Aika kevään kengille - kevään kauneimmat paljain jaloin mallit

Zeit für Frühlingsschuhe - die schönsten Barfuß-Modelle für den Frühling

Lämpötilat nousevat, aurinko voi näyttää hitaasti ja sataa ja myrskyä hitaasti hyvästit. Kevät on aloituslohkoissa ja voimme tuskin odottaa! Olemme hyvin valmistautuneita lämpimiin lämpötiloihin ja meillä on koko joukko paljain jaloin kenkiä, jotka ovat täydellisiä keväälle. Riippumatta siitä, saako saappaat, lenkkarit, huput tai balleriinit - tässä viestissä annamme sinulle inspiraatiota kävelemästä paljain jaloin kauneimmista kevätkomalle.

Miksi paljain jaloin kengät keväällä?

Looq-nude-looq-nude-39_600x600

Vastaus on yksinkertainen: Sinulla on paljain jaloin tunne tarvitsematta keskeyttää kadun loukkaantumisen, voit siirtää varpaasi vapaasti, vahvistaa koko jalkasi lihaksia ja korkealaatuisten materiaalien kautta kengät ovat aina hengittäviä ja tarjoavat hyvän jalkailmasto! Täydellinen keväälle - aivan kuten missä tahansa muualla kaudella.

Saappaat ja nilkkasaappaat

Varsinkin maaliskuussa ja huhtikuussa, kun sää ei ole vielä päättänyt 100%, nilkkasaappaat ja löysät saappaat kuuluvat edelleen vaatesäiliöön. Vedenpitävä, hengittävä ja Nappa tai mokkanahka saappaat tulevat, joskus sisustettuna niitteillä tai rei'ityksillä ja joskus yksinkertaisesti. Löydä saappaat Naiset ja Miesten!

<< Napsauttamalla miesten saappaita >>

<< Napsauttamalla naisten saappaita >>

Osake-Brogue-Cognac-Brogue-Cognacw7JYHF1RPDUVE_600X20E10AEMKOQE

Qlance-Black-Gold-Qlance-Black-Gold_600X600QWBQGQJZ8FNLE

Puolikkaat ja balleriinit

Lämpimät lämpötilat tarkoittavat myös, että hameet, vaatteet ja lyhyet housut voidaan vihdoin tuoda kaapista uudelleen. On parasta sovittaa kengät, jotka osoittavat kevään kaltaisen keveyden suoraan. Kengät Hienointa ja lempeää nahkaa tai vegaanista pinateexia ei pitäisi puuttua kenkäkaapistasi. Myös Balleriinit käytetään lopulta uudelleen. Nollamyyntiperiaatteen ansiosta, valtava vapaus varpaasta ja vertaansa vailla olevasta joustavasta pohjasta, tuskin huomaat, että käytät kenkiä! 

LINQ Golf ruskea vedenpitävä linkki-ruskea vedenpitävä_600x600csostrztrzwc2c

Looq-nude-looq-nude_600x600jctpmoswcxcbh

Lenkkari

Lopulta urheilu jälleen ulkona! Mutta ei vain kunto -ohjelmasi lenkkarissa Zaqq: sta leikkasivat hyvän hahmon. Käytä vain mukavia kenkiä jokaiseen tilanteeseen ja asuun! Klassisesta mustasta, valkoisesta tai harmaasta mielenkiintoisiin kirkkaisiin väreihin löydät kaiken kaupastamme. Katkaise auringon ja sinisen taivaan kanssa vedon ympärillä!

<< Napsauttamalla naisten lenkkarit >>

<< Napsauttamalla miesten lenkkarit >>

Qaro-Black Gray-Qaro-Black-Grey_600X600

Piquant-keltainen-pquant-keltainen_600x600nAyiseeanz7f

Pysy terveenä ja pidä hienoa alkua keväällä! Ole vapaa, tunne Zaqq!

Takaisin blogiin
1 / 3