava ne hyvin. Ennen kuin käytät ensimmäistä kertaa, sinun on kohdeltava paljain jaloin kengät lika -hylkäävällä suojusuihkeella. Valon pilaantuminen on helppo poistaa kuivalla kankaalla.

On erittäin tärkeää, että sinulla on valkoinen ZAQQ Älä koskaan laita paljain jaloin kenkiä pesukoneeseen, koska tämä voi ottaa materiaalin. Pinnat puhdistaa käsin.

Olemme huomauttaneet, kuinka teet sen parhaiten kaikenlaisille materiaaleille.

>> ZAQQ Barefoot -kengät - Napsauta tätä! <<

 

Oletko jo löytänyt valkoisen lenkkarisi tulevalle kaudelle? Jos ei, tiedät mistä löydät sen!

 

>> kaikki ZAQQ Naisten paljain jaloin lenkkari- napsauta tätä! <<

>> kaikki ZAQQ Paljain jaloin lenkkari miesten- napsauta tätä! <<

 

 
Valkoiset lenkkarit puhtaat
Takaisin blogiin
1 / 3