Kesämekon kauneimmat ja kätevimmät paljain jaloin kengät

Die schönsten und bequemsten Barfußschuhe zum Sommerkleid

Kuumien lämpötilojen kevyen kesämekon ylläpitäminen tuntuu hyvältä. Naisena sinulla on suuri valikoima pitkästä lyhyeksi yksinkertaisesti pelaamiseen. Niin mukava ja tyylikäs kuin mekko voi olla, koko ilme pilaantuu nopeasti, jos oikeaa jalkineita ei käytetä.

Onneksi tämän päivän tyyli -tietoinen naisen ei enää tarvitse puristaa aivan liian tiukasti korkokenkiä, jotta voidaan luoda tyylikäs ilme. Paljain jaloin kengillä sinun ei enää tarvitse tehdä ilman mitään. Mukavuuden ja tyylin välinen tasapainotus on helppoa upeiden kesäkenkien kanssa. Tartu ilmaviin vaatteisiin ja yhdistä ne tyylikkäiden zaqqien kanssa!

 

Paljain jaloin kengät antavat sinulle kesän ilmeen

Paljain jaloin kengät valkoisina, kiiltävässä hopeassa tai kullassa sekä alastomissa sävyissä sopivat täydellisesti mekkoon ja tee koko asusi näyttämään paljon kesäisemmiltä. Esittelemme täällä joitain suosituista paljain jaloin kengistä, joita voit viedä optimaalisesti kesämekkoon.

Paljain jaloin sandaali käytävä-goldneyc33hklrtshsh

 

Mekkaan hopea tai kulta paljain jaloin sandaalit

Hopeaa ja kullamme sandaalimme tuovat hienovaraisen glamourin asuun kiinnittämättä liikaa silmään. Hopea- ja kultaiset sävyt ovat naisellisia ja silti riittävän neutraaleja vastaamaan jokaista mekkoa.

Cliq Gold - suosituin sandaali

Kullan sandaali barfoot

CLIQ on uskomattoman naisellinen erityisten tehtäviensä vuoksi. Hopeassa ja kullassa hän antaa sinulle ylimääräisen jickin tyyliin! Käytä sitä pitkään mekkoon tai lyhyeen tunikamekkoon.

 

Qeep Gold

Paljain jaloin sandaalimekko

Sandaali on erittäin tyylikäs koristeltu hihnassa etujalaan. Takahihnat ovat erityisen hienoja korostaakseen eleganssia. Qeep on All -Arounder ja sopii lyhyeen tai pitkään kesäpukuun, mutta voit myös käyttää boheemia.

 

Sliq hopea

Mukava sandaalihopea

SLIQ on urheilullinen sandaali. Joustavan hihnan takia voit laittaa ne nopeasti ja mukavasti. Urheilullisesta siluetistaan ​​huolimatta se näyttää erittäin naisellinen hopeaväristä. SLIQ on kumppani farkut mekko, rento minihame tai lyhyt jumpsuit.

 

Ballerina herkillä väreillä kesämekkoon

Kesäkengät alaston sävyissä ovat erityisen herkkiä ja näyttävät siksi aistillisilta. Ne ovat huomaamatta ja täydellinen seuralainen, jos haluat keskittyä kesämekkoon.

 

Twist Candy

Comforter Ballina-Nude

Kierreballeriinimme ovat erityisen suosittuja, koska ne ovat mega pehmeitä ja joustavia. Rullaa yhteen. Voit helposti varastoida ne käsilaukkuun ja sinulla on aina mukava pari naispuolista kesäkenkiä. Twist Candy herkässä vaaleanpunaisessa ja hopea -jalokivi sopii joka kesämekko ja antaa sinulle tyttömäisen ilmeen.

 

Pinq -karkki

Eleganter-ballerina-mekko

Ei ballerina eikä sandaali - täydellinen sekoitus molempia! Pinq -karkkeilla et voi mennä pieleen! Se on jalo, tyylikäs ja silti viehättävä. PINQ sopii täydellisesti toimistotoimiston tapaukseen, mutta myös ilmavan, rento kesäpuku.

 

QISS -alaston

ylimääräinen paljain jaloin balerina

Ylimääräinen ballerina kesälle - se on meidän QISS! Herkkä väri näyttää QISS -ujo, mutta sen korkea akseli ja nahkahihnat antavat sille erityisen karisman. Balleriinin avulla voit todella näyttää kaikki ekstravagantit kesämekot.

 

Valkoiset paljain jaloin lenkkarit kesämekkoon

Monet tähdet osoittavat sen - sen ei aina tarvitse olla sandaali tai naisellinen ballerina! Tyylikäs nainen tykkää myös käyttää valkoista lenkkaria kesäpuvulla. Voit käyttää leikkisää mekkoa, jossa on röyhelöitä tai pitkää, ilmavaa jumpsuittia ja tuoda taitavan tauon asustasi lenkkarien läpi. Tämän yhdistelmän avulla itseluottaneet naiset osoittavat, että eleganssi ja urheilullinen Laissez-Faire ovat melko yhdessä.

 

Qore matala vegaaninen valkoinen

Vegaaner-Weisser-lenkkari

Tämän suuren kesän lenkkarin ylempi materiaali on valmistettu tyylikkäästä korkista. Kevyt, miellyttävä käyttää ja täydellinen joka kesä ulkonäkö! Qore on valkoinen vegaaninen lenkkari, joka voidaan yhdistää mihin tahansa kesämekkoon.

 

Qnit White

Weisser -lenkkarin kesämekko

Suositun neulontakenkäsi kanssa valkoinen, tulet urheilullisuutta asuisi. Se sopii täydellisesti farkkumekkoon, rockabilly -mekkoon tai ylisuureen paitaan ja antaa sinulle erittäin rento kesä.

 

Kesämekot seksikkäillä nilkkurhoilla

Nilkka saappaat kesämekkoon? Boho-chic on ollut trendikäs jo vuosia ja nilkkasaappaat menee täydellisesti. Voit yhdistää sekä pitkät mekot että lyhyet boho-tyyliset mekot puolikorkeille paljain jaloin saappaillemme.  

 

Gladiq -konjakki

Nilkan veneen kesämekko

Gladiq ei oikeastaan ​​ole nilkkavene tavanomaisessa mielessä, koska kenkä on leikattu auki. Kaikilla rohkeilla taistelijoilla on luottavaisesti Gladiq paitsi boheemiseen tyyliin, myös tyylikkääseen cocktailmekkoon.

 

Osakepääoma Cork White

Weisser-Kork-vene

Korkista valmistettu nilkkaveneemme on rento, mutta sen vaaleanvärisen ja kesän vuoksi. Se sopii kaikkiin boho -mekkoihin ja korostaa tyylisi täydellisyydessä.

 

 

Kesä voi tulla, koska zaqQ -laitteidemme avulla käytät kesämekkoasi tyylillä ja mukavuudella! Sinun ei enää tarvitse päättää seksikäs kesämekon välillä epämiellyttävillä kengillä tai rentoilla asuilla, joissa on mukavat kengät. Paljain jaloin kengät kesällä olet tyylikäs, naisellinen ja ehdottoman mukava.

Ole vapaa, tunne Zaqq!

Takaisin blogiin
1 / 3