Kesäsuuntaukset 2021 paljain jaloin kengillä

Sommertrends 2021 mit Barfußschuhen

Talvikehisi ja saappaat ovat jo pakattuja ja odottavat nyt seuraavaa talvikautta, mutta nyt kenkäsi hylly on jotenkin tyhjä ja viime vuoden paljain jaloin sandaalit olisivat tyytyväisiä uuteen yhteiskuntaan?

Lisäksi janot jonkin verran vähittäiskaupan terapiaa ja väriä elämässäsi, koska lukituksen ja kotitoimiston aikana kärsitkö muotiviikkasi jotain?

Lue sitten se nyt, koska esittelemme uudet kesäkenkätrendit 2021! Ja älä huoli, ne eivät ole vain erittäin tyylikkäitä, vaan myös mukavia.

Joten jos harkitset jo itsesi hoitamista yhdelle tai kahdelle uudelle mallille, meidän on kerrottava sinulle nyt - se on vaikeaa, koska valinta on suuri ja valinta on vaikea.

Litteistä, yksinkertaisista sandaaleista tyylikkäisiin ja trendikkäisiin pastelliväreihin on jokaiselle jotain tänä vuonna!

Barfuss ballerina pastelli

Paljain jaloin kengät pastelliväreissä kesällä 2021

Kirkkaat värit kesällä? Kyllä, mielellään, mutta joskus se voi olla myös hieman vankka - rakastamme pastellivärejä siihen. Niiden lisäksi ne voidaan helposti yhdistää muihin väreihin, vaan myös jokaiselle ilmeelle on tyylikäs tunne Côte d'Azurissa.

Olipa sandaalit, kevyt kesäsenkkarit tai lempeät pastellit -sävyt, jokainen asu paranee välittömästi kesällä!

Vaikka se ei toimi kaukaisten matkojen kanssa tänä vuonna, voit myös tuoda loma -tunteesi kotiisi kesän paljain jaloin kenkä pastelliväreissä.


Loafer Barefoot -kenkä - se ei ole helpompaa!

Loafer Barefoot Shoe Summer-2021

Mikä on oikeastaan ​​parempi kuin kevyt paljain jaloin kenkä, johon sinun täytyy vain liukastua, mutta samalla kattaa koko jalka? Ei mitään!

Siksi rakastamme Loaferia ilmaa läpäisevällä materiaalilla kesällä 2021. Nämä kengät ovat mukavia, sopivat toimistoasuun tai farkut ja kesämekko ja ovat täydelliset seuralaiset elämääsi varten kaupunkiympäristössä.

Balleriinit - Klassikko voidaan myös toteuttaa paljain jaloin kengillä

Roter-ballerina-2021

Samanlainen kuin leipä, mutta enimmäkseen nahasta valmistettu ja tyylikäs, nämä ovat balleriineja. Ehdottomasti ajaton kenkämalli, joka on selvinnyt joka vuosikymmen ja jokainen uusi muoti ja naiset palvovat sitä ympäri maailmaa.

Kenkäkaapin yksinkertainen, mutta tyylikäs malli ei pitäisi puuttua tänä kesänä 2021. Balleriinit ovat täydellisiä lisävarusteita jokaiselle kaupunkikaupungille.

Olemme klassisesti suljettuna LOOQ -mallillamme kolmessa edullisessa värissä tai kesällä kierre monissa malleissa. Haluatko sen olevan lentokentällä? Katso sitten PINQ!

Mikä malli on suosikkisi tänä vuonna?

Litteät paljain jaloin sandaalit täynnä suuntausta

litteät sandaalitrendi 2021

Hyviä uutisia jaloillemme ja selkärankaamme - litteät muodot ovat edelleen ehdottoman trendikkäitä! Sen ei kuitenkaan aina tarvitse olla litteitä sandaaleja, joilla on paksu pohja, joka antaa sinulle muutaman senttimetrin korkeuden. Paljain jaloin sandaalien avulla et tarvitse tätä huijausta, koska juokset kesällä ehdottoman tyylikkäästi ja itsevarmuuteen-ja se on todellinen koko!

Valitse suosikkimalli ja tee itsestäsi isompi ilman korkopäätä. Ja jos olemme rehellisiä, niin seksikkäitä kuin korkopää, he eivät tee mitään kaivomme puolestamme.

Urheilullinen ja tyylikäs valkoiset paljain jaloin lenkkarit

Valkoinen paljain jaloin lenkkarit Trend-2021

Olipa brunssi ystävien kanssa, virallinen tapahtuma toimistossa tai yksinkertaisesti optimaalinen sekoitus urheilullisia ja tyylikkäitä - valkoisia, yksinkertaisia ​​lenkkarit eivät myöskään pitäisi puuttua missään vaatekaapissa tänä vuonna.

Ne menevät farkut, leveät housut, hameet ja kesäpuvut ja voidaan yhdistää hienosti keväällä ja syksyllä!

Hihnan sandaalit

Riemchen Sandal 2021 -trendit

Hienot hihnat ylittivät jalan takaosan, yksinkertaisen hihnan edessä tai enemmän Espanjan Espadrillesin tyyliin, nilkan hihnalla - rakastamme niitä!

Ne tekevät aina ohuen jalan ja mukautuvat täydellisesti jalkojen muotoon. Erityinen silmä -kiinnitys on miniq -malli. Hienolla hihnalla suuressa varpaassa ja nilkan ympärillä, tee mukava jalka ja ovat loistava lisävaruste lievästi kesäiltoja varten.

Aurinkoiset näkymät vuonna 2021 myös miehille

Kengät ovat usein ongelma naisille, mutta onko niin todellakin? Tarkoitamme "ei" ja esittelemme myös suosikkimallejamme kesällä 2021 miehille.
Miesten lenkkari 2021 kesä

Viileä ja urheilullinen paljain jaloin kengillä

Lenkkarit ovat ja ovat edelleen ehdoton osuma miehen kesäkengissä. Ne voidaan yhdistää jokaiseen tilanteeseen ja ne voivat epäonnistua urheilullisesta tyylikkääseen ja yksinkertaiseen.
Erityinen suosikkimalli ovat lenkkarit, joissa on selkeät viivat, rauhalliset värit ja ilman silmiinpistäviä yksityiskohtia - koska niitä voidaan käyttää vapaa -ajan, päivämäärän tai toimistossa.

Sinua neuvotaan hyvin piquantiesimme kanssa ja jos sen pitäisi olla hieman tyylikäs, katso briqs!

Pieni väriltaan kesällä 2021

Sen ei aina tarvitse olla kiinteitä, tummempia värejä, miehet pitävät myös ajoittain asun värien roiskeesta.
Olipa mokkanahka, synteettinen nahka tai kangas - värillinen kenkä voi mausteta jonkin verran ilmettä ja etenkin kesällä haluamme väriä elämässä!

Sisäpiiri on tälle SQIP -oranssi malli, koska tämä paljain jaloin kenkä ei ole vain värillinen, se koostuu erityisen hengittävästä ja aktiivisesta ja ilman läpäisevästä materiaalista -täydellinen kuumemmille päiville.

Kesäsuuntaus 2021 miehiä

Miehet paljain jaloin sandaaleissa? Tietenkin!

Ulko, jota et näe Saksan kaupungeissa niin usein, monet miehet mieluummin kengät suljettiin korkeista lämpötiloista huolimatta.

Mutta suuntaus näyttää muuttuvan tänä vuonna, ja niin yhä yksinkertaisemmat ja tyylikkäät miesten sandaalien mallit tulevat markkinoille. Ja älä huoli, heillä ei ole mitään yhdessä adilettin kanssa.

Flip Flop -tyylissä, mutta valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten hieno Nappa -nahka, esimerkiksi miesten sandaalit Qoss näyttää tyylikkäästi ja tekee jokaisesta vapaa -ajan näyttämästä täydelliseksi!

Miesten flip-flop-2021zs5lfd0r5gn91

Kesäkenkätrendit 2021 - Johtopäätös

Olipa mies tai nainen, urheilullinen tai tyylikäs, tänä vuonna suunnittelijat ovat inspiroineet vanhoja suuntauksia ja uusia ideoita, ja olemme nyt pilaantuneita valinnasta.

Mutta päätöksenteon yksinkertaistaminen-ZAQQ-mallisi tarjoavat sinulle ainutlaatuisen ja erottuvan paljain jaloin tunteen ja ovat todellinen herkku koko tuki- ja liikuntaelinjärjestelmällesi.

Ballerinas Summer Trend 2021

Toivotamme sinulle unohtumatonta kesää!
Ja katsotaan, mikä paljain jaloin kenkämalli vakuuttaa sinut eniten, kommentoi sitä alla!

Zaqq -tiimisi

Takaisin blogiin
1 / 3