Hyvä Luqq Zaqq: n kanssa

Good LUQQ with your ZAQQ

Kevät muuttuu sen vahvoilla kukilla, sen itävät puiden silmut ja kasvien voimakas vihreä kauden ajan. Huhtikuun säällä on myös sana sanalla muutaman päivän aikana, etenkin Bergisches Landschaftissa, ja ballariinien, Mocha Kasinsin ja sandaalien kausi on myös kauan tulossa.
Zaqq-luqq-1
Tämä tarkoittaa, että siirtymäkausi puhkesi ja hetki onnekas Luqq -all -aller -alueellemme on tullut. On aika pakata paksut talvikengät ja aloittaa seuraava kausi tuoreilla ja ajattomasti muodikkaalla paljain jaloin kengillä.

LUQQ -kengän moderni muotoilu ja värikkäitä sävyjä heijastavat kukkivan maiseman fantastista aikaa. Vahvat perusvärit punainen ja sininen sekoitus komplementaaristen värien kanssa ja uudet modernit ja ekstravagantit väriyhdistelmät luodaan. Värillisten, hienoimpien kevyesti parkittujen Nappan ja mokkanahojen yhteydessä kenkä näyttää erityisen värikkäiltä molemmilta puolilta ja loistavat laka -elementit varmistavat, että jotain.

Zaqq-luqq-2

LUQQ on täydellinen kaikki -all -kenkä siirtymäkauden ajan. Jalat kiittävät sinua joka käänteessä. Erittäin hieno ja ohut kumipohja tarjoaa jaloillesi tarvittavan mukavuuden ja vaikuttavat tasaiseen muotoiluun ja kestävään laatuun. Kun juoksut, liukut nolla myyntisi luqq -kengät pinnan yli ja jalkasi voi kehittyä. Selkäranka on helpottunut ja nivelet ovat säästyneet, tämä tukee luonnollista asentoa. Pohja kulkee käsin ja ommeltaan kahdesti ja ommeltu akseliin liuotinvapaalla liimalla.

Sneaker -vene antaa sinulle vakauden ja on erittäin kapea ja kevyt paljain jalan kenkä, jonka sivu vetoketju, sileät nahkaelementit, myös pohjalla. Jalat ovat valtava liikkumisvapaus optisesti piilotetulla varvaslaatikolla, eikä he enää halua riisumaan näitä kenkiä. Sisäpohjan hengittävällä ohuella puuvillakankaalla voit pysyä kiiltävässä muodossa jopa hikoilla lämpötiloissa. Nauhoitus auttaa sinua mukauttamaan LUQQ -kengän tarpeisiisi. Vetoketjun takia voit helposti laittaa ja ottaa kengät pois ja liikkua nopeasti asfaltin yli.

Zaqq-luqq-3


LUQQ -kenkä voi tehdä kaiken - se on täydellinen seuralainen vierailemaan ravintolassa yhdessä farkkujen tai Pliserockin kanssa. Se sopii vaellukseen ja kiipeilyyn vuorilla tai viihtyisälle kevään kävelylle ja kävelylle kaupungin läpi. Voit luottaa vaatteisiin myös kevään väreillä viime kaudella ja yhdistää LUQQ: n näiden raitojen kanssa. Joka tapauksessa jätät kiiltävän vaikutelman kaikkialle uudella Laqq -sileällä nahkakengällä. Ota aikaa kauniisiin asioihin elämässä, mene taas kävelylle, istu suosikkipaikallasi muutaman minuutin ajan tai pysy herkullisen jäätelön kanssa keskustassa, tapaa ystäviä ja nauti perheesi kanssa - Luqq -ohjelmasi sinä tie.

Toivotamme sinulle hyvää Lucqqia Zaqq: n kanssa ...

Takaisin blogiin
1 / 3