Aktiivinen kesällä Quiq Barefoot -kengillä

Wandern ZAQQ Barfußschuhe

Zaqq -kaupasta löydät oikean paljain jaloin kengän jokaiselle säälle. Sandaalit eivät ole vain kesäksi, vaan myös patikointikengät, jotka ovat erityisen ilmavia. Malli Quiq -mallamme laaja kiertue on todella hauskaa jopa korkeissa lämpötiloissa.

Joustavalla mesh -kudoksellaan tämä paljain jaloin kenkä on erityisen pehmeä ja mukautuu täydellisesti jokaiseen jalan muotoon. Raita, jotka on valmistettu nahasta ja mustasta versiosta, tuovat stabiilisuutta, joka on valmistettu vegaanimateriaalista. Ulkoilumme kanssa sinulla on paras suoja kentällä ja hyvä ote, joka ilmestyy varmasti kaikilla pinnoilla.

Nyt on tärkeää vain laittaa ZAQQ: t ja juoksua pois, koska jopa juhannuksessa se tekee sinusta hauskaa olla aktiivinen oikean jalkineen kanssa.

Zaqq ulkona paljain jaloin kengät quiq


Oletko aina erittäin motivoitunut vai oletko enemmän niistä, joiden on ensin voitettava sisäinen paskiainen ennen urheilutoimintojen aloittamista?

Ehkä on liian kylmä, liian lämmin, liian tuulinen tai liian märkä? Oletko väsynyt tai sinulla on liikaa tekemistä? Nyt on tärkeää huijata sisäinen paskiainen. Koska jos olet rehellinen itsellesi, voit tehdä tekosyitä ja hyviä syitä eroavat toisistaan ​​hyvin.

Zaqq barefoot -kengät vaeltavat quiq


Itse asiassa on päteviä syitä, jotka sallivat urheilun toiminnan ilman. Esimerkiksi, jos olet sairas, sinun tulee hoitaa vartaloasi levätä ja mieluummin vaihtaa vaihde takaisin. Rento venytysyksikkö voi edistää nopeampaa palautumista. Mutta kuuntele aina omaa vartaloasi sairauden tapauksessa, jotta sitä ei ylikuormittaa!

Zaqq barefoot -kengät quiq retkeilykengät


Usein liikkeelle ei kuitenkaan ole päteviä syitä, vaan laiskoja tekosyitä. Ennen kuin sisäinen paskiainen voittaa, sinun tulee aina kysyä itseltäsi kysymys siitä, onko sinulla todellinen syy antaa aktiviteettisi hioa vai onko se vain tekosyitä. Jos olet rehellinen itsellesi, pystyt motivoimaan itseäsi! Koska silloin ei ole liian kylmää, liian lämmin, liian tuulinen, liian väsynyt tai liian vähän aikaa.

Missä on testamentti, on tapa!
Ja sitten siinä sanotaan: Zaqq -paljain jaloin kengät ja luontoon! Ja ei ole väliä, käytkö vain lyhyen kävelymatkan vai laajennetun retkeilykierroksen. On paljon tärkeämpää, että voittit sisäisen paskiaisen.

Jokainen alku on vaikeaa! Mutta jos liikut säännöllisesti, et enää löydä sitä uuvuttavana. Päinvastoin, kehittyy rauhoittava rutiini, joka on hyvä kehollesi ja sielullesi. Liike jokapäiväisessä elämässä ei ole enää haaste, vaan jotain, joka yksinkertaisesti liittyy siihen ilman, että tarvitset miettiä sitä tai motivoida itseäsi.

Vaellus Zaqq quiq Barefoot -kengät



Kuulostaa liian kauniilta. olla totta? Kokeile itseäsi ja yritä pitää uudet liikkeen rutiinit vähintään kuukauden ajan.

On parasta suunnitella kiinteä aika joka päivä. Ei ole väliä onko se 15 minuuttia vai 2 tuntia, tärkein asia on, että pysyt kuulolla etkä anna liikkeen rutiinin pysähtyä. Kirjoita Zaqq -paljain jaloin kengät eilen illalla. Joten katsaus muistina ja quiqin mukavuus riittää motivoimaan sinua yksinään, liukua sisään ja juoksua.

Mitä odotat?

Ole vapaa, tunne Zaqq.

Takaisin blogiin
1 / 3