Parhaat paljain jaloin kengät siirtymiseen kesästä syksyyn

Die besten Barfußschuhe für den Übergang von Sommer zum Herbst

Meidän on hitaasti jätettävä hyvästit kesälle. On korkea aika siirtymäkengille, ts. Kengille, jotka tarjoavat sinulle parhaat parhaat kesästä syksyyn.

Suorita mukavat pohjat ja näyttää hyvältä, voit tehdä sen ZAQQ ympäri vuoden. Tänään näytämme sinulle joitain malleja, jotka makeuttavat siirtymisen viileämmälle kaudelle.

 

Ballerina - aina täydellinen valinta keväästä syksyyn

Ballerina on aina täydellinen valinta keväästä syksyyn. He ovat naisellisia ja tekevät kaiken tyylikkäältä urheilulliseen. Ruskeat sävyt beigestä tummanruskeaan istuvuuteen erityisen hyvin syksyllä. Olipa Qarma, Qite tai Banqet-paljain jaloin balerina, ovat kaikki tyylikkäitä ja erittäin mukavia!

>> Katso kaikki balerina nyt!

Balleriinin laukaisun avulla voit myös pitää kesätunnon hieman. Käytä vain kesämekkojasi sukkahousuilla tai säärystimillä ja laita neuletakki tai bleiseri viileämpinä päivinä. Jos sen pitäisi kuumentua uudelleen päivän aikana, voit nopeasti poistaa takin ja sukkahousut tai säärystimet nauttiaksesi päivästä kesäasussa.

Qite tummanruskea

Paljain jaloin kengät-käyttö-Herbst-11nmj0efwjsbvuk

Qite - napsauta tätä!

 

Banqet nappa tummanruskea

Paljain jaloin kengät-käyttö-Herbst-119iq9x0g5o

Banqet - napsauta tätä!

 

Qarma Beige

Paljain jaloin kengät-käyttö-Herbst-8go3wxryoxqhqn

Qarmaan - napsauta tätä!

 

Leivän tai mokkasiinien - tyylikkäät voittavan kengät

Leipä ja mokkasiinit ovat täydelliset siirtymäkengät. Pidä varpaasi mukavina ja lämpiminä, mutta olet silti tarpeeksi ilmava, jos sen lämpenee päivän aikana. Rakastat vain mukavuutta ja käytännöllistä liukumista ja liukumista!

Meillä on paljain jaloin leipomot ja mokkasiinit naisten ja miesten malleina ja urheilullisesta tyylikkäästi.

Paljain jaloin naisille

Naisten leivän tai mokkasiinien avulla sinulla on kolme mallia, joista valita, jotka eivät voisi olla erilaisia. Jokaisella on yksi asia yhdessä - tyypilliset paljain jaloin kenkäominaisuudet, jotka tekevät tossut niin uskomattoman mukavat.

>> Katso nyt kaikki paljain jaloin leipot naisille!

 

Qosmo -samppanja

Paljain jaloin kengät-käyttö-Herbst-13

Qosmo - Napsauta tätä!

 

QERP -sammuri

 Paljain jaloin kengät-käyttö-HerBST-8

QERP: hen - napsauta tätä!

 

Fliq -sininen

 Paljain jaloin kengät-käyttö-Herbst-6

Fliqille - napsauta tätä!

 

Paljain jaloin leima miehille

Urheilullisesta erittäin tyylikkääseen, modernina miehenä, jolla on paljain jaloin kenkäleikkaukset, olet pilaantunut valinnasta. Olipa Qea, Qent tai Monq, kaikki kolme sallivat sinulle terveellisen kävelyn ja ovat erittäin mukavia.

 

Qea Velorin musta

 Paljain jaloin kengät-käyttö-Herbst-7

QEA: lle - napsauta tätä!

 

Qent Blue

Paljain jaloin kengät-käyttö-HerBST-9

Qent Blue - napsauta tätä!

 

Monq capote musta

Paljain jaloin kengät-käyttö-Herbst-6

MONQ: lle - napsauta tätä!

 

Sneaker - Jokaisella on oltava siirtymäkenkä kenkäkaapissa

Sneaker Rakkaus - pitsi -kengät menevät aina kesästä talveen. Löydät ehdottomasti suosikkimallisi Zaqq -laitteemme alla. Klassisesta ultramodereihin, yksinkertaisesti silmiinpistävään, tarjoamme sinulle valtavan valikoiman!

 >> Katso kaikki paljain jaloin lenkkarit naisille nyt!

>> Katso kaikki miehille paljain jaloin lenkkarit nyt!

 

Liqe harmaa toffee

LIQE on täydellinen valinta siirtymiseen. Merinovilla varmistaa sekä lämpimän että kylmän päivien lämpötilan tasapainon. Merino -villa on myös vesipohjainen. Myydymme on saatavana monissa eri väreissä, ja jos haluat, voit käyttää sitä ympäri vuoden sen ominaisuuksien takia. LIQE on kaikki -kierros, joka vain toimii aina!

Paljain jaloin kengät-käyttö-Herbst-5

LIQE: lle - napsauta tätä

 

Crqoet musta

Croqet on raikas, moderni ja erityisen ilmava. Puuvillakangas on neulottu etualueelle, jotta jalkasi voi hengittää hyvin ja on silti hieman lämmittävä suoja viileämpinä päivinä. Täydellinen paljain jaloin lenkkari siirtymiseen!

Paljain jaloin kengät-käyttö-Herbst-2

Croqet - Napsauta tätä!

 

SOQQ BLINE

SOQQ valloitti nopeasti kaikki sydämet. Se on niin mielettömästi pehmoinen ja mukava, lämmittää jalat viileinä päivinä ja on silti riittävän kevyt kesälle puuvillan takia. Mitä muuta haluat Ehkä enemmän väriä? Ei hätää, löydät SOQQ: n suosikkiväristäsi!

Paljain jaloin kengät-käyttö-Herbst-14

SOQQ: lle - napsauta tätä!

 

Midcut -saappaat - tyylikkäitä ympäri vuoden

Jotkut tähdet kantavat keskikohteensa saappaat ympäri vuoden. Ne ovat yksinkertaisesti tyylikkäitä ja voidaan yhdistää rentoista tyylikkäiksi mihin tahansa asuihin. Lisäksi suojaat jalkojasi paljon paremmin kuin tossut tai lenkkarit kostealla ja kylmällä säällä.

Mukavat puolikorkeat saappaat löytyvät klassisina Chelsea -saappaina, mutta myös leikkisempi solki ja niitit. Katsokaa kaikkia saappaita heti, meillä on vielä laaja valikoima varastossa.

>> Katso nyt kaikki paljain jaloin saappaat naisille!

 

Osakemarja

Chelsea -veneemme viininpunaisella näyttää vain rakkaudessa. Löydät myös oman pääoman mustasta, ruskeasta ja muista versioista. Paljain jaloin poskivene, joka näyttää vain Megaschickiltä eikä voinut olla mukavampaa.

Paljain jaloin kengät-käyttö-Herbst-4

Osake - napsauta tätä!

 

Qey West Coghac

Qey West Cognac näyttää seikkailun janoasi. Kirahvi -ilmeellä hän on megastyylisilmäinen kiinnittäjä, joka sopii täydellisesti syksyyn hänen ruskean sävynsä kautta. Pidätkö siitä huomaamattomampia? Katso sitten Qey West Black!

Paljain jaloin kengät-käyttö-Herbst-10

Qeylle - napsauta tätä!

 

Qlare musta

Musta paljain jaloin vene vain toimii aina. Qlaressa on kuitenkin erityinen karisma takana olevien niittien kautta. Rakkaus on väistämätöntä!

Paljain jaloin kengät-käyttö-HerBST-9

Qlareen - napsauta tätä!

 

Quakertown musta

Quacertown muistuttaa pehmeää käärmeen ihoa, paljain jaloin venettä, joka on ekstravagantti ja jalo. Jos katsot tarkkaan, siinä on jopa kantapää ja siksi se näyttää erityisen tyylikkäältä. Mutta älä huoli, myynti ilmoitetaan vain ulkopuolelta. Tietenkin, paljain jaloin pohjallamme ei ole koskaan räjähtäviä, ne ovat ehdottoman tasaisia ​​kantapäästä varpaisiin.

Paljain jaloin kengät-käyttö-Herbst-10

Kuljettamiseen - napsauta tätä!

  

Qlance Musta kulta

Qlance tuo Rock'n Roll -tapahtuman elämääsi. Niitit ja soljet ovat silmä -kiinnittäjä par excellence. Muuten, et vain löydä mukavan paljain jalan veneen, jossa on kultakoristeita, vaan myös hopeaversiosta!

Paljain jaloin kengät-käyttö-Herbst-12

Qlance - napsauta tätä!

 

Miesten yrityskengät - tyylikäs siirtymäkengät

Joskus sen on oltava hieman ihastuttavampi tai muodollisempi. Liiketoimintakengät ovat täydellinen valinta puku housuihin tai tyylikkäisiin farkkuihin.

Etsitkö klassista yrityskenkiä? Ei hätää, meille taataan, että mukavasti kenkäsi on kaupassa. Katso.

>> Katso kaikki miehille paljain jaloin yrityskengät nyt!

 

ARQ Black

Paljain jaloin kengät-käyttö-Herbst-1

ARQ: lle - napsauta tätä!

 

Duqe vegaaninen antiikki ruskea

Paljain jaloin kengät-käyttö-Herbst-4

Duqelle - napsauta tätä!

 

Osakepääoma

Osakepääoma

Osake - napsauta tätä!

 

Jos sää ei voi päättää kesän ja syksyn välillä, sinun ei enää tarvitse huolehtia. Paljain jaloin kengät löydät mukavan ja tyylikkään seuralaisen jokaisesta lämpötilasta. Kanssa ZAQQ Syksy on jopa kultainen!

Ole vapaa, keiju ZAQQ.

 

Takaisin blogiin
1 / 3