Paljain jaloin kengät lumen läpi

Mit Barfußschuhen durch den Schnee

Paljain jaloin kengät lumen läpi? Tietenkin, olet hyvin varustettu talvimalleillamme. Olemme syöttäneet kaupassa malleja, jotka pitävät jalkasi lämpiminä erittäin kylminä päivinä ja joilla on silti kaikki paljain jaloin ominaisuudet, jotka muodostavat Zaqq -alueet: tarpeeksi tilaa, etenkin jalan alueella, litteä ja ehdottoman joustava pohja ja erityisen kevyt.

Kaupassamme on taatusti löytää sinulle valmistettu paljain jaloin kenkä. Katso!

>> Kaikki naisten paljain jaloin kengät - napsauta tätä! <<

>> Kaikki miesten paljain jaloin kengät - napsauta tätä! <<

Quintic Winter Vegan Black-9

 >> Quintic Winter Vegan Black <<

 

Retkeily lumen läpi tuntikausia paljain jaloin kengillä

Jos olet kiinnostunut lumen läpi tuntikausia, joka voi jo sulattaa paikoissa, sinun tulee ehdottomasti valita malli, joka on vedenpitävä ja mahdollisimman korkea, jotta lumi ei pääse tunkeutumaan alhaalta tai ylhäältä.

Quintic Winter Velors Brown Waterpoof täyttää edellä mainitut kriteerit, ja sitä syötetään myös lämpimällä karitsannahalla. Muuten, kvintiset mallit ovat olleet vuosien ajan suosituimpia paljain jaloin kenkiä kylmempänä kauden aikana ja voittaneet myös lukuisia uusia faneja tällä lumikaudella.

Quintic Winter Velor-Brown-Waterproody-7RKSFF51OFPXXZQuintic Winter Velor-Brown-Waterproof-578LRQ22PRDFIRY

 >> Quintic Winter Velors Brown <<

 

Quintic on talvella All -Around, koska se molemmat osallistuu ulkoiluun, mutta näyttää myös erityisen tyylikkäältä tyylikkäästä asusta. Lämpimän ruokinnan, korkean leikkauksen ja tyypillisen paljain jalan kenkäominaisuuksien lumikävely ei voi olla riittävän pitkä.

Muuten, voit tehdä kvintikoitamme, joita ei ole merkitty vedenpitävällä, lumifestivaalin oikealla kyllästymisellä. Löydät lisätietoja lehden hoidosta - napsauta tätä!

 

Quintic-Winter-Brogue-Cognac-51N1urrdbcsa31o

 >> Quintic Winter Brogue -konjakki << 

 

Quintic Winter Black-35Quintic Winter Black-49

  >> Quintic Winter Black << 

 

Quintic Winter Brogue-musta 7q7zqi4xeo5jkm

 Quintic Winter Brogue-Black-45i1waw1u6knwb5

  >> Quintic Winter Black << 

 

Luntapeitetyn jalankulkijavyöhykkeen takia paljain jaloin kengät

 

Prequel on kenkä, joka ulottuu nilkkaan ja tarjoaa siten optimaalisen suojan läpäisevältä lumilta. Hienovaraisen ja rauhallisen suunnittelun avulla tämä paljain jaloin kenkä sopii aina - tyylikäs yritysasulle ja uhreille vapaa -ajan ilmeelle.

 Sinut ruokitaan lämpimästi kylminä päivinä. Nyt sinun tarvitsee vain valita Naplederin tai Vegaanin välillä!

Prequel Winter Vegan Black-34

 >> Prequel -talvi -vegaanista musta <<

Prequel-Winter-nappa-black-16P4v6g3jirdrcPrequel-Winter-nappa-black-40xubpkbyadihwg

  >> Prequel Winter Nappa Black <<

 

Kaikkien lunta sopivat, mutta myös retkeilyyn siirtymäkaudella

Pidätkö siitä minimalistista ja haluatko mieluummin hallussaan pienimmän mahdollisen kengän valikoiman? Sitten puoli -korkea paljain jaloin kenkä ilman ruokintaa on täydellinen sinulle. Meillä on kaupassa joitain malleja, jotka ovat vedenpitäviä ja joita voit käyttää myös keväällä ja syksyllä. Talvella käytät niitä lämpimillä suvilla.

Hiqe-Mid-musta vedenpitävä-1Hiqe-Mid-6Hiqe-keski-sky vedenpitävä-1

>> Hiqe Mid <<

 

>> Kaikki naisten vedenpitävät kengät - napsauta tätä! <<

>> Kaikki miehille vedenpitävät kengät - napsauta tätä! <<

Meillä on ollut parhaat kokemukset joukkueessa, jossa on merino -villasukat. Pidät jalat ihanan lämpiminä ja ovat silti melko ohuita. Puoli -korkealla, vedenpitävällä paljain jaloin kenkällä, sinulla on hauskaa melkein ympäri vuoden. Lisäksi voit ostaa muutaman käytännöllisen paljain jaloin sandaalit kesälle ja mahdollisesti paljain jaloin lenkkarin siirtymäkauden ajan.

Hiqe, jonka keskipitkä ja korkea leikkaus on valmistettu talveksi. Tätä tyypillistä retkeilyvenettä voidaan myös kuljettaa oikein jokapäiväisessä elämässä. Lämpimien sukkien kanssa olet edessä jokaisessa lumipallotaistelussa. Vedenpitävällä HIQE: llä se on kaksinkertainen hauska lumessa.

Hiqe-High-3Hiqe-High-3Hiqe ruskea sininen vedenpitävä-11Fifx494vz912nHiqe-vegan-sierra-vesiprosentti-10ruwfybjrrdwt0

>> Hiqe High-leikkaukseen <<

 

 

Lämmin naisten villisika lumikävelylle

Atrateqt sanoo sen nimellä! Tämä talvi Diamond -saappa on erityisen houkutteleva ja pitää jalat erityisen lämpiminä lampaan turkista. Lämpimän neulonmekon, jossa on lävistettyjä, lävistettyjä laihoja farkut tai jopa rento erityisen kylmänä päivinä hiihtohousuilla sen päällä - Atraqt Winter Black inspiroi sinua täysin mukavuudellaan.

 Attraqt Winter Black 3Attraqt Winter Black 8

>> Attraqt Winter Black <<

 

Sinulla ei ole vielä lumi -yhteensopivaa paljain jaloin kenkiä? Sitten on nyt erittäin aika! Alueesta riippuen lunta on vielä paljon. Jos tilaat nyt, voit tehdä uuden salamannopea toimitusajan jälkeen ZAQQ Suorita itsesi pian.

 

Olla vapaa, tunne ZAQQ.

 

Takaisin blogiin
1 / 3