Paljain jaloin kengät, joita sinulla on oltava syksyllä

Barfußschuhe, die Du im Herbst haben musst

Tuntuu silti siltä, ​​että kesä ei lopu koskaan. Siitä huolimatta on nyt korkea aika valmistautua vuoden viileämpiin päiviin, koska ei kauan ennen kuin meidän on käytettävä lämpimämpiä asioita ja kenkiä. Siirtymistä varten voimme lohduttaa itseämme leivän, balleriinien ja lenkkarien kanssa, kunnes on aika lämpimämmille paljain jaloin kengille.

Meillä on hyviä uutisia sinulle. Yhä enemmän arvoa on mukavuus muotimaailmassa, joten litteät kengät ovat erityisen suosittuja syksyllä 2020. Voit nyt varastoida sandaalit ja kääntöt -flops. Mutta älä huoli, syksy voi tulla mukavien paljain jaloin kengät ja odotamme sitä!

Näytämme sinulle syksyn trendit balleriinille, lenkkarille, nilkkuruisille ja saappaisille. Et voi odottaa tyylikkäät paljain jaloin kengät viileämpinä päivinä.

Leipäiset, mokkasiinit ja balleriinit - naisellinen paljain jaloin kengät lämpimämpiä syksyn päiviä varten

Leikkauksilla ja balleriinilla on oltava jokainen nainen kenkäkaapissa. Lämpinä päivinä kuljetat niitä paljain jaloin kalliolla ja farkut ja viileämpinä päivinä sukkahousuilla. Joten voit käyttää liukukenkiä useita kuukausia ja näyttää aina erityisen naiselliselta. Ne ovat myös täydellisiä matkustaessaan, koska he vievät pienen tilan matkalaukussa. Laita lenkkarit tai saappaat matkustaessasi ja laita mokkasiinit tai balleriinit matkalaukkuihisi. Joten sinulla on mukavat paljain jaloin kengät mukanasi jokaisesta mahdollisuudesta.

 

QERP MUSTA

Moccasin Qerp Black on syksyn supertähti. Tyylikäs ja naisellinen ei voi olla liukukenkä. Paljain jaloin kenkäominaisuuksilla, jotka tekevät hänestä sopivimman seuralaisen, se on yksinkertaisesti lyömätön. QERP Black pelataan koristeen silmukan läpi ja silti riittävän hienovarainen kaikkien asujen vastaamiseksi. Käytä sitä haluamallasi tavalla, puku tai farkut - hän loihti aina kosketusmyyden ulkopuolelle.

Loafer syksy-2010

Qerp Black -tapahtumaan - napsauta tätä!

 

Ja jos haluat vain yhden kengän, sen on oltava musta, yksinkertainen ballerina, joka yksinkertaisesti sopii kaikkeen. Voit käyttää sitä farkut, hame, pukuihin ja jopa lenkkeilyhousuihin. Suosittelemme Qarma Black -tapahtumaa. Tämän paljain jaloin kengän avulla sinulla on hauskaa monien vuosien ajan ja kuljeta se melkein jokaiseen mahdollisuuteen.

Barfuss-ballerina-Herbst

Qarma Black - napsauta tätä!

Pidätkö siitä pelaajasta, muissa väreissä ja leikkauksissa, joista löydät mukavan paljain jaloin balleriinin kaupastamme. Katso!

>> Kaikki paljain jaloin balleriinit-napsauta täällä!

 

Paljain jaloin saappaat - pakollinen syksyllä

Kengän kenkäkaapissa, joka näyttää hienovaraiselta ja naiselliselta. Voit korvata balleriinit suoraan saappaiden läpi, jos se tulee liian kylmäksi avoimelle paljain jaloin kenkälle. Esittelemme täällä olevat saappaat, jotka ovat erityisen trendikkäitä syksyllä.

Pitkien takkien, kaivojen takkien ja neulontavaatteiden lisäksi nilkkasaappaat ja saappaat kuuluvat kaikkiin syksyn versioihin. Litteillä paljain jaloin veneillämme olet trendikäs. Tänä vuonna silmiinpistävät mallit, joissa on soljet ja niitit sekä pitsi -saappaat johtavat liigaa. Broguings -saappaat ovat myös erityisen suosittuja tänä vuonna.

Klassikoiden ei tietenkään pitäisi puuttua syksyllä, ne eivät todennäköisesti koskaan pääse pois muodista. Näihin kuuluvat yksinkertaiset nilkka -korkeat mallit, mutta myös polvikorkeat, yksiväriset saappaat. Ne näyttävät erityisen seksikkäiltä ja voidaan yhdistää ihanan naispuolisiin asuihin.

 

Chelsea-saappaat-suosituimmat saappaat syksyllä vuosikymmenien ajan

Chelsea -saappa oli jo suosittu 1960 -luvulla. Kaikki käyttivät häntä, mutta Beatles teki hänestä erityisen hyvin. Molempien puolien joustavat insertit muodostavat näiden nilkan korkean saappaan tyypillisen ilmeen, mutta varmistavat myös, että voit helposti liukastua siihen.

Tänä syksynä mustat ja ruskeat Chelsea -saappaat, joissa on broguings ja ilman, ovat erityisen suosittuja. On myös malleja, jotka muistuttavat eläinten nahoja! Paljain jaloin -Chelsea -saappaat inspiroivat sinua ja käytät niitä mielellään syksystä kevääseen.

Osakepääoma

Chelsea-Boat-Herbst-2020

 

Klassikko paljain jaloin -CHELSEA -saappaamme on oman pääomamme mustamme. Yksinkertaisessa teloituksessaan hän on pitkäaikainen suosikki ja usein loppuunmyyty. Pian uudet koot tulevat leirille uudelleen ja sitten se tarkoittaa olla nopea sinulle, ennen kuin se on tulostettu.

Oman pääoman mustalle - napsauta tätä!

Meillä ei ole vain omaa pääomaa mustassa versiossa, vaan myös muissa väreissä, materiaaleissa ja broguingsissa. Olemme varmoja, että mukava paljain jaloin -Chelsea -veneesi on siellä. Katso kaikkia malleja:

Kaikki osakkeet - Napsauta tätä!

 

Sparqle Shine -väli musta

Barfussboot-2010

Sparqle Shine elää nimensä mukaisesti. Chelsean saappaat näyttävät olevan poissa joukosta jalokivien kautta. Sparqle on hienovaraisesti kuohuviini Chelsea -veneesi, joka inspiroi sinua.

Sparqle Shine - napsauta tätä!

 

Qey West Coghac

Paljain jaloin kengät -Chlechsea -vene

Haluatko esitellä itsesi villiltä puoleltasi? Sitten Qey West Cognac on tarkalleen todellinen paljain jaloin kenkäsi syksyyn. Hänen kirahvi -ilmeessään ja syksyn värillä olet tämän veneen absoluuttinen silmä -kiinnitys.

Qey West Cognaciin - napsauta tätä!

 

Moottoripyöräkengät - Paljain jaloin kengät voivat myös näyttää kivisiltä

Rakastatko sitä Rocky ja haluatko paljain jaloin kenkäsi joukosta? Katso sitten paljain jaloin kengät moottoripyöräkengien tyyliin. Koristeltu niitteillä ja solkilla olet tähti kaikkialla!

Qlance Gold & Silver

Moottoripyöräkenkä-buckle-niitit

Ei ole väliä kultaa tai hopeaa, tällä veneellä mikään ei voi mennä pieleen. Hän on täynnä itseluottamusta - Qlancen kanssa sinä rokkaat syksyllä!

Qlance Gold & Silver - Napsauta tätä!

 

Lace -UP -saappaat - rento paljain jaloin kengät syksyyn

1990 -luvulla kaikki, jotka halusivat näyttää viileältä, juoksivat tietyn tuotemerkin nauhoilla. Linda Perry 4: stä Blondesista ei ollut koskaan lavalla ilman hänen saappaansa. Vielä nykyäänkin pitsi -saappaat ovat yksinkertaisesti osa jokaista rento vapaa -ajan ilmettä. Sinulla ei ole vielä mitään? Sitten on aika!

 

Quintic brogue konjakki

Puoliksi korkeat paljain jaloin kengät syksy

Kun tarkastelemme Quinticsiamme, Nancy Sinatran kappalelinja tulee spontaanisti mieleen: "Opinnäytetyön saappaat tehdään kävelyyn, ja juuri se he tekevät". Se ei toimi viileämpää, itsevarmempaa ja mukavampaa kuin tällä pitsi -veneellä!

Quintic Brogue Cognac - Napsauta tätä!

 

Qice -sininen

Puolikorkea schnuerboot-Herbst

Miksi aina nahkaa? Merinovilla on ihanteellinen materiaali syksyllä - ihanan hengittävä ja jopa lämpötilan säätö! Et vain löydä Qice -pitsiveneemme Merino -villasta, vaan myös vegaanikohteista. Katso kaikki mallit!

QICE: lle - Napsauta tätä!

 

Parqer Brown

Brauner Schnuerboot

Parqer Brown on aivan uusi bestsellerimme. Paljain jaloin kenkä ei koskaan loppuunmyyty nopeammin pian kaupan julkaisun jälkeen. Nahan nauhat ja muinainen ilme, paljain jaloin kenkä näyttää myös megalilta. Uusia kokoja on jo toistettu, ts. Avoimet silmät auki ja pääsevät nopeasti heti, kun se on jälleen saatavana.

Parqer Brown - napsauta tätä!

 

Olemme varmoja, että odotat nyt syksyä kuten me. Emme surra kesää tyylikkäillä paljain jaloin kengillä. Olemme erittäin iloisia voidessamme vaihtaa paljain jaloin sandaalit lämpimämpiä syksymalleja varten.

Olla vapaa, tunne ZAQQ.

Takaisin blogiin
1 / 3