Trendit 2023: Muodikkaat ja mukavat paljain jaloin kengät

Trends 2023: Modische & bequeme Barfußschuhe

Meillä on kuumimmat kenkätrendit vuodelle 2023 ZAQQ Myymälä.

Muodikas ja mukava

Urheilullisista valkoisista lenkkarista tyylikkäisiin Slingbacksiin tai derby-kengät, jotka löydät mukavan paljain jaloin kenkäsi tyylillä!

Olla vapaa, tunne ZAQQ.

 

Trend -kengät 2023 Mary Janes 

 

Banqet, Twist: Balleriinit Girlishistä leikkisäksi

Tyttömyytävässä suunnittelussa balleriinit ovat erittäin trendikkäitä tänä vuonna. Ja mikä sopii paremmin kuin Mary Janen kengät? Tyypillinen tähän on tyttömäinen muoto ja sulkemishihna. Paljain jaloin kenkäbanqet on tehty tähän ilmeeseen.

Mutta kaikki leikkisät balleriinit ovat myös trendikkäitä vuonna 2023. Kaupasta löydät laajan valikoiman malleja, joissa on leikkisät elementit, kuten koristeelliset silmukot, jalokivet tai hihnat.

>> banqet <<

>> kierre <<

 

Derby barefoot -kengät  

Briq: Klassinen derby pitsi -up

Derby -suunnittelun klassisia pitsiä ei pitäisi puuttua vuonna 2023.

Derby -kengät ovat ajattomia ja niitä voidaan kuljettaa täydellisesti tyylikkääseen pukuun, mutta ne antavat myös jokaiselle rentoasulle tyylikkään kosketuksen.

Löydät BRIQ: n eri malleista ja väreistä kaupasta. Etsi oikea Derby -paljain jaloin kenkä sinulle. 

>> briq <<

 

Slipper -liiketoiminta paljain jaloin kengät 

MONQ, QEA: Slip-Ones

Liiketoiminnan tohvelit ja leipomot ajattomana klassikana ovat myös välttämätöntä jokaiselle tyylitietoiselle miehelle vuoden 2023 kaudella.

Monq ja QEA ovat uskomattoman monipuolisia ja sopivat täydellisesti erilaisiin asuihin - rento farkuista muodollisiin pukuihin. 

Ja parasta on, että ne eivät vain näytä hyvältä, vaan myös uskomattoman mukavalta. Ne ovat täydellisiä pitkiä päiviä toimistossa tai päivittäiseen käyttöön vapaa -ajalla.

>> Monq <<

>> QEA <<

 

Slingback paljain jaloin kengät naiset 

Pinq: Slingbacks

Slingbacks on ollut suosittu 1950 -luvulta lähtien, eikä niiden pitäisi puuttua vuonna 2023. Viehättävällä retro -viehätyksellään PINQ: t ovat täydelliset paljain jaloin kengät lämpimämpiä päiviä.

Tyylikäs toimistossa, tyylikäs häät tai naisellinen kesämekkoon - et voi mennä pieleen PINQ: n kanssa.

Löydät Slingbacksin mustasta, valkoisesta ja alaston.

>> pinq <<

 

Valkoinen lenkkari paljain jaloin kengät 

QQQ, Sloq, Piquant, Qore, Tiqq: Valkoiset lenkkarit

Kun valkoiset lenkkarit jaloilla, koko asu näyttää paljon helpommalta. Ja jopa keväällä ja kesällä 2023 niiden ei pitäisi puuttua!

Olipa rei'itetty nahka, täysin valkoinen tai värillinen aksentti, löydät valkoisen kaupasta ZAQQSe antaa sinulle keveyden ja ilon jokaisessa vaiheessa.

>> valkoiset lenkkarit naisille <<

>> valkoiset lenkkarit miehille <<  

 

Chelsea saappaat paljain jaloin kengät 

Osake: Chelsean saappaat joka kerta

Chelsea -saappaat ovat erehtymättömän tyylinsä ja minimalistisen suunnittelunsa täydellisen seuralaisen jokaiseen tilanteeseen.

Yhdistätkö ne farkut tai puku, ne sopivat aina! Joten, mitä sinä odotat? Hanki tyylikäs pääomasi nyt ja anna asusi ripaus viileyttä!

>> osake <<


Takaisin blogiin
1 / 3