Mene ulos paljain jaloin kengillä? Mukava ja tyylikäs yöelämä Zaqqin kanssa!

Mit Barfußschuhen Ausgehen? Bequem und stilsicher durchs Nachtleben mit ZAQQ!

Tiedätkö ongelman? Sinut kutsutaan illalla, asusi seisoo, mutta miehenä et halua käyttää epämukavia pukukenkiä ja naisena korkokenkiä? Mukavat kengät eivät tunnu sinulle tarpeeksi sopivilta?

Sitten et tiedä vielä tyylikkäitä zaqqiamme! Sinun ei enää tarvitse tehdä kompromisseja tyylin turvallisuuden ja mukavuuden välillä.

Paljain jaloin kengät, joita juokset mukavasti ja tyylikkäästi cocktailbaariin ja näytä itsesi erityisen modernista puoleltasi.

Paljain jaloin kengät mennä naisten puolesta

Tanssin jälkeen haluatko ottaa korkokengät pois? Mukavat kengät näyttävät aivan liian urheilullisilta cocktailbaarille? Onko sinä olutpuutarhassa päivämäärän kohdalla indikaattori myyntikengiin, jotka sopivat mekkoon, mutta ovat ehdottoman epämukavaksi?

Sen ei tarvitse olla! Paljain jaloin kengillämme naisena olet ehdottoman naisellinen ja tyylikäs luopumatta mukavuudesta. Uusien ZaqQ -laitteidesi kanssa et vain valloita tanssilattiaa ehdottomasti varmasti, vaan myös tulet myös kotiin ja helposti kotiin pitkän yön jälkeen ilman jalkojasi loukkaantumista.

Qarma Black

Barfusschuh-ballerina-schwarz

Tyypillisessä baleriinisuunnittelussa Qarma on hyvin yksinkertainen ja erittäin mukava. Se sopii vain kaikkiin asuihin ja korostaa naisellista puolta. Menet laihalle farkuille leikkisellä puserolla Qarman kanssa grilli, lyhyen mustan vuoksi hän tanssii yötä kanssasi.

Qarma -mustalle

 

Kierre sling musta

Kierre sling musta

Tyylikäs on ylhäälläsi? Etkö vieläkään halua tehdä ilman mukavuutta? Sitten kierre on aivan sinulle! Erittäin joustavalla pohjalla voit myös varastoida sen taitettuna käsilaukkuun ja vaihtaa kengät nopeasti väliin. Sling -mustassa versiossa se sopii täydellisesti lyhyisiin mustiin ja kaikkiin naispuolisiin asuihin mustalla kärkillä.

Käänteiseen rintakehään

 

QERP -sammuri

Qerp Velor-musta

QERP: n voidaan yhdistää kaikkiin asuihin ilman paljon vaivaa. Mokkasiinin ja hopeasilmukan ja yläosan hienon leikkauksen takia se näyttää erittäin naiselliselta. Ei kysymystä, QERP: n kanssa olet löytänyt uuden suosikki mokkasiinisi, joka ei koskaan petä sinua illalla!

QERP: lle

 

Cliq Gold

Tyylikkät jaloin sandaalit

Cliq on ilmava ja erityisen naiselliset sandaalimme, joita voit käyttää täydellisesti kevyillä vaatteilla ja hameilla. Kiiltävän kullan avulla annat kesälle tietyn glamourin loistaaksesi tanssilattialla illalla. Näytä naisellinen sivu CLIQ: llamme!

Cliq Gold

 

Iqon Gold

Paljain jaloin kengät naisten liiketoiminta

Suuri naisellinen pitsi -kenkä - Iqon on uskomattoman tyylikäs! Jos se on hieman viileämpi illalla, se on täydellinen valinta. Yhdistä se leveisiin Marl -housuihin tai Culottelle. Jos haluat viedä sen huipulle, lisää leikkisä pusero kultaisilla paljeteilla.

Iqon -kultaan

 

Looq alaston

Paljain jaloin kengät naiset

Jos sinulla ei ole korkokenkiä, sinun ei tarvitse tehdä ilman tyylikkyyttä Looq -palvelumme kanssa. Päinvastoin, naisellinen balerina täydentää ulkonäköäsi, tarjoaa sinulle tyyliturvallisuutta ja on myös taivaallisesti mukava. Alasti se näyttää erityisen herkältä ja sopii täydellisesti leikkisillä kesäpukuilla.

Looq alaston

 

Paljain jaloin kengät mennä miehille

Puku, tyylikkäät housut tai farkut - riippumatta siitä, minkä tyylin valitset, olet aina neuvoteltu paljain jaloin kengillämme. Täällä esittelemme sinulle joidenkin miesten malleja, jotka kattavat kaiken tyylikkäästä urheilulliseen. Koskaan ei ole enää väsynyt jalkoja, edes tanssin yön jälkeen ja liikkuvat silti tyylikkäästi lattialla - Zaqq -paljain jaloin kengät, tämä ei ole enää haaste.

 

Briq brogue vedenpitävä musta

Kiinnityskengät paljain jaloin

Joskus sen on oltava hieman klassisempi. Briq on mukavin kiinnityskenkä, jonka voit kuvitella. Ilmeisellä kantapäällä, kiiltävällä sileällä nahkalla ja sisällytetyillä brogueilla, se näyttää aivan tyylikkäältä. Olipa ooppera tai hotellibaari - sinua neuvotaan aina hyvin Briqin kanssa!

Briq

 

Piquant vegaani ruskea

Pikantti-Vegan-ruskea

Urheilullinen tyylikäs lenkkarisi, joka näyttää uskomattoman jaloaseen mokkanahalta. Alennetun suunnittelun takia se sopii sekä farkut että kevyet kiinalaiset housut. Piquant on kaikki -kuoresi, jota voit aina käyttää - tilaisuudesta riippumatta!

Pikantti

 

Qea Velorin musta

Qea Velorin musta mokkasiini

Mokkasiini on aina hyvä valinta kesällä! Vaikka se olisi yhtä tyylikäs kuin QEA, sinun ei enää tarvitse tehdä kompromisseja mukavuuden ja tyylin välillä. Liukukenkä ei vain sovi Bermudan shortseihin ja t-paitaan, vaan myös pukuhousuilla kesäpaitaan.

QEA: lle

 

Iviq Sierra

Paljain jaloin kengät ruskeat

IVIQ on moderni lenkkari, joka antaa sinulle maksimaalisen liikkumisen ja keveyden vapauden. Kauniissa, kirkkaanruskeassa sävyssään toisin kuin valkoinen pohja, IVIQ Sierra tulee myös uskomattoman trendikkäästi. Riippumatta siitä, yhdistätkö sen farkuihin tai ilmaviin pellavahousuihin, nostat ehdottomasti itsesi joukosta hänen kanssaan!

IVIQ: lle

 

Taqq nappa valkoinen

Taqq-nappa-white

Et voi mennä pieleen yksinkertaisella valkoisella lenkkarilla. Taqq on urheilullinen, tyylikäs seuralainen, joka esittelee sinut parhaalta puoleltasi. Se vain sopii kaikkiin asuihin ja antaa sinulle tuoreen ja modernin kesän ilmeen!

Taqq

 

Duqe vegaaninen antiikki ruskea

Liiketoiminta paljain jaloin kengät

Voiko mukava miesten vene näyttää tyylikkäämmältä? Ei! Hieno vegaanimateriaali näyttää kiillotetulta kiiltävältä nahasta samanlaisen sekoittamisen vuoksi. Olemme yllättyneitä siitä, kuinka paljon eleganssia pääset ulos paljain jaloin kengästä. Duqe on täydellinen valinta moderneille miehille, joilla on tyyli!

Duqe

 

Miksi liu'utat epämiellyttäviin kenkiin, kun sinulla on mukava seuralainen? Tyylikkäiden zaqqien kanssa sinulla on mukava ja tyylikäs ystäväsi jokaiseen tilanteeseen.

Ole tyylikäs!

Zaqq -tiimisi

Takaisin blogiin
1 / 3