Trend -kengät syksy 2020 - Zaqq -paljain jaloin kengät ovat aina ajan tasalla

Trendschuhe Herbst 2020 - mit ZAQQ Barfußschuhen immer Up to Date

Paljain jaloin kengät olemme aina ajan tasalla. Jotta voisimme koskaan unohtaa yhteyttä, katselimme ympäri maailman jalkakäytäviä. Olemme erityisen tyytyväisiä siihen, että litteät kengät näkyvät monissa muotinäytöksissä.

Tänään esittelemme sinulle joitain tämän syksyn kauden suuntauksia, jotka voit toteuttaa täydellisesti paljain jaloin kengillämme. Mukavat kengät voivat näyttää tyylikkäiltä. Zaqq -paljain jaloin kengillämme, jonka teet kaikin tavoin catwalkille. Verho trendikengille syksyllä 2020.

 

Syksyn trendi naisille: Flat Mary-Janes

Mary-Janes-kengät näkyvät kaikkialla catwalksissa syksyllä. Nämä lukkokengät, jotka ovat pyöristettyjä edessä ja joilla on litteä pohja, antavat jokaiselle asulle tytön viehätys.

Litteät Mary-Janes ovat olleet olemassa 1920-luvulta lähtien. 1960 -luvulla heistä tuli kuitenkin niin suosittu huippumallin oksaan, että jokainen nainen halusi häntä. He eivät ole koskaan tulleet muodista siitä lähtien ja yhdistetään usein Lolita -tyyliin. Tänä vuonna suurimmat muotisuunnittelijat näyttivät uudet luomuksensa litteillä Mary-Jane-kengillä.

Banqets-palvelumme kanssa meillä on Mary-Janes-kaupassa mukavat paljain jaloin kengät. Cheeky yhdistettynä verkon polvivarastoihin minihameen tai hienoilla sukkahousuilla naiselliselle ilmeelle, olet tarkalleen trendi. Tietysti ne sopivat myös kaikkiin housuihin.

Musta-Mary-Jane-kengät

Löydät nämä mukavat paljain jaloin kengät mustasta, ruskeasta ja alastomasta. Mitä väriä käytät tällä kaudella?

>> Banqet -malli - uusi Mary Jane Schuels - Napsauta tätä! << 

 

Klassiset, valkoiset lenkkarit miehille

Pakollinen jokaiselle muotitietoiselle miehelle. Valkoiset lenkkarit maustavat jokaista asua. Ne sopivat pukuhousuihin ja tuovat luottavaisen, tuoreen muistiinpanon ulkonäkäsi tyylikkäästi johtuen. Mutta jopa farkuissa olet yksinkertaisesti vastustamaton valkoisten lenkkarien kanssa.

Meillä on tyylikkäitä valkoisia paljain jaloin lenkkarit, jotka takaavat vastaamaan korkeita vaatimuksiasi. Tartu rakkaani nopeasti, ennen kuin joku muu tekee sen.

Syksyn trendi-valkoinen lenkkari

>> Suuri valikoima paljain jaloin lenkkareita, mukaan lukien monet valkoiset mallit, löytyy täältä! <<

 

Naisten korkean hevosurheilun saappaat - aina trendikäs

Korkea ratsastuskengät eivät todennäköisesti koskaan pääse pois muodista. Myös tänä vuonna parhaat suunnittelijat esittelevät muodonsa yhdessä yksinkertaisten, korkeiden saappaiden kanssa.

Hevosurheilun boarfoot -kengät

Paljain jaloin kenkämallimme Qatch -sovelluksellamme teet kaikin tavoin catwalkille. Meillä on se tarjolla jalokiviä ja sileää ja mokkanahkaa. Etsi uusi hevosurheilun kenkä heti.

>> Qatchin mallintaminen - uudet hevos saappaat - napsauta tätä! << 

 

Taistelukengät - paljain jaloin saappaat naisille ja miehille

Taistelukengät muistuttavat hyvin sotilaiden karkeita nauhoja. Yleensä hänellä on paksu pohja. Quintics -palvelumme kanssa sinulla on tyylikäs paljain jaloin kenkävaihtoehto paksuille taistelukengille.

Naiset ja miehet voivat käyttää näitä pitsi -saappaita. Muotitietoisena naisena asetat taitavasti tauon tyylikkäästi näillä paksuilla saappailla, kun yhdistät ne naisellinen, leikkisä asu. Mutta ne sopivat myös täydellisesti grunge -ilmeeseen revittyjen farkkujen ja karopaidan kanssa.

Combat-Boots-Herbst-2020

Miehenä voit yhdistää ne myös joustavasti. Etsit tyylikkäät liiketoimintaasut, mutta myös käytettyjä farkut yksinkertaisesti megatrendian.

Taisteluvene paljain jaloin kengät

Löydät barefoot -kenkämallimme Quintic monista versioista: eri materiaaleista, viihtyisällä sisävuorilla, jota ei ole taivärissä. Kumpi pidät parhaiten?

Quinticille - Paljain jaloin nauhat - Napsauta tätä!

 

Paksuiset lenkkarit naisille ja miehille - silmiinpistävät paljain jaloin kengät

Rumat lenkkarit korvataan paksuilla lenkkarilla tällä kaudella. Tämä tarkoittaa erityisen silmiinpistäviä malleja. Kirkkaat värit ja silmiinpistävät koristeet tekevät paksuista lenkkarista. Naisena voit käyttää kulta- ja hopeavärisiä malleja. Paljain jaloin kengät kirkkaina väreillä toteuttavat myös tämän trendin täydellisesti. Näillä silmiinpistävien paljain jaloin kengillä voit näyttää sekä naisena että herrasmiehenä, että muoti on sinulle tärkeä.

Paksu lenkkarit paljain jaloin kengät

Mitä paksuja paljain jaloin lenkkarit käytät?

>> Kaikki naisten lenkkarit - napsauta tätä! <<

>> Kaikki miesten lenkkarit - napsauta tätä! << 

 

Klassiset pukukengät ja leveät miehille - tyylikäs paljain jaloin kengät

Jokaisella on oltava klassinen miesten kenkä, koska tyylikkäät derbies, oksfordit, George Boots tai Monkstraps eivät koskaan pääse pois muodista. Näillä kengillä olet aina oikeassa. Pukuhousuille tai rento farkut näytät vain hyvältä tyylikkäillä paljain jaloin kengillä.

Tyylikkäät jaloin kengät miehet

Griffer Briq-, PEAQ -mallimme tai Smart Monq: lle. Tyylikkäiden zaqqien kanssa olet aivan tyylikäs ja mukava.

>> Kaikki tyylikkäät paljain jaloin kengät miehille - napsauta tätä! << 

 

Zaqq -paljain jaloin kengät täynnä syksyn trendiä

Eikö ole hienoa, että olemme erittäin trendikkäitä paljain jaloin kengillämme? Olipa Catwalkissa tai jalkakäytävällä, sinun ei tarvitse piiloutua zaqqien kanssa. Ja kuinka hyvin kukaan ei tiedä, että Zaqq: ta kutsutaan mukavaksi paljain jaloin kenkäksi.

ZaqQ: t yhdistävät mukavuuden ja tyylikkään suunnittelun täydellisyyteen. Voit myös osallistua nykyisiin muotisuuntauksiin, joissa on mukavat paljain jaloin kengät. Syksy- ja talvikausi voi tulla, koska ZaqQ: n avulla sinulla on oikea seuralainen jokaiselle asulle.

Takaisin blogiin
1 / 3