Tyylikäs kylmän kauden ajan paljain jaloin kengillä

Stilvoll durch die kalte Jahreszeit mit Barfußschuhen

Onko sinulla myös ennakkoluuloja, joita mukavat jalkineet ja eleganssi eivät vastaa? Todistamme päinvastoin meidän kanssa ZAQQ Paljain jaloin kengät!

Täällä annamme sinulle muutamia ehdotuksia siitä, kuinka luoda tyylikäs asu mukavilla paljain jaloin kengillä. Se ei voisi olla tyylikäs ja mukavampaa.

 

Tyylikkäät paljain jaloin kengät naisille

Litteät paljain jaloin kengät hame? Tuo ei käy? Kyllä, ja se näyttää jopa suloiselta!

Sinun ei enää tarvitse puristaa tiukasti ja aivan liian korkeita korkokenkiä näyttääksesi hyvältä, vaan tuskalliset jalat lyhyen paarin jälkeen. Meidän ZAQQ Sinulla on paljain jaloin kengät laaja valikoima naispuolisia kenkiä, jotka imartelevat hahmosi ja pyörivät asut täydellisesti. Naisellinen ilme ja silti olla ehdottoman mukavalla pohjalla - ZAQQ tehdä mahdolliseksi.

>> Kaikki talvi paljain jaloin kengät naisille - napsauta tätä! <<

 

Tyylikkäät paljain jaloin kengät miehille

Mitkä paljain jaloin kengät menevät parhaiten pukuhousuilla? Klassinen yrityksen puolikehyt tarjoavat vähän suojaa viileämmillä lämpötiloissa sekä lumessa ja lumessa. Mutta mitä korkeampia kenkiä voidaan käyttää pukuun?

Olemme laatineet joitain ehdotuksia miehille paljain jaloin kengät, joita voit käyttää tyylikkäästi kylmänä talvipäivänä. Nämä mallit ovat ajattomia malleja, jotka eivät koskaan pääse pois muodista. Joten on syytä ostaa ainakin muutama mukava paljain jaloin kengät viileämmille lämpötiloille, koska hyödyt siitä monien vuosien ajan.

>> Kaikki talvi paljain jaloin kengät miehille - napsauta tätä! <<

 

Olipa mies tai nainen, täältä löydät inspiraatiota muodikkaasta ja tyylikkäästä tyylistä. Nyt sitä mennään!

 

Attraqt nappa musta

Yksinkertainen, tyylikäs ja megabe:

Attraqt on kenkä, joka sinulla on oltava talvella. Riippumatta siitä, onko ruokittu tai levoton, tämä käynnistys tuo aistillisuuden ilmeesi.

Mustalla hahmolla varustetut venytyshousut ja hunajaväriset villapaitot sinulla on mukava ja tyylikäs asut, jotka sopivat jokaiseen tilanteeseen.

Barefoot Boot Ladies-1

Newquay Brown

Cord -housut ovat jälleen suosittuja! Lämmin pitsi -up -veneemme Newquay sopii täydellisesti ruostevärisillä johtohousuilla yhdistettynä valkoiseen paitaan. Tyylikäs takki sen päällä olet hyvin pukeutunut laajaan kävelylle kaupungin läpi ja näytät ehdottoman tyylikkäältä.

Lämpimän lahjan kengät-miehet-1 

Osakemarja

Chelsea -saappaamme vadelma -punaisessa sävyssään tulee omaksi yhdessä peitettyjen värien kanssa.

Kermanvärisellä puserolla mustalle minihameelle, jota näytät oman pääoman puremasta - asu, joka on ehdottomasti vaikuttunut!

Red-Schelsea-Boots-1Red-Schelsea-Boots-3 

Roqq -polku

Ovatko Turtleneck -villapaita ulos? Vitsitkö minua? Oletko tosissasi, kun sanot sen! Urheilullinen tuore ja silti tyylikäs, yhdistät keltaisen kilpikonnakaulun puseron sinisillä farkuilla. Voit asianmukaisesti käyttää Roqq Trail Black tai Brownia, joka seuraa myös sinua jokaisesta vaelluksesta.

 ROQQ-Trail-Black_KRS7964-7

Osake Brogue -konjakki

Oman pääoman brogue -konjakin ruskea sävy heijastuu täydellisesti ruskeaan nahkakäyttöiseen turkkiin. Erityisen seksikäs lyhyellä minihameella, mutta voit myös käyttää mustia laihoja farkkuja ja näyttää ehdottoman tyylikkäältä.

ruskea paljain jaloin vene-1ruskea paljain jaloin vene-2 

ARQ Black

Tyylikäs hunaja -keltainen villapaita yhdistettynä sinisiin puku housuihin - voit mennä toimistoon sen kanssa, mutta olet myös pukeutunut tyylikkäästi jouluksi. Mustalla ARQ: llamme asusta tulee täydellinen - George Boot, joka ei voisi olla helpompaa.

Paljain jaloin kengät-siniset pukuhousut-1Paljain jaloin kengät-siniset pukuhousut-2 

Quintic Winter Brogue -konjakki

Fed Quintics ovat täydellisiä kävelemään talvimaisemaa. Yhdistä ruskea pitsi -uP -vene, jossa on mustat housut, jotka ovat värillisiä ja vastaavat XXL -huivia. Musta turkki sen päällä ja olet lämpimästi pakattu ja erittäin kätevästi tiellä Quinticin kanssa.

Quintic Winter Brogue Cognac-49 

Osakepääoma

Haluatko koko ohjelman? Yhdistä sitten musta puku valkoiseen paitaan ja käytä mustia Chelsea -saappaitamme. Tämän asun avulla yhdistät tyylikkään tyylikkyyden urheilullisella keveydellä.

ruskea paljain jaloin vene-3 

Kvintinen talvi tummanruskea

Urheilullinen ja yksinkertainen ja ehdottoman viettelevä. Tummanruskean kvintisen talvemme tekee todella hyvän hahmon, jossa on laiha sinivihreät ja kevyt villapaita sopivalla turkilla. Tällä aseella säteilet itsevarmuudella!

Quintic Winter Brogue-Dark-Brown2-26 

Kuten näette, voit luoda tyylikkään ilmeen muutamalla valitulla osalla. ZaqQ: t eivät vain täytä asustasi, vaan antavat sinulle myös korkeimman mukavuuden.

>> Kaikki talvi paljain jaloin kengät naisille - napsauta tätä! <<

>> Kaikki talvi paljain jaloin kengät miehille - napsauta tätä! <<

Olla vapaa, tunne ZAQQ.

 

Takaisin blogiin
1 / 3