Liu'uta sisään ja kävele mukavasti paljain jaloin kengillä

Reinschlüpfen und bequem loslaufen mit Barfußschuhen

Etkö halua pitsiä? Ei hätää, koska laitat siitoskengät, jotka on asetettu salamanopeuteen!

Liputtaa

Zaqqit voivat tehdä paljon enemmän! Ne ovat uskomattoman mukavia ja tarjoavat jaloillesi tarvitsemasi liikkeen laajuuden! Yksinkertainen, urheilullinen tai tyylikäs? Löydät kaiken kaupastamme!

Olla vapaa, tunne ZAQQ. 

 

Qarma: käyttämätön ja tyylikäs

Qarma ZAQQ balleriini

 Qarma on rauhallinen ballerina -paljain jaloin kenkä, joka aina sopii. Kiiltävässä nahkassaan hän näyttää tyylikkäältä jokaiselle liiketoimintaasulle ja kaikille vapaa -ajan ulkopuolelle.

Hienoilla sukkien kanssa voit helposti kuljettaa tätä baleriinia kevään päivien aikana ja näyttää aina siististä.

Valitse Qarma 5 eri väristä!

>> Qarma <<

  

Monq: Tyylikäs

Monq Business Slipper

Se ei todellakaan toimi tyylikkäimmin kuin tämän liiketoiminnan leivän kanssa! Vihjeinen kantapää, kapteeni, jolla on hienot broguutit ja kaksi soljet, tekevät tästä paljain jaloin kengän harvinaisuuden.

Mutta muotoilu ei ole kaikkea! Tässä paljain jaloin kengissä suoritat huipputekniset - Ultrabe ei vain vie sinut kauas eteenpäin liiketoiminnassa.

>> Monq <<

 

QEA: Venekenkä

QEA -venekenkä

Kuten pilvissä ja näyttää myös uskomattoman tyylikkäältä - paljain jaloin kenkä mahdollistaa sen.

Musta mokkanahka ja koristeellinen nauhoitus ovat yksinkertaisesti ajattomia ja tekevät QEA: sta täydellisen kengän jokaiseen tilanteeseen.

Ota nopeasti, koska meillä on vain vähän varastossa!

>> QEA <<

 

Looq: Naisellinen leikkisä

Looq paljain jaloin ballerina

Jos sinulla ei ole korkokenkiä, sinun ei tarvitse tehdä ilman tyylikkyyttä Looq -palvelumme kanssa. Päinvastoin, naisellinen balerina täydentää ulkonäköäsi, tarjoaa sinulle tyyliturvallisuutta ja on myös taivaallisesti mukava.

Löydät Looq 6 eri versiosta!

>> looq <<

 

Qosmo: lumoava ja ainutlaatuinen

Qosmo Barefoot Loafer

Etsitkö puhdasta glamouria? Sitten Qosmo -samppanja on täydellinen valinta sinulle! Erittäin naisellinen paljain jaloin kenkä, joka ei voinut olla tyylikäs ja naisellinen.

Ulkopuolelta QoSmo esittelee itsensä kuin jalo leipä. Mutta kuten hyvin tiedetään, kyse on myös sisäisista arvoista ja niistä tulee lyömätön argumentti! Paljain jaloin leipä on uskomattoman pehmeä ja joustava ja mukautuu jalan ääriviivoihin täydellisyydessä.

>> Qosmo <<

 

Qent: urheilullinen

Qent Barfuss -tohveli

Pehmeän mokkanan, verkko- ja joustavan elastisen nauhan yhdistelmällä Qent Blue optisesti tekee paljon, mutta tarjoaa myös paljon toimintoja.

Kengän yläalueen verkkokudos varmistaa maksimaalisen hengitystoiminnan ja mustalla joustavalla nauhalla on täydellinen pito.

Quent on urheilullinen paljain jaloin leipä, joka ei voisi olla helpompaa.

>> Qent <<

Takaisin blogiin
1 / 3