Grunge -tyyli: Kuinka rokkaa paljain jaloin kengät

Grunge-Style: Wie Barfußschuhe rocken

Punkig, Rocky, vaihtoehto! Olipa musiikki tai muotimaailmassa, grunge (saksa: lika, lika) on kiehtonut meitä uudestaan ​​ja uudestaan ​​vuosikymmenien ajan. Mutta mikä tarkalleen on grunge -ilme ja kuinka voit luoda sen paljain jaloin kengillä?

Meidän ZAQQ Tämä ei ole ollenkaan ongelma, koska alueeltamme löydät myös kallioisia ja rento saappaita, jotka sopivat täydellisesti. Anna itsesi inspiroida ideoitamme ja "grunge" kanssasi tänään ZAQQ Asuasi rento kultti.

Mistä grungs näyttää?

Grunge syntyi 1960 -luvulla. Rock -yhtyeet loivat tämän uuden poikkeuksellisen musiikin genren. Se oli nuhjuinen, vääristynyt, melankolinen, erilainen.

Maailmanlaajuinen läpimurto teki musiikkityylin 1980- ja 1990 -luvulla. Bändejä, kuten Mudhoney, Nirvana ja Pearl Jam, pidetään grunge-liikkeen tunnetuina pioneereina. Bändien herättämisen kansainvälisen sensaation vuoksi myös hänen tyylinsä keskittyi yhä enemmän. Mikään ei estä ulkonäön kaupallistamista.

Legendaarinen laulaja ja kitaristi Kurt Cobain - joista tuli koko sukupolven idoli, oli erityisesti yleisön valokeilassa. Rikkoutuneen kapinallisen historia, joka päätti hänen elämänsä vain 27 -vuotiaana, oli traaginen ja kiehtova samanaikaisesti. Hänen äänensä koskettaa edelleen tänään ja hänen ulkonäkönsä on unohtumaton. Puolipituus, raidat hiukset, valkoiset, painetut paita ja leveä neuletakki - Kurt Cobain toi tämän ilmeen lavalle ja näytti uskomattoman siistiltä!

Paljain jaloin kengät punk rockin ja metallin välillä

Paljain jaloin kengät-grung-style-1

On 18. marraskuuta 1993. Nirvana tallentaa legendaarisen live -albuminsa “MTV Unplugged in New York”. Pat Smear ei käytä kenkiä, vain sukkia. Ja Kurt hänen neuletakin, jota myöhemmin huutokaupattiin suurelle määrälle rahaa.

Muoti ei ole vain vaatteita tai "jotain". Hän on itsemme peili -kuka me olemme mitä tunnemme. Se on ilmaus sisäisestä asenteestamme, vakaumuksestamme, mielentilastamme. Ja joskus pukeudumme myös, koska haluamme liukastua toisen rooliin. Myös huomaamaton ja vaatimaton tänään, huomenna kuin tähti.

 Paljain jaloin kengät-grung-tyyli-2

Voimme nyt aloittaa spekuloinnin, miksi Pat ei käyttänyt kenkiä tai Kurtia kuluneen neuletakin. Oliko se vastus valtavirtaan? Kaipaus "olla erilainen"? Oliko se kapinan ja itsenäisyyden henki? Kaipaus vapaudesta? Vai oliko se vain väsymys itse elämän suhteen? Ehkä se oli vain ajatus: "Tänään en välitä siitä, mitä laitan, minulla on vain mitä tahansa." Tai: "Voi, tänään annan kengät pois."

Riippumatta motiiveista oli, ajan tyyli ulottuu tähän ja nyt ja on olennainen osa muotipaikkaa. Nykyään grunge -tyyli esiintyy kuitenkin kytkentä- ja jokapäiväisessä variantissa. Hän on kuitenkin käytännössä uskollinen itselleen: punk rock ja metalli asettivat vapauden ajatuksen ja grunge -tyyli antaa hänelle kasvot.

Parajajalokivien kengät mustalla versiolla voit lavastaa kapinallisen ulkoasun täydellisesti. Kyllä, olet todella lukenut oikein. Paljain jaloin kengät ovat viileitä ja kivisiä ja sopivat siten erittäin hyvin rock -asuun. Mutta mitä vaatteita lavastus tapahtuu?

Paljain jaloin kengät täydentää grunge -tyyliä

Paljain jaloin kengät-grunge-tyyli-3

Vaatekaapin välttämättömyys grunge -tyyliin? Tuhotut farkut: Mitä parempi, sitä parempi. Onko hän myös Holey ja/tai revitty? Täydellinen. Lisäksi t -paita painettuna ja ruudullinen puutavarapaita tai neuletakki, mutta ainakin kaksi numeroa suurempi - Kurt Cobain teki sen! Waring -paita ja neuletakki eivät ole tarpeeksi viileitä sinulle? Ei ongelma, nahkatakki, ihannetapauksessa ylisuuri ja pyöräilijän tyyli sopii samalla tavalla.

Naiset voivat ilahduttaa revittyjä mustia sukkahousuja liukumekkoon (A-Line-mekko kiekkojen ohuilla kantolaitteilla). Yhdistä mekko t-paitaan nykyaikaiseen ja keinuvan kokoon. Tärkeintä on, että se näyttää tarkoitukselliselta ja aitolta.

Ja mikä puuttuu? Tyyli tulee täydelliseksi vain oikean mustan kengän kanssa. Tässä on meidän ZAQQ Paljain jaloin kengät, jotka pelaavat.

 Paljain jaloin kengät-grung-tyyli-4

 

Miksi paljain jaloin kengät ovat grunge -tyyliin?

Koska siinä yhdistyvät ratkaiseva yhteisyys: asenne vapauden elämään. Paljain jaloin kengät on suunniteltu siten, että ne tarjoavat tarpeeksi tilaa ja voit tuntea maanalaisen jalkasi kanssa erittäin joustavan ja erittäin pehmeän pohjan vuoksi. Mikään sukkahousut tai puristimet - puhdas vapaus, kuten haluaisimme elämäämme.

Lisäksi paljain jaloin kengät ovat erittäin kevyitä. Joten voit unohtaa käyttää jotain jaloillasi, jos et näyttänyt niin uskomattoman viileältä.

Meillä on valittu valikoima ZAQQ Onnellisilla kengillä, jotka täydentävät grunge -ilmeesi. Onko lenkkarit, keskikiinnitty saappa tai saappa tai ilman niittejä tai soljet. Meillä kaikilla on ne!

Ehdotuksemme: Kuuntele Nirvanaan ”SHRES LIME TEEN SPIRE” ja upota itsesi grunge -maailmaan. Joten saat mielialan keinutyylillesi ja oikean paljain jaloin kengän valinta on sinulle varmasti helpompaa. Joten: rock se!

Meidän ZAQQ Musta painos grunge -tyylillesi:

Selaa ennen valittuja paljain jaloin kenkiä heti. Ne voidaan yhdistää rennosti, kivisiä tai yksinkertaisesti "grungy".

 Kuinka lavasit grunge -tyylisi ZAQQ Paljain jaloin kengät? Voit lähettää meille valokuvia ulkoasustasi tai merkitse meidät Instagramiin. Odotamme.

 Olla vapaa, tunne ZAQQ.

 

Paljain jaloin kengät-grung-tyyli-5
Takaisin blogiin
1 / 3