Muotisuuntaukset vuodelle 2021 paljain jaloin kengillä

Modetrends für 2021 mit Barfußschuhen

Kuten joka vuosi, nykyiset suuntaukset perustuvat muotiin, joka esitetään maailman jalkakäytävillä. Vuonna 2021 trendikäs ulkonäkö voidaan yhdistää täydellisesti ZAQQ -paljain jaloin kenkiin.

Tänään haluamme esitellä sinulle joitain uusia suuntauksia vuodesta 2021. Oletko aina halunnut käyttää olkapäätyynyjä? Sitten tämä kausi on erittäin henkilökohtainen muotivuosi! Mutta eläintulosteet ja helläiset alaston sävyt ovat edelleen ehdottomasti.

Olemme erityisen tyytyväisiä siihen, että kestäviä materiaaleja on enemmän ja enemmän tuotemerkkejä. Joten voit luottaa resurssiystävälliseen käsittelyyn ylhäältä alas.
Jalkojesi ZaqQ: lla voit toteuttaa minkä tahansa ilmeen, koska paljain jaloin kengät eivät ole vain mega -epämiellyttäviä, vaan myös erittäin trendikkäitä. Tyyli ja mukavuus menevät täydellisesti yhdessä ja tulevat täydelliseen symbioosiin kestävän tuotannon kanssa.
Zaqq on jo odottanut sinua, mutta anna nyt itsesi inspiroida vuoden 2021 muotisuuntauksista.

Yhdistä Pantone Trend Colors 2021 paljain jaloin kengät

Tänä vuonna Pantone nimitti Ultimate Grayn ja valaisevan keltaisen vuoden 2021 trendiväreihin. Yhdistettynä, hienovarainen harmaa ja voimakas keltainen mene vain yhdessä upeasti ja antavat jokaiselle ilmeelle itseluottamus ja voimakas karisma!

Barefoot-kengät pato-trendi väri-2021

Kuuluisimmat muotisuunnittelijat ja muotinäytökset vievät myös trendivärit vuonna 2021 ja esittävät muodin keltaisella ja harmaalla.

Valaisva keltainen on voimakas kuin aurinko. Tämä väri herättää jo energiaa näkymään. Jos pidät siitä hieman hienovaraisemmaksi, käytä vain lämpimämpää hunajaa keltaista.

Voit koota ulkoasun erittäin halutut - joko harmaalla vaatteilla yhdistettynä keltaisiin paljain jaloin kenkiin ja asusteisiin. Tai rohkeita trendisarjoittajia myös keltaisilla ja vastaavilla harmaalla kengillä.


>> Keltaisiin paljain jaloin kenkiin - napsauta tätä! <<

>> Harmaalle paljain jaloin kengät - napsauta tätä! <<

Sopivat paljain jaloin kengät trendikkäiden eläinten tulostamiseen

Barefoot-kengät animaaalisesti-2021

Mikä sopii paremmin kaupunkien viidakkoon kuin eläintulosteisiin? Nämä ulkonäöt ovat olleet erittäin trendikkäitä vuosia, mutta tänä vuonna Leopard ja Zebra kuitenkin näyttävät. Yhdistettynä sopiviin lenkkariin luot itseluottamuksen ja poikkeuksellisen ilmeen.
Voit käyttää valkoisia tai mustia lenkkarit täydellisesti seeprakuviolla jatkaaksesi jalkojen värejä. Kaikki lämpimät ruskeat sävyt sopivat voimakkaan leopardin ilmeeseen.

>> Valkoisiin paljain jaloin kenkiin - napsauta tätä! <<

>> Mustat paljain jaloin kengät - napsauta tätä! <<

>> ruskealle paljain jaloin kengät - napsauta tätä! <<

Ilmapallohihan ja olkapäätyyny vuonna 2021

1980 -luku on ehdottomasti palannut! Jo viime vuonna olkapäätyyny ja ilmapallohihat olivat muodikkaita ja kahdeksankymmentäluvun trendi jatkuu tällä kaudella. Jos olet todella rohkea, saavutat myös kirkkaat värit.
Bleiseri ja puserot, joissa on leveät olkapäät, voivat näyttää nopeasti maskuliinisilta. Jos haluat näyttää enemmän naisellisuudesta, sinun tulee käyttää filigraanisia paljain jaloin kenkiä! Balleriinit ovat paras valinta!

Paljain jaloin kengät näyttävät olkapäätä

Leveät housut menevät täydellisesti paljain jaloin kengillä

Leveät housut ovat välttämättömiä vuonna 2021. Voit itse päättää, haluatko käyttää kevyitä kenkäleikkauksia farkut vai todella leveät marlihousut.
Sneaker Barefoot -kengät sopivat molemmat tyylit täydellisesti. Suuresta valinnastamme näytämme sinulle muutaman erittäin naisellinen lenkkarimalli.


Paljain jaloin kengät leveät housut

Koulutyttötyyli paljain jaloin kengillä - 2021 on pakko tehdä

Paljain jaloin kengät Mary-tammikot

Luet perustellusti, tänä vuonna on univormut, jotka ovat erittäin trendikkäitä koulutyttöjä. Leiriytyneet hameet puserolla ja villapaita V-kaulalla. Jos haluat näyttää erityisen seksikkältä, yhdistät lyhyemmän karokin verkkokangoilla. Jos sen oletetaan olevan hienovaraisempi, valitse yksivärinen MIDI -hame läpinäkymättömillä sukkahousuilla.
Ja mikä sopii paremmin koulutyttötyyliin kuin Mary Janen kengät? Tyypillinen tähän on tyttömäinen muoto ja sulkemishihna. Paljain jaloin kenkäbanqet on malli, joka on tehty koulutyttölle.

>> Banqet - Napsauta tätä! <<

2021 myös patentihankaan kanssa paljain jaloin kengillä

Mekot, takit, säärystimet ja pussit - se ei voi olla tarpeeksi patentihankaa. Mutta patentinahka ei ole vain päivän järjestys maailman jalkakäytävillä. Voit yhdistää tämän suuntauksen helposti ulkonäöön.
Joko kokonaan maalissa tai vain kuin aksentti takin, pussin tai l -kuvien kanssa. Tietysti löydät myös sopivat lakamallit paljain jaloin kengät!

Barfus kengät lakka nahka

Viiriäisharjanne mustamme ei vain loista, vaan näyttää myös uskomattoman tyylikkäältä, ja osoitettu lähestymistapa on ainoa. Jos haluat sen olevan urheilullisempi ja kesäisempi, sinulla on oltava Qimberly Blue - paljain jaloin kenkä, joka vakuuttaa maalinauhat sivuilla.

Vaaleanpunainen, mutta vähemmän: paljain jaloin kengät alaston

Barfus kengät-nude-rosa

Rosa on luultavasti väri, joka on eniten kytketty naisellisuuteen. Mutta naisten ei vain saa seurata tätä suuntausta, myös muotitietoisia miehiä käyttävät varmasti vaaleanpunaista paitaa.
Rosa ei todennäköisesti koskaan katoa muotimaailmasta, mutta on aina erilaisia ​​värisävyjä, jotka ovat erityisen suosittuja. Vuonna 2021 olet parempi olla saavuttamatta voimakasta vaaleanpunaista, vaan herkän vaaleanpunaisia ​​sävyjä.
Tietenkin, meillä on myös paljain jaloin kenkäsi kaupassa. Sinulla on valtava valikoima Zartrosasta alaston. On parasta rypistää itsensä läpi.

>> NUDE- ja PINK BARFEFOR -kenkämme- napsauta tätä! <<

Kestävyys 2021 täysin trendissä

Barfus Shoes Trends 2021

Viimeinkin kestävän kehityksen aihe on myös saavuttanut suuret muotiyritykset. Materiaalit, jotka tuottavat resursseja -kierrätyksestä tai jopa tulevat, ovat erittäin suosittuja.
Paljain jaloin kengät voit jatkaa myös muotisuuntausta jaloillasi, koska kaikki zaqqit eivät ole vain erittäin mukavia, vaan myös kestävää tuotantoa.
Katso puuvilla- tai korkkimallejamme.

>> Vegaanisiin paljain jaloin kenkiin - napsauta tätä! <<

Ja? Mikä suuntaus vuodelle 2021 pidät parhaiten? Olipa leveät housut, eläinpainatus, lakat ja nahka, leveä olkapää tai koulun tyttö - kestävällä Zaqq -paljain jaloin kengillämme olet aina oikeassa!

Ole vapaa, tunne Zaqq.

Takaisin blogiin
1 / 3