Paljain jaloin kengät retkeilyyn?

Barfußschuhe zum Wandern?

Ovatko retkeilyyn sopivat paljain jaloin kengät? Asiakastuestamme esitetään usein tämä kysymys ja vastaus on erittäin selkeä: Kyllä!

Kuitenkin joitain retkeilyn perusnäkökohtia paljain jaloin kengissä on kuitenkin havaita, joihin olemme täällä yksityiskohtaisemmin. Näiden tietojen avulla sinun pitäisi helposti löytää täydellinen paljain jaloin kenkä seuraavalle retkeilykierrokselle.

Paljain jaloin kengät retkeilyyn: tärkeä tietää

Jos haluat valita parin paljain jaloin kengän seuraavaa vaellusta varten, sinun tulee kysyä itseltäsi seuraavat kysymykset etukäteen:

Kuinka kauan olet vaeltunut paljain jaloin kengissä?

On aivan normaalia, että jalat väsyvät nopeammin, kun vaihdat normaaleista kengistä paljain jaloin kenkiin. Käytetään huomattavasti enemmän lihaksia ja se maksaa alun perin enemmän energiaa ja voimaa. Jos et ole vielä tottunut kävelemään paljain jaloin kengissä pitkään, sinun tulee ensin suunnitella lyhyitä retkiä ja tarkkailla seuraavia pisteitä.

Kuinka kauan vaellus kestää?

Kuinka kauan seuraava retkeilykierros kestää? Pienet kengät, joissa on keskipitkä otteita, ovat riittäviä lyhyelle, melko vaatimattomalle kiertueelle. Voit esimerkiksi laittaa paljain jaloin lenkkareillemme. Ulko -sandaalimme Qlear ovat myös hyvä valinta kesällä. Jos suunnittelet monipäiväisen retkeilykierroksen raskaalla reppulla, paljain jaloin kengän tulisi varmistaa riittävä vakaus ja pito. Täällä paljain jaloin retkeilykengät tai retkeilykenkä ovat parempi valinta.

Barfuss-heilaskengät sqill

SQILL - Kevyitä retkiä - napsauta tätä!

Kuinka retkeilyalue on?

Retkeilyalueen luonne on jopa tärkeämpi kuin retkeilykierroksen pituus. Juoksetko kuivalla, hyvin upotetulla maastolla? Vai onko sinun mukauduttava moniin erilaisiin olosuhteisiin, kuten hiekkaan, muta, märät juuret, liukkaat kivet tai jopa lumi? Retkeilyalueen vaikeustasosta riippuen, sinulla on valinta kevyiden jokapäiväisen paljain jaloin kengän, vankan retkeilykenkäsi ja vakaiden retkeilykenkämme välillä.

Kuinka sää vaelluksen aikana on?

Toinen erittäin tärkeä näkökohta on sää retkeilykierroksen aikana. Voiko se tapahtua, että sataa tai jopa lunta? Sitten sinun pitäisi luottaa paljain jaloin retkeilykenkiin tai retkeilykenkämme, koska ne antavat sinulle enemmän otetta ja liukuvastusta. On parasta valita vedenpitävä malli. Jos juokset kuivien, autiomaisten alueiden läpi, paljain jaloin kengän hengittävyydellä on suurempi rooli. Maastosta riippuen paljain jaloin sandaalimme voivat olla optimaalinen valinta.

Zaqq Barefoot -kengät retkille

Seuraavan ulkoseikkailun aloittamiseksi näytämme sinulle tänään pienen valikoiman paljain jaloin ulkokenkämme.

Paljain jaloin ulkona sandaalit

Sandaalin hengitystoiminnan ja suljetun retkeilykengän suojaamisen yhteydessä Qlear on ihanteellinen retkille korkeissa lämpötiloissa. Ulko -sandaalien kanssa jalat ovat aina hyvin tuuletettuja kesäkorotuksissa.

Paljain jaloin ulkona sandaalit

 

Qlear Outdoor -sandaalit - Napsauta tätä!

Paljain jaloin lenkkari kevyille retkille

Retkeily paljain jaloin lenkkari

Piquant Velours Grey - Napsauta tätä!

Paljain jaloin lenkkarimme voidaan kuljettaa sekä jokapäiväiseksi kenkäksi että kevyille retkille. Tämä tekee näistä paljain jaloin kengistä täydellisen matkustamiseen kevyiden matkatavaroiden kanssa, koska ne yhdistävät kaksi kenkiä yhdessä.

Paljain jaloin lenkkari punainen

Qaaaaq Bordeaux - Napsauta tätä!

 

 Qore-matala 

Qore Low - Napsauta tätä!

Paljain jaloin juoksukengät

Onko lenkkeily vai polku - Juoksukengät Ovat kevyitä ja tarjoavat erinomaista suorituskykyä ja vankkaa juoksukäyttäytymistä. Muuten, SOQQ -juoksusukkemme on myös täydellinen juoksemiseen!

Soqq-siniset sukkikengät Paljain jaloin kengät

SOQQ -sukkakengät - Napsauta tätä!

Paljain jaloin retkeilykengät

Paljain jaloin retkeilykengät tarjoavat mukavuutta ja vakautta monilla maastoilla. Verrattuna retkeilykengämme, ne ovat helpompia ja varmistavat riittävästi nilkan joustavuutta jyrkällä maastolla tai pienillä hyppyillä kivien yli.

Löydät kaikki paljain jaloin retkeilykengät täältä!

Hiqe paljain jaloin retkeilykengät

 

Hiqe Barefoot -retkeilykengät - Napsauta tätä!

Quest-matala-musta vedenpitävä

Pyrkimys matala- Klikkaa tästä!Seeq-Outdoor Barefoot-kengät

Seeq - Napsauta tätä!

 

Paljain jaloin retkeilykengät

Retkeilykengät tarjoavat sinulle huomattavasti enemmän vakautta ja suojaa joutumatta tekemään ilman mukavuutta. Korkean leikkauksen vuoksi sinulla on enemmän stabiilisuutta nilkka -alueella ja olet paremmin suojattu hyönteisten puremista, naarmuista tai leikkauksista. Retkeilykengät soveltuvat siksi myös pitkille retkeilymatkoihin vaativan maaston kautta.

Löydät kaikki retkeilykengät täältä!

Hiqe-ruskea sininen vedenpitävä

Hiqe ruskea sininen vedenpitävä- napsauta tätä!

Exppeq -retkeilykengät

Expeq -retkeilykengät - Napsauta tätä!

 

 

Saksa on retkeilymaa. Retkeilyreittillä on noin 300 000 km, sinun löydettäväsi on varmasti tarpeeksi tuntemattomia reittejä. Oikean kengän valinnassa olet hyvin valmistautunut jokaiseen seikkailuun.

ZaqQ: llamme, joita juokset kaikkien ulkoilma -aktiviteettien eturintamassa - luvattu!

 

Pidä hauskaa retkeilyä paljain jaloin kengissämme!

Zaqq -tiimisi

Takaisin blogiin
1 / 3