Chelsea saappaat paljain jaloin kengät klassisesta epätavalliseen

Chelsea Boots Barfußschuhe von klassisch bis ausgefallen

Se lämpenee, kevään aurinko voidaan nähdä yhä useammin ja lämpimät paljain jaloin kengät voidaan vaihtaa hitaasti siirtymämalleilla. Useille ZAQQ Tämä tarkoittaa, että tämä tarkoittaa lopulta heidän Chelsea -saappaansa uudelleen.

Miksi meidän on ZAQQ Chelsea saappaat niin suosittuja? Vastaus on tarpeeton, kun tunnet paljain jaloin kengät jaloillasi. Tunne juoksemisesta pilvissä ja silti täysin maadoitettu - Chelsea -saappaat tekevät siitä mahdollisen. Kansaan saavuttaneet saappaat tulivat muotiksi 1960 -luvulla. Jokaisella, joka antoi jotain itsessään, piti olla Chelsea -saappaat. Todellinen hype alkoi kovakuoriaisista, jotka käyttivät aina Chelsean saappaansa maailman vaiheissa ja näyttivät uskomattoman rento. Kuitenkin nilkka -korkeat saappaat, joilla on tyypilliset joustavat sivupaneelit, ovat olleet paljon pidempään. Ne on alun perin suunniteltu lyhyemmäksi ratsastuskenkäksi ja niitä käytettiin tähän tarkoitukseen. Alkuperäisessä on aina kappale, jotta ei liukuu tynnyrissä. Sillä välin on kuitenkin valtava valikoima hyvin erilaisia ​​malleja ehdottoman tasaisesta erittäin korkeaan, tyylikkäästä ultramodereihin.

Osake Brogue-Cognac-13

Me myös im ZAQQ Joukkue ovat innostuneita Chelsea-saappaita tukee-mutta yksinomaan Barefoot Shoes -variantissa. Malleillemme omaa pääomaa, sparqle, qollinsia ja Qey Westiä on ominaista maksimaalinen mukavuus, ja ne inspiroivat sinua täysin sekä meitä. Ehdottoman tasainen pohja, jolla on korkea joustavuus, antaa sinulle vastaavan paljain jaloin tunteen ja mahdollistaa jalan luonnollisen liikkumisen. Kevyt ja leveä leikkausalue varmistavat lisäominaisuuden. Mutta meidän on myös näytettävä optisesti ZAQQ Chelsea -saappaat eivät piilota alkuperäisen taakse. Tyylikkäästi tyylikkäästä silmiinpistävän modernista, meillä on suuri valikoima. Ja tietysti jokainen paljain jaloin kenkä ommeltiin käsin manufactory -ohjelmaan. Huomio yksityiskohtiin on meille erityisen tärkeä, ja et vain tarkastele paljain jaloin kenkiä, vaan tunnet sen myös etenkin juoksemalla. Kanssa ZAQQ Chelsea -saappaat kulkevat mukavasti ja muodikkaasti monien kuukausien aikana. Sen pitäisi olla ZAQQ Joukkue antaa jopa jollekin, joka kuljettaa heitä ympäri vuoden, valitettavasti emme saa nimetä nimiä? Verho ylös ja hienot suosionosoitukset mukavalle ZAQQ Chelsea saappaat paljain jaloin kengät!

 Chelsea vene paljain jaloin kengät mustat naiset-3

Klassinen, musta Chelsea -saappaat paljain jaloin kengät naisille ja miehille

Chelsea-Boat Barefoot -kengät-musta Men-3

Klassinen ja aina sopiva: Oman pääomamme musta on ajattoman kaunis. Voit saada hänet tyylikkäästi käyttämään häntä miehenä, mutta hän sopii myös farkut. Jopa naisena olet myös erittäin joustava asun valinnan suhteen. Värin suhteen tämä paljain jaloin vene, jolla on musta väri, joka on aina sopiva, ja se ei vain näytä tyylikkäältä, vaan myös hameelta.

>> Oman pääoman mustalle <<

Chelsea saappaat paljain jaloin kengät broguings

Chelsea-Boat Barefoot -kengät mustat naiset-1

Haluat sen klassiseksi, mutta sen pitäisi silti olla jotain erityistä? Sitten Chelsea -saappaat, joissa on broguings, ovat täsmälleen oikeat sinulle. Rei'itys on sisällytetty nahkaan tarkkaan manuaaliseen työhön ja saa nämä paljain jaloin kengät näyttämään erityisen tyylikkäältä. Meillä on oman pääomamme mustana ja konjakissa, kaunis, lämmin ruskea sävy.

Chelsea vene Barefoot-kengät-musta Men-6

Chelsea Boat Barefoot -kengät broguings-2

>> osakkeelle Brogue Black <<

 >> osakkeelle brogue konjakki <<

 >> osakkeelle Brogue Black <<

 

Chelsea Boat Barefoot -kengät broguings-1

Chelsea Boat Barefoot -kengät broguings-3

 

Chelsea saappaat paljain jaloin kengät, jotka on valmistettu velourslederistä

Red-Schelsea-Boots Barefoot-kengät

Mallevalin ja yksinkertaisen, mutta erityisen mielenkiintoisen veloorahankaan kanssa, sinulla on täällä Chelsea -saappaat, jotka sopivat jokaiseen rentoasuun ja näyttävät vain viileältä. Nyt sinun on vain valittava Colors Cognac, Terra ja Black!

 >> osakekongakki <<  >> osakeveloorimusta <<  >> osaketerra <<

 

 

Sparqle Shine Velor Black on Chelsea -saappa, joka on erityisen naisellinen kiinnitetyn jalokivin kanssa ja sopii silti kaikkeen yksinkertaisen mustan suunnittelun takia.

>> Sparqle Shine Velor's Black <<

 

Epätavalliset Chelsean saappaat paljain jaloin kengät

Braunechelsea-booten Women-2

Chelsea-boots Ladies 3

Chelsea -veneesi pitäisi ehdottomasti erottua joukosta? Ei ongelmaa! Paljain jaloin kengät mallit Qey West ja Qollins ovat ultra -modernia Chelseas. Lisäksi tuotimme klassisen pääomamme jännittävällä punaisella vadelmaäänellä - yksinkertaisesti maaginen, eikö niin?

>> osake -marja <<

 

Qey West

Qey Westillä on kaksi erityisominaisuutta: silmiinpistävä kirahvi- ja ultra -modernit lenkkarit. Muuten, löydät Qey Westin myös mustana Chelsea -veneenä.

>> Qey West <<

 

Qollins

Qollin on paljain jaloin kenkä, jolla on WOW -efekti. Tämä Chelsa -kenkä erottuu vaaleansinisen värin takia mokkanan ja ultramodinoiden lenkkarien erityisrakenteen vuoksi. Muuten, Qollins on pian saatavana Brownissa.

Blue-Schelsea-boots naiset

>> Qollinsille <<

 

ZAQQ Paljain jaloin kengät voivat tehdä kaiken kuten näette! Klassisesti tyylikkäältä ultramoderniin viileään sinulla on suuri valikoima jopa Chelsean saappaiden alla. Oletko jo löytänyt kultaseni? Kirjoita meille kommentteihin!

>> Kaikki naisten saappaat - napsauta tätä! <<

>> Kaikki miesten saappaat - napsauta tätä! <<

 

Takaisin blogiin
1 / 3