Kevään tunteet joka käänteessä ja portaat urheilullisilla paljain jaloin kengillä

Frühlingsgefühle auf Schritt und Tritt mit sportlichen Barfußschuhen

Pian aika on tullut ja luonto herättää jälleen. Ensimmäiset kukat itävät ja aurinko on voimassa. Kevät on aivan nurkan takana. Aika nauhoittaa kengät ja edustaa jalkojasi raikkaassa ilmassa.

Zaqq Barefoot -kengät ovat ihanteellinen seuralainen. Tunne elävä lattia pohjan alla ja tuntea olosi turvalliseksi ja hyvissä käsissä samanaikaisesti. Vaikka lisäät uutta voimaa kukkivassa maisemassa, jalat nauttivat myös vapaasti kehittymisestä. Hengittävän materiaalin ansiosta voit todella hengittää helpotuksen huokausta ulkona, aivan kuten sinäkin.

Optiikkaa ei tietenkään ole laiminlyöty. Kirkkaasta ja urheilullisesta hienovaraiseen ja tyylikkääseen - kanssamme löydät täydellisen paljain jaloin kengän sinulle ja tarpeisiisi. Juuri oikea asia aktiiviselle aloittamiselle uudelle kaudelle.


Matkalla Zaqqiin. Jalat kiittävät sinua.

RIQ-PURPLE-2

Tuo liike elämääsi - uudella paljain jaloin laukauksella

Lisää urheilua on yksi uuden vuoden yleisimmistä päätöslauselmista. Aika toteuttaa projekti käytännössä. Tämä on erityisen onnistunut Zaqq -lenkkarien kanssa. Onnellisilla väreillään he loistavat vedon ympärillä kevään kukilla. Joten sikakoiran voittaminen ei ole vaikeaa. Heidän alhaisen painonsa ansiosta menet erityisen hyvin.

Lenkkarekengät Qusqo ja RIQ turkoosi ja vaaleanpunainen ovat ihanteellisia talvipekonin taistelemiseen. Vaikka todella hikoilet, jalat tuuletetaan hyvin mesh -materiaalin läpi. Löydät enemmän sulka -valon kenkiä monipuolisesta juoksukenkäkokoelmastamme naisille.

Mutta tietysti haluamme myös auttaa herroita tervetulleeksi keväällä urheiluohjelmalla. Kirkkaan sininen qnit ja kirkkaan oranssi Qynlee -kenkä ovat suuri motivaatio. Heillä on myös verkkopinta ja kutsuvat sinut urheilun huippuosaan.

Riq-kelta-3


Optimaalisesti toimitetaan - sateessa tai auringonpaisteessa

Keväällä sanotaan: mene ulos luontoon. Valitettavasti tällä vuodenaikana ei aina ole vain täysi aurinko. Olemme usein yllättyneitä päivistä sateisesta säästä tai jopa lumesta. Joten sinun ei tarvitse pysyä kotona märinä päivinä, meillä on muutama vedenpitävä kenkä. Joten jalat ovat optimaalisesti suojattu retkillä ja muilla seikkailuilla.


<< Löydät kaikki vedenpitävät zaqqit naisille täältä! >>

<< Löydät kaikki vedenpitävät zaqqit miehille täältä! >>

Ulkoilut paljain jaloin kengät-13

HIQE -malli tukee sinua myös korkealla akselilla vuoristoalueilla. Mutta jopa jokapäiväisessä elämässä tämä värikäs paljain jaloin kenkä on ehdoton silmä -kiinnitys. Oikealla hoidolla hän on luotettava kumppanisi ja tarjoaa sinulle ja jaloillesi raikasta ilmaa millä tahansa säällä. Muuten, meillä on tämä pitkään suuntautuva suosikki miehille ja naisille. Monissa ainutlaatuisissa väriyhdistelmissä ja 3 eri akselin korkeudessa.

Ulkoilut paljain jaloin kengät 9aofxoqwyghizn

Matkalla uusiin polkuihin. Montblanq-, TREQ- ja Vaqation -mallit antavat sinulle paljon heidän ei -leikkimisen pohjansa ansiosta. Täsmälleen oikea asia aktiivisille luonnon ystäville, jotka eivät vältä säästä. Tämä värikäs valinta tuo todella jokaisen jalan turvallisen ja kuivan määränpäähän.

IVIQ-valkoinen

Tyylikäs ja urheilullinen samanaikaisesti - kaikki - jokaisessa tilanteessa

Kävelyn jälkeen hetkeksi toimistoon tai yrityskokoukseen? Ei hätää näiden klassikoiden kanssa. Nämä urheilulliset kaikki kulkevat kengät mukautuvat jokaiseen tilanteeseen tyylikkäällä ja muodikkaalla suunnittelullaan. Ne eivät ole liian värikkäitä, mutta ne eivät ole millään tavoin huonompi kollegoidensa kanssa.

Valkoisella kumipohjallaan shoqq on täysin trendikäs. Ruskea lenkkari sopii jokaiseen harjoitteluun - asu. Samanaikaisesti se varmistaa dynaamisen kosketuksen tyylikkäillä vaatteilla. Sama koskee paljain jaloin kenkä IVIQ: ta, joka rikastuttaa tällä hetkellä lenkkaritarjoustamme naisille.


Sininen Sloq on miesten tasavertainen lenkkari. Se on kevyt ja joustava ja tekee silti erittäin korkealaatuisen vaikutelman. Siksi hänet voidaan yhdistää myös pukuhousuihin ja joskus farkuihin.

Hyvin varustettu jokaiseen tilanteeseen Zaqq Barefoot -kenkällä - kevät - olemme valmiita!

Ole vapaa, tunne Zaqq.


<< Löydät kaikki Zaqq -paljain jaloin kengät naisille täältä! >>

<< Löydät kaikki Zaqq -paljain jaloin kengät miehille täältä! >>

Takaisin blogiin
1 / 3