Paljain jaloin kengät pehmoisella tekijällä

Barfußschuhe mit Kuschelfaktor

Marraskuu on jo koputtamassa ja kuka tietää, milloin ensimmäinen lumi tulee. Jos sinulla ei ole vielä lämpimiä talvikenkiä, on nyt korkea aika. Viihtyisällä paljain jaloin kengillä et ole vain ehdottoman mukava, vaan myös lämpimillä jaloilla. Lämpimän paljain jaloin kengän alla löydät nahkasta valmistettuja malleja, jotka on valmistettu merinovilla ja vegaanimateriaalista.

Tässä artikkelissa näytämme sinulle vain pienen valinnan. Kaupasta löydät huomattavasti enemmän malleja, joita voit käyttää kylminä päivinä. Täältä kaikki löydät:

 

Qozy - viihtyisä liukas

Barfusschuhe-hausschuhevf1qgiehmhvlv

Et voi matkustaa omissa neljässä seinälläsi. Pehmojen karitsannahasta valmistettu paljain jaloin talomme pitää jalat mukavina ja lämpiminä. Tietysti Qozy -palvelumme kanssa hyöty myös kaikista ominaisuuksista, jotka muodostavat paljain jaloin kengät.

Qozy tuo sinulle hyvinvoinnin kodin, se ei voisi olla helpompaa ja lämpimämpää. Voit tehdä jotain hyvää itsellesi tai antaa rakkaillesi. Tämä tohveli on aina vastaanotettu!

 

Prequel - Paljain jaloin kenkä erityisellä leikkauksella

 Paljain jaloin kengät esiosa

Viihtyisä sisäpuolelta ja tyylikäs ulkopuolelta - esiosa on täydellinen paljain jaloin kenkä talvelle, joka sopii tyylikkääseen asuun, mutta myös vapaa -ajan ilmeellä. Cuddly sisävuori ja hiukan korkeampi leikkaus tarjoavat optimaalisen suojaa tunkeutuvan kylmää vastaan. Prequel on täydellinen valinta, jos pitsi -uP -vene on liian korkea sinulle ja kenkä on liian matala.

Paljain jaloin kengät prequel mies

Löydät paljain jaloin kenkäprequel pehmeä nappa -nahka Ja myös vegaanimateriaali.

 

Quintic - Korkea paljain jaloin kenkä

Nauhat saappaat julkistetaan täysin syksy- ja talvikaudella. Naiset ja miehet voivat kuljettaa ne täydellisesti. Riippumatta siitä, mitä käytät, näytät aina hyvältä kvintisen kanssa.

Barefoot-kengät Schnuerboot-Herrenq2wio09zk7i

Hän näyttää vastustamattomalta lyhyelle neulonmekkolle sopivilla haaroilla. Se sopii myös laihajeanjaksi tai myös puolipitkään laskostettuun hameeseen. Muotitietoisena miehenä voit kuljettaa hänet tiiviimpiin farkuihin, joita rullaat vähän kengän esittämiseksi paremmin.

Paljain jaloin kengät schnuerboot naiset

Löydät kvintikkomme eri materiaaleista, eri väreistä ja broguings- ja ilman. Viihtyisiä variantteja on saatavana myös talveksi. Parasta on näyttää itsesi, josta pidät parhaiten.

 

Qice Blue & Grey Warming Merino Barfoot -kengät

Puolikorkea pitsi -ei vain näytä ihana, vaan sillä on myös toiminnallisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä vastustamattoman. Merinovilla on täydellinen materiaali kenkälle, koska sen lämpötila tasapainottaa. Jalat pysyvät mukavina ja lämpiminä viileämpinä päivinä, lämpiminä päivinä tunnet olosi yhtä mukavaksi.

Merino -paljain jaloin kengät

Miehenä voit yhdistää hänet jaloihin farkuihin tai hienoilla johtohousuilla. Mutta jopa lenkkeilyhousuilla hän leikkaa hyvän hahmon. Naisena laitat todella tämän tyylikkään paljain jaloin kengän jalo -neulottuun villapaitaan, jolla on lyhyt hieno johto tai bouclé -kallio. Qice näyttää myös farkut tai lenkkeilijät.

Muuten, et vain löydä QICE: tä merinovillasta, vaan myös a Vegaanivariantti

 

Attraqt Winter Black - Chic Barefoot -kenkä

Barefoot Boot-Attraqt

Tämän kengän avulla rakkaus on väistämätöntä ensi silmäyksellä! Attraqt on uskomattoman houkutteleva. Tämä paljain jaloin kenkä venyttää jalkaa ja saa jokaisen asun näyttämään yhtä naiselliselta. Korkea mukavuus on yksinkertaisesti lyömätön. Pehmeä vuohenahka halaa vasikkaasi varovasti rajoittamatta. Paljain jaloin pohja on joustava ja antaa sinulle maksimaalisen liikkumisvapauden.

Uusi Zaqq Atraqt -kenkä on optimaalinen seuralainen viileämpinä päivinä, joko toimistossa, juhlissa tai talvella. Se voidaan yhdistää laihoihin farkuihin, mutta näyttää myös suloiselta hameen kanssa. Se ei todennäköisesti ole houkuttelevampaa!

Cuddly -tekijälle attraqt: llemme syötetään pehmeällä lammasnahkalla talven talven teloituksessa. Tämä tarkoittaa, että jalat pysyvät mukavina ja lämpiminä jopa kylminä päivinä.

 

Lisää paljain jaloin kenkiä kylmiksi päiviksi

Naisille on tarjolla muita kauniita turkisaappaita. Katso alla Hyggeliq-, HUQ- tai TORQ -malleja.

Unisex -mallipyrkimyksessämme on myös malleja, joissa on erityisen lämmin sisävuori. Tämä urheilullinen puoli -korkea pitsi -vene on ihanteellinen retkeilyyn.

 

Odotatko innolla pitkiä kävelyretkiä lumi -valkoisen talvimaisemien läpi? Kevyillä Zaqq -paljain jaloin kengillämme se on kaksi kertaa hauskaa. Keväästä talveen löydät myymälästämme paljain jaloin kengän, joka sopii sinulle tarkalleen.

Ole vapaa, tunne Zaqq.

Takaisin blogiin
1 / 3