Koe luonto ennennäkemättömällä tavalla. ZAQQ Paljasjalkaiset kengät

Erlebe die Natur wie nie zuvor mit ZAQQ Barfußschuhen

Oletko valmis ottamaan vaelluksesi seuraavalle tasolle? Kokeile sitten paljain jaloin ulkona olevia kenkiämme ja koe luonto aivan uudella tavalla!

Kevät on muuttoaika

Meidän ZAQQ Ulkokengät tuntuvat melkein kuin kävelisit paljain jaloin metsässä, mutta niissä on silti optimaalinen suoja ja tuki.

Joustava ja anatomisesti muotoiltu pohjarakenne antaa sinulle tunteen, että olet suoraan yhteydessä luontoon.

Ole vapaa, ole vapaa ZAQQ.  

 Paljain jaloin ulkoiluun tarkoitetut kengät

Täysin vedenpitävä

Huhtikuussa vedenpitävä paljain jaloin kenkä on aina hyvä idea.

Mutta HIQE:n avulla sinulla on paljon enemmän. Anatominen istuvuus, liukumisen kestävyys ja korkea hengittävyys tekevät tästä ulkokengästä lyömättömän.

Nyt sinun tarvitsee vain valita yksi 18 variantista, mukaan lukien erilaiset materiaalit, akselikorkeus ja värit. Olen pahoillani, olen pahoillani.

>> HIQE <<

 

Retkeilykengät

 

Se joka kerta

Olipa kyseessä vuoristo tai kaupunkiviidakko, SEEQ on löytänyt täydellisen paljain jaloin kenkäsi, joka ei voisi olla mukavampi.

Harmaan ja mustan hienovaraisen väriyhdistelmän ansiosta se sopii helposti mihin tahansa asuun. Ihanan mukava, ihanan kevyt ja laadukkaista materiaaleista valmistettu SEEQ on takuulla uusi suosikkikenkäsi jokaiseen tilaisuuteen!

>> SLEEQ <<

 

 Paljain jaloin kävelykengät

Erityisen pehmeä

Seuraavalla lenkillä tai vaelluksella vuorilla – QUIQ Trail on aina eturintamassa. Tämä höyhenen kevyt ja erittäin hengittävä paljain jaloin kenkä on yksinkertaisesti hauska.

Yläosa on valmistettu hengittävästä verkkokankaasta, joka halaa jalkojasi kuin toista ihoa. Samalla se on vankka ja ehdottoman kestävä.

QUIQ Trail on takuulla uusi suosikkisi, jota käytät paitsi patikoinnissa.

>> QUIQ << 

 

Paljasjalkaiset kengät Kesävaellus 

Ilmavin vaelluskenkä

Suljettu ulkokenkä on liikaa sinulle ja sandaali ei tarjoa sinulle tarvitsemaasi suojaa?

Sitten olet löytänyt uuden paljain jaloin kenkäsi QLEARista.

QLEAR on leikattu kuin suljettu vaelluskenkä, ja se tarjoaa erinomaisen mukavuuden myös erityisen kuumina päivinä suurten ilmakaiverrusten ansiosta.

>> QLEAR << 

Takaisin blogiin
1 / 3