Mukavat yrityskengät miehille

Bequeme Business Schuhe für Herren

Yrityskengän löytäminen miehille, jotka eivät ole vain mukavia, mutta sopivat myös sovellettavaan pukeutumisasetukseen ja asuun, voi tulla nopeasti haaste. Se ei ole niin vaikeaa!

Termejä, kuten liiketoimintaa, yritystä satunnainen tai rento, voidaan kutsua sovellettaviksi vaatetusmääräyksille. Mutta mikä tarkalleen on termien takana ja ennen kaikkea: mitkä jalkineet ovat oikea?

Rasvan välttämiseksi annamme sinulle muutamia vinkkejä miesten täydelliseen liiketoimintaasuun. Teemme ehdotuksia sopiville yrityskengille ja kuinka voit yhdistää ne parhaiten.

ZaqQ: t eivät ole vain käteviä, vaan myös jaloja jalostettuja! Kengillämme voit käsitellä yritystäsi mukavalla pohjalla tulevaisuudessa ja olet aina pukeutunut tyylikkäästi liikemiehenä.

Klassinen yrityskenkä miehille

Klassisessa liiketoiminnan ilmeessä ei ole paljon tulkintaa. Puku, paita ja solmio ovat pakollisia. Vastaava yrityskenkä on valmistettu tummasta kiiltävästä kiillotetusta sileästä nahasta.

Brogues, ts. Yrityskengät, joissa on koristeltu reikäkuvio, ovat erityisen suosittuja, ns. Broguings. Mustat yrityskengät ovat erittäin suosittuja miesten keskuudessa, koska ne sopivat vain minkä tahansa pukuvärin kanssa. Broguings voidaan kuitenkin nähdä paljon paremmin ruskeassa nahkassa, minkä vuoksi ne näyttävät vielä tyylikkäiltä tässä värissä.

Joten sen ei aina tarvitse olla musta. Sinun on kuitenkin varmistettava, että yrityskengän väri sopii muuhun asuun ja että se on huomaamaton. Kirkkaat värit ovat ehdottomasti paikoillaan klassisessa liiketoiminnan ilmeessä!

Briq Brogue klassisena yrityskenkäksi miehille

Et voi mennä pieleen Briq Brogue Blackin kanssa. Se näyttää tyylikkäältä ja sopii jokaiseen pukuun.

Jos haluat saada toisen värivariantin, suosittelemme briq brogue tummanruskeaa. Tummanruskean sävynsä kautta se on hieno ja tyylikäs. Yhdistettynä mustaan ​​pukuun asetat hienon aksentin.

Business Shoe Briq Brogue-musta

 

Liiketoiminta rento-oikea miesten kenkä vaikealle keskimmäiselle puolelle

Ylivoimaisesti vaikein pukeutumiskoodi on liikevaihto, koska sitä on vaikea määritellä. Se on kultainen keskitie: tyylikäs ja tyylikäs, mutta silti rento ja fiksu. Sinulla on jonkin verran tilaa tuoda oma tyyli. Täällä annamme sinulle muutaman esimerkin siitä, kuinka liikeyhtiötä voidaan tulkita.

Tumma takki värilliselle chinolle yhdistettynä kevyeen poolopaitaan - tämä on tyypillinen esimerkki rento, mutta silti tyylikkäällä keskimmäisestä keskustasta. Mutta koko asu pilataan nopeasti, jos oikean yrityksen rento kenkä ei ole valittu.

Mutta mikä on miehille ihanteellinen yritysvaikutuskenkä?

Periaatteessa voit lähestyä kahta puolta täällä. Joko käytät yrityskengää rentoversiossa tai vapaa -ajan kengissä erittäin tyylikkäässä versiossa.

Miesten yrityskenkä alennetulla variantilla

Katsotaanpa ensimmäistä varianttia ja katsotaan klassista broguea, joka on valmistettu kiiltävästä kiillotetusta sileästä nahasta - tyypillinen yrityskenkä. Vain muutamalla säädöksellä jalo brogue tulee rento kenkä. Griffer mokkanahaan, toinen, ei -klassinen värivariantti tai miesten kenkä ilman reikäkoristeita.

Meidän Briq brogue -värit ruskea Hänen mokkanahansa kanssa on kiiltävän nahasta valmistettu Briq Brogue Black -sarjan rento kollega ja siten täydellinen esimerkki miesten vapaa -ajan kengästä.

Meidän Briq brogue antiikki ruskea Tuotko erivärisen asuun. Tässä variantissa kenkä on erittäin tyylikäs, mutta tyylikkään hiukan vähentynyt.

Business Shoes Briq Antique Brown

Briq -liiketoimintaan Schuh

Jopa kengästä ilman brogeita voi tulla miesten rento kenkä. Meidän Briq Prime Black Jos reikäkoristeet puuttuvat, mikä tekee siitä paljon yksinkertaisempaa kuin hänen jalo kollegansa.

Business Shoe Briq Black

Meidän Peaq Näyttää jaloilta mustalla sileällä nahkalla ja brogueilla, mutta se ei ole klassinen yrityskenkä, koska muoto on liian rento. Siksi se sopii täydellisesti nykyaikaisen miehen yrityksen satunnaiseen etsimiseen.

Peaqille  

Urheilukengät tai lenkkarit miehille yrityksen rento ilme

Viime vuosina urheilukengät ovat myös taistelleet tiensä yritysmaailmaan. Se riippuu aina yhdistelmästä ja voi näyttää erittäin jaloilta.

Mukava puku vaaleilla sävyillä tummille lenkkarille on täydellinen yhdistelmä. Sinun tulisi kuitenkin valita kengät huolellisesti ja punnita tarkalleen liiketoimintaympäristöstä riippuen!

Urheilukenkä tai lenkkarit, jotka on valmistettu korkealaatuisesta nahasta, sopii täydellisesti - vapaa -ajan kengän ylellinen variantti. Kaiken kaikkiaan on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota kengän yksinkertaisuuteen ja tyylikkyyteen. Hän voi olla rento, mutta hänen ei pitäisi kiinnittää huomiota liikaa. Hienovaraisia ​​värejä ilmoitetaan - jopa nauhoilla, joilla ei missään tapauksessa ehkä ole liian voimakasta kontrastia kengille!

Mukava Pikantti Voit käyttää Nappa Blackia täydellisesti versiossa olevassa toimistossa. Koska se on hyvin pelkistetty lenkkari, voit yhdistää sen kaikille asut-alueellemme vapaa-ajan kengän alla yrityksen rento ilme!

Piqant-nappa-musta

Piquant Nappa mustalle

Meidän Qore -matala kallistus Voit yhdistää kevyiden chinosten kanssa ja taitavasti näyttää yrityksesi rento ilme.

Qore-Low-Sierra

Meidän Qrand Cork Derby On valmistettu hienoimmasta korkista ja tarkoittaa helppoa tyylikkyyttä. Kesällä hän tekee asustasi todellisen silmä -kiinnittäjän -urheilullinen, raikas, itsevarma, mutta ennen kaikkea tyylikäs!

Qrand Cork Derbylle

Oikea yrityskenkä miehille rento ilme

Satunnainen ilme antaa modernille miehelle paljon laajuutta. Voit tuskin tehdä mitään väärin täällä. BlueJeans moderni takki, jossa on värilliset lenkkarit? Kyllä, se toimii rento ilmeessä. Sinun on kuitenkin aina varmistettava, että se on sopiva toimistolle.

Jokainen, joka aloittaa yrityksessä ja pukeutua rento, on hyvin kehotettu tulemaan ensimmäisenä päivänä hienovaraisessa liiketoiminnan rentoissa ilmeessä. Joten et ole liian tyylikäs, mutta et myöskään pukeutunut liian rento. Katso miesten kollegoidesi tyyliä muutaman ensimmäisen päivän aikana ja mukauta sitten asusi. Joten vältät ehdottomasti rasvaa. Vai tunnetko olosi mukavaksi, jos olet ainoa farkut?

Mitkä miesten kengät menevät satunnaisella ilmeellä toimistossa

Periaatteessa olet melko vapaa oikean kengän valinnassa. Se on erittäin tervetullut olemaan jalo -kenkä farkut, mutta voit myös käyttää lenkkarit.

Siitä huolimatta sen ei pitäisi näyttää liian paljon vapaa -ajan ilmeeltä, mutta silti tyylikäs! Ja kirjoittamaton laki on: riippumatta siitä, kuinka rento kenkä on, sen on aina oltava puhdas ja hyvin -kello!

Meidän Pikantti Sierra Aseta loistava aksentti valkoisen pohjan ja kauniin maanläheisen värityksen kautta. Sitä voidaan kuljettaa täydellisesti farkut, joissa on tyylikäs poolo -paita.

Liiketoiminta rento-pquant-sierra24bmgynumb9rd

Pikantti

 Myös meidän Sloq -sininen Sopii toimistoon. Se näyttää älykästä, rento ja mukava ja silti täysin muodikas.

Jos tarkastellaan yllä mainitut näkökohdat, voit viime kädessä käyttää melkein mitä tahansa lenkkaria. Katso kaikki miesten malleja ja tee rento näyttämään omasta tyylistäsi:

Kaikki miesten lenkkarit

Helposti oikealle yrityskenkälle modernille miehelle

Näet, ei ole niin vaikeaa löytää miehille oikea yrityskenkä. Zaqq -paljain jaloin kengillämme, modernina luottavaisena miehenä olet aina tyylikäs ja täydellisesti pukeutunut tilanteen mukaan. Sinulla on taattu, että et löydä miellyttäviä yrityskenkiä miehille!

Selaa heti sopivan mallin jälkeen:

Kaikille miesten yrityskengille

Takaisin blogiin
1 / 3