Paljain jaloin kengät toimistoon? Tyylikäs yrityskenkä naisille

Mit Barfußschuhen ins Büro? Schicke Businessschuhe für Damen

Naisena on iso haaste löytää oikea kenkä toimistolle. Sen pitäisi näyttää kauniilta, sovittaa hame tai housut ja olla silti mukava.

Monet naiset puristuvat pumpuihin, joissa on penniäkään korkokengät ja haluavat saada vain yhden asian päivän päätteeksi: tule kotiin ja ottaa lopulta pois epämiellyttävät kengät. Sen ei tarvitse olla. ZAQQ Paljain jaloin kengät ovat liiketoiminnan tykkäyksiä, tyylikkäitä ja silti ehdottoman mukavia!

Näytämme sinulle paljain jaloin kengät, jotka voit näyttää ehdottomasti tyylikkäältä jopa mukavilla kengillä!

Jos haluat mennä toimistoon tyylikkäästi naisena, meidän tarjoamme sinulle ZAQQ Paljain jaloin kengät ovat valtava valikoima naispuolisia malleja. Jos sinun ei tarvitse noudattaa erityistä pukeutumiskoodia, mielikuvituksellesi ei ole rajoituksia. Sinun on kuitenkin aina varmistettava, että kenkä sopii asuun ja sopii tilaisuuteen. Voit tulkita kaiken muun vapaasti.

Tilanne on erilainen pukeutumiskoodien kanssa Yritys yhtä hyvin kuin Rento liiketoiminta Koska asun tyyli ei ole määritelty tässä, myös sopiva yrityskenkä.

Teemme joitain ehdotuksia erilaisista pukeutumiskoodeista naisille vastaavilla yrityskenkillä.

Naisten liiketoiminnan pukeutumiskoodi

Liiketoiminnan ilmeessä se riippuu muodollisesta ja vakavasta. Nainen käyttää housuja, puku tai mekko. Värit voivat olla naisellisia, mutta ehdottomasti eivät liian kirkkaita. Vahvan punaisen sijasta on parempi valita lohi vaaleanpunainen. Muut pastellisävyt ovat tietysti myös sallittuja. Muuten voit valita sinisen, valkoisen, mustan, harmaan ja maanläheisen äänen välillä.

On erittäin tärkeää varmistaa, että hame ulottuu ainakin polveen ja pääntie ei osoita liikaa pilkkoutumista.

Lisävarusteilla, kuten koruilla tai pyyhkeillä, voit korostaa yrityksesi uudelleen. Mutta myös tässä: kaiken on näytettävä muodolliselta, eikä sitä saa huomata liikaa!

Mikä mukavat naisten paljain jaloin kenkä sopii liiketoiminnan pukeutumiskoodiin?

Epämiellyttävien pumppujen lisäksi voit tietenkin käyttää myös tyylikäs baleriinia, litteitä nilkkurit ja suljettuja sandaaleja kesällä. On tärkeää, että housujen pituus sopii vastaavasti. Jos olet juoksunut korkokengillä etukäteen ja haluat vaihtaa litteisiin jalkineisiin, housuja on lyhennettävä.

Tässä on muutamia esimerkkejä paljain jaloin kengistä, joita voit käyttää yrityspukulainaan naisena.

 

 ZAQQ Looq yritysasuun

Looq on sopiva balerina toimistolle ja sopii molemmille housupuku ja hame. Väsyneet jalat ovat ohi! Looqin kanssa olet mielellään ylimääräinen maili matkalla töistä kotiin. Silmukansa vuoksi hänellä on hiukan leikkisä, erittäin naisellinen ilme, ja hän on silti riittävän hieno.

Yrityskengät naiset-4 

Looq - napsauta tätä!

 

Qarma naisten liiketoiminnan pukeutumiskoodille

Qarma on vielä yksinkertaisempi kuin Looq. Ballerina on ehdottoman hienovarainen ja sopii mustaan ​​kiiltävään nahkaansa kaikilla liiketoimintaasuilla. Se ei ole vain erittäin kevyt, vaan myös pehmoinen. Et enää halua muuttaa! Meillä on naisellinen paljain jaloin kenkä mustana, tummanruskeana ja beige.

Yrityskengät naiset 5

Qarmaan - napsauta tätä!

 

Oikea kenkä naisten rento pukeutumiskoodille

Liiketoiminnan rento ilmeessä naisella on huomattavasti enemmän laajuutta. Asun ei tarvitse näyttää yhtä muodolliselta ja kappaleelta kuin tiukan liiketoiminnan ulkoasun kanssa. Mutta myös täällä siniset farkut ovat tabu!

Vaatteet voivat olla hieman mukavammat. Voit esimerkiksi kuljettaa leveän marl -asennon röyhelöpuseroon. Mustat farkut, joissa on tyylikäs tunikapusero

Voit tietysti käyttää myös yllä mainitut naisten paljain jaloin kengät rento ilmeestä. Soveltuvien kenkien valinta on huomattavasti suurempi, tässä on joitain esimerkkejä:

 

Pinq musta

Hyvin konservatiivisilla liiketoiminta -alueilla varpaita esitetään faux Pas. Parempi mennä etusandaaleille olla turvallisella puolella. PINQ Black on paras valinta mukavalle yrityskenkälle juhannuksen aikana.

Yrityskengät naiset 3

Pinq Black - napsauta tätä!

Iqon Black

"Minimalismi on avain todelliseen eleganssiin", sanoi yksi Coco Chanel. Hienosta kiiltävästä nahasta valmistettu minimalistinen iqon on epäilemättä tyylikäs! Voit yhdistää sen haluamallasi tavalla.

Yrityskengät naiset-2

IQON Black - napsauta tätä!

 

Qite Black ja Darkbrown

Qite on tyylikäs ja tyylikäs kuin korkopää, mutta mukava kuin vapaa -ajan kenkä. Näillä ominaisuuksilla se kuuluu yksinkertaisesti jokaiseen kenkäkaappiin.

Yrityskengät naiset-6

Qite - napsauta tätä!

 

Oikea paljain jaloin kenkä rento ilme

Olet onnellinen siitä, että olet melkein kaikki rento ilme ZAQQ Voi käyttää paljain jaloin kenkiä. On parasta suuntautua kollegoillesi. Jos ne ovat pukeutuneet hieman tyylikkään, sinun ei pitäisi olla liian huolimaton valitaksesi asusi. Jos kaikki ovat satunnaisempia, voit odottaa suurta valikoimaa naispuolisia paljain jaloin kenkiä. Vai pitäisikö meidän sanoa paremmin, että olet pilaantunut valinnasta?

 

Qosmo -samppanja

QoSMO: n kanssa laitat paljon glamouria asuisi. On hyvä asia, että kukaan ei tiedä, että naispuolisen leivän takana on mega -kunnioittava paljain jaloin kenkä.

Yrityskengät naiset 7

Qosmo -samppanjalle - napsauta tätä!

 

Fliq -sininen

Fliq Blue on ekstravagantti mokkasiini ja takaa mukavimman, jota olet koskaan käyttänyt. Näytä rohkeutta väriä ja tehdä toimistosi lavasi!

Yrityskengät naiset-1

Fliq Blue - Napsauta tätä!

 

Remaqe hopea

Älä pelkää olla erilainen! Voit tehdä sen Remaqe -hopeallamme. Se on vankka, mutta silti erilainen!

Yrityskengät naiset 8

Remaqe -hopeaan - napsauta tätä!

 

Iqon Gold

Iqonia pidetään hienovaraisella, mattakullan sävyllä. Se erottuu joukosta, mutta on silti tyylikkäästi varattu. Erittäin mukavana pitsi -kenkänä se tekee saman määrän naisellinen kultaista kiiltoa.

Yrityskengät naiset 3

IQON -kultaan - napsauta tätä!

  

Twist Ballerina

Meillä on nyt laaja valikoima kierreballeriiniamme, joskus hienovaraisempia mustalla, joskus silmiinpistävämpi sinisellä tai punaisella. Kuten kaikki ulkonäöt, kokonaiskuvan on oltava oikea ja tilaisuuden on oltava sopiva. Joten on parempi tavoittaa hienovaraisempi paljain jaloin ballerina, joten et voi mennä pieleen.

Yrityskengät naiset-9

Twist Ballerina - napsauta tätä!

 

Huomaa yrityskenkä ei ole niin vaikea löytää. Nykyaikaisena naisena voit silti muotoilla itsesi toimistossa ja tyylikkäästi toimistossa ja kaikissa muissa muodollisissa tilanteissa.

Takaisin blogiin
1 / 3