Lämmin ruokailumme ZAQQ Paljain jaloin kengät

Unsere warm gefütterten ZAQQ Barfußschuhe

Onko sinulla usein kylmiä jalkoja kylmempänä vuodenaikana? Paljain jaloin kengät eivät näytä riittävän eristävältä sinulle ohuen pohjan takia? Etkö vieläkään halua tehdä ilman paljain jaloin tunnetta?

Sinun ei tarvitse, koska olemme ruokkineet lämpimästi ZAQQ Mallit kaupassa! Paljain jaloin kengillämme talvella sinulla on mukavasti lämpimät jalat jopa jäätymisen alapuolella olevissa lämpötiloissa ja ovat yhtä mukavia.

 

Lämmin -linjainen paljain jaloin kenkä naisille ja miehille - esiosaamme

Prequelimme on ollut yksi vuosien ajan suosituimmista paljain jaloin kengistä kylmempänä kauden aikana. Erittäin pehmeä, viihtyisä lämmin vuorattu ja tietysti megabe, tämä paljain jaloin kenkä kääri sormesi nopeasti.

Gefuettertter-Barefoot-kenkä nappa-nahka

Esiosa talvi nappa musta

Siinä Variantti nappa Se loistaa kauniisti ulkopuolelta kiillotetulla sileällä nahkalla. Siinä vegaanivariantti Se näyttää samettiselta pehmeältä. Olipa valmistettu nahasta tai vegaanista - esiosalla löysit paljain jaloin kengän, joka ei ole liian korkea eikä liian matala, ja pitää jalkasi ihanan lämpimänä ruokinnan takia.

Gefuettertter-Barefoot-kenkä vegaani

Prequel Winter Vegan Black

Tämä paljain jaloin kenkä on saatavana sekä naisille että miehille.

 

Lämpimät puoliksi korkeat paljain jaloin kengät naisille ja miehille

Meidän Kvintinen ovat niin suosittuja, että meillä on nyt niitä monissa versioissa. Alla on seitsemän mallia, jotka ruokitaan lämpimästi. Tunnistat heidät sillä, että he lisäävät lisäyksen talvi Schuhnamessa.

Yksinkertaisesti tai koristeltu broguings, joka on valmistettu nahasta tai vegaanista, mustasta tai ruskeasta - kvinticillä olet pilaantunut valinnan vuoksi. Mutta yksi asia, jonka voimme luvata sinulle, kaikki mallit antavat sinulle uskomattoman hienon istuvuuden ja varmistavat lämpimät jalat viileämmissä lämpötiloissa.

Quintic Winter Musta

Quintic Winter Musta

Quintic Winter Brogue Cognac-48

Quintic Winter Brogue -konjakki

Quintic Winter Bike Brown-2

Quintic Winter Velors Brown

Quintic Winter Vegan Black-17

Quintic Winter Vegan Black

Quintic-talvi vedenpitävä musta

 Quintic talvivedenpitävä musta

 

>> löydät täältä lisää talvimalleja! <<

 

Korkeat, lämpimän paljain jaloin saappaat naisille

Sinun ei enää tarvitse tehdä ilman kauniita saappaita, jotka on varustettu kaikilla tyypillisillä paljain jaloin ominaisuuksilla jopa kylminä päivinä. Saappaat ovat upeita naisellisia ja erittäin mukavia!

Attraqt Winter Black-11

Attraqt Winter Black

Attraqt on yksinkertainen, naisellinen kenkä, jonka voit kuljettaa puiston läpi sekä toimistossa että laajoilla kävelyillä. Kun lammasnahka ruokkii akselia ja pohjassa, jalat pysyvät viihtyisinä lämpiminä. Rakastat Attraqtia, koska hame, yrityshousut tai siniset farkut, tällä kengällä näytät aina tyylikkäältä.

Attraqt Winter Black-6

 

Hyggeliq

Hyggeliq antaa vaikutelman olla erittäin lämmin ulkopuolelta - ja se on myös! Karitsannahka, joka on näkyvissä akselilla, erinomaisesti ja näyttää vain viihtyisästä. Kun puuvilla ruokkii pohjalla ja Berealla, jalat tarjotaan edelleen. Tämän paljain jaloin kengän avulla tunnet olosi mukavaksi kävelyllä lumen peittämän puiston läpi - mukava ja mukava ja lämmin!

Hyggeliqotdtl1pfuyed7Hyggeliq2dvbuzvjcspjj5

 Hyggeliqille

 

Kuten huomaat, sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja Zaqqien kanssa. Sinun ei tarvitse tehdä ilman paljain jaloin tunnetta, lämpimillä jaloilla ja tyylikkäillä malleilla jopa talvella.

Nyt sinun tarvitsee vain valita malli!

Olla vapaa, tunne ZAQQ.

 

 

Takaisin blogiin
1 / 3